VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica

Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Доста ти је једно...
staro
  (#61 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:21
Pol: Muško
Odgovor: Доста ти је једно... - 23.04.2008, 21:02

Има ту и једно питање, стварно без намере да иког осуђујем... кад причамо о сплету околности.
Колико ми сви дозволимо да нас носи неки сплет околности, а колико сами управљамо својом судбином?
Биливер, не знам ништа о твојој ситуацији и о њој ништа не говорим, само си ме асоцирала на неке случајеве које знам. Колико људи мисли да ће се ствари решити саме од себе, и чека... а у највећем броју случајева се не десе, већ морамо сами да стварамо оно што желимо, око чега се трудимо.

...a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#62 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva...
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 02:18
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Доста ти је једно... - 23.04.2008, 21:04

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Колико људи мисли да ће се ствари решити саме од себе, и чека... а у највећем броју случајева се не десе, већ морамо сами да стварамо оно што желимо, око чега се трудимо.
Teško je žrtvovati se

Citat:
Ne radi se tu o žalu ili želji za porodicom već o žrtvovanju Sve zavisi koliko si spreman/a sebe da daš

staro
  (#63 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Odgovor: Доста ти је једно... - 23.04.2008, 21:12

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Teško je žrtvovati se
Не говорим овде о жртвовању, више о томе да се чека да се нешто деси само од себе И док се окренеш, прођоше године...

staro
  (#64 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 22:42
Godine: 28
Odgovor: Доста ти је једно... - 23.04.2008, 21:16

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
...i ja se slažem sa tim da je to veoma rasprostranjena pojava danas. A zašto? Mogu samo da nagadjam....moda!
Moguce je da jeste, opet ja se povodim za situacijama koje znam i koje su u mojoj okolini, ostali primeri su mi dalji, prosto taj tip ljudi ne poznajem dovoljno. Mozda je i ovo manja sredina, u kojoj zivim, pa ta moda nije jos uzela toliko maha.

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

staro
  (#65 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: danas 00:43
Godine: 42
Odgovor: Доста ти је једно... - 23.04.2008, 21:23

ni u mom gradu to jos nije moda......al primecujem da ima mnogo losih brakova....te nekako sam sklona pre da poverujem da se zbog toga deca ne radjaju......

doduse,znam i slucajeve kad su zene pokusale da spasu brak detetom.....trajalo to jos dve tri godine po rodjenju deteta, pa puklo.....

deca se radjaju iz ljubavi,bre......to je jedini ispravni razlog.....

ploviti se mora i bez broda

Доста ти је једно...
staro
  (#66 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva...
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 02:18
Godine: 33
Доста ти је једно... - 23.04.2008, 21:23

Citat:
Kalina kaže: Pogledaj poruku
Moguce je da jeste, opet ja se povodim za situacijama koje znam i koje su u mojoj okolini, ostali primeri su mi dalji, prosto taj tip ljudi ne poznajem dovoljno. Mozda je i ovo manja sredina, u kojoj zivim, pa ta moda nije jos uzela toliko maha.
Ako kažeš da živiš u manjoj sredini i da toga tamo nema onda moja teorija o modi ima više smisla

Citat:
believer kaže: Pogledaj poruku

Tako bi trebalo da bude...ali nije

Poruku je izmenio Mish, 23.04.2008 u 22:15. Razlog: spojene uzastopne poruke

staro
  (#67 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista

Odgovor: Доста ти је једно... - 23.04.2008, 21:31

Citat:
believer kaže: Pogledaj poruku
И љубав према деци је љубав...

staro
  (#68 (permalink))
sneza67
Početnik
sneza67 će uskoro postati poznat član

Član od: 04.04.2008.
Poslednji login: 31.07.2008 17:11
Godine: 40
Odgovor: Доста ти је једно... - 24.04.2008, 07:44

e u potpunosti je moj slucaj. moja nevena je rodjena upravo jer sam volela d imam dete, puno sam zelela i to jos da bude zensko...(cak sam u trudnoci razmisljala samo i prvenstveno o zenskim imenima)..

znaci iz ogromne ljubavi prema detetu, ne prema muzu...

all we need is love...

staro
  (#69 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 04:03
Godine: 38
Odgovor: Доста ти је једно... - 24.04.2008, 14:53

Citat:
sneza67 kaže: Pogledaj poruku
e u potpunosti je moj slucaj. moja nevena je rodjena upravo jer sam volela d imam dete, puno sam zelela i to jos da bude zensko...(cak sam u trudnoci razmisljala samo i prvenstveno o zenskim imenima)..

znaci iz ogromne ljubavi prema detetu, ne prema muzu...
...pa da...muz ti dodje samo kao brizgaljka...mislim...

...hell ain't a bad place to be...