|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Доста ти је једно... |
|
|
|
forever man
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 14.09.2008 10:44
Pol: Muško
Godine: 24
|
Odgovor: Доста ти је једно... -
23.04.2008, 16:10
Nazalost, ostao sam jedinac..ali mi je majka izvukla zivu glavu prije petnaestak godina, Bogu hvala. Imala je vanmatericno, unutrasnje krvarenje, ma drama teska..bila u klinickoj smrti. Jbg. ispade da je zbog tog famoznog negativnog Rh faktora, ali mislim da je i caletovo odsustvo iz kuce, zbog jebenog rata, dodatno uticalo na sve to...stres, neimastina...
Elem, priznajem da sam ostao zeljan brace i sestara, ali sam se uvijek odlicno nosio sa tim, nisam se zalio..ponekad me uhvati tuga, ali rijetko. otisao sam off ocigledno, sad ne znam sta sam htio pametno reci na zadatu temu. ![]() Uglavnom, volio bih imati tri klinca..raspored nije bitan ![]() moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve, koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje, sujete, vlasti..." |
|
|
|
|
|
clan TNT grupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 23:33
Pol: Žensko
Godine: 42
|
23.04.2008, 16:20
Citat:
....doduse,ima tu i gena kod njega,i moj otac je obicavao da dovlaci ljude kuci na klopu u nedoba....te tako i ja muku mucim....vec kad se vraca iz skole ja znam da moram da planiram i da ce neko od njegovih prijatelja da jede kod nas...![]() ne,ne smeta mi to.....prihvatila sam da mu je neophodno da bude okruzen ljudima.... |
|
|
|
|
|
|
Dama Pik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 23:59
Godine: 33
|
23.04.2008, 16:24
Ne radi se tu o žalu ili želji za porodicom već o žrtvovanju
Sve zavisi koliko si spreman/a sebe da daš ![]()
|
|
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 22:22
Godine: 28
|
23.04.2008, 20:41
Citat:
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija." Soren Kierkegaard |
|
|
|
|
|
|
Dama Pik
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 23:59
Godine: 33
|
23.04.2008, 20:46
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:41
Pol: Muško
|
23.04.2008, 20:47
Наравно да не мора, нити увек јесте. Али има и оних код којих јесте.
...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
clan TNT grupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 23:33
Godine: 42
|
23.04.2008, 20:55
vec sam napomenula da stvari nisu tekle najsjajnije....zato ne mislim da opaska o zrtvovanju ima veze sa mnom.....i da,kod mene se ne radi o odluci da ne radjam nego o spletu okolnosti koje su dovele da se zadrzim na jednom detetu......
|
|
|
|
|
|
....dream chaser....
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 22:22
Godine: 28
|
23.04.2008, 20:57
Da, ali je negde u celoj ovoj raspravi, i u samoj temi, postavljeno da je rasprostranjeno da ne zele. Po meni to nije tako, samo sam na to htela da ukazem. Trebalo je da povezem.
Ima. I jednih i drugih. voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija." Soren Kierkegaard |
|
|
|