|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Доста ти је једно... |
|
|
|
Dama Pik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 20:02
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Доста ти је једно... -
18.04.2008, 23:05
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 21:42
Pol: Muško
Godine: 38
|
19.04.2008, 13:58
...kao tipicni predstavnik ove muske kategorije,potrudicu se da demantujem glasine i spekulacije...
![]()
|
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 04:45
|
19.04.2008, 19:09
Dešava se da žene ne mogu više da rađaju ili mogu ali se plaše iz nekih njima i lekarima i/ili porodici znanih razloga.
Uvek se setim kad "nagovaram" neku drugaricu da ipak rodi priče koju moji ponavljaju uvek kada je mom bratu od ujaka rođendan. Ujna i ujak dugo nisu hteli ni drugo dete jer je ujna Rh negativna,to im je bio "izgovor".Možda su se stvarno samo toga plašili,bilo je to pre oko 30 godina,ipak.Nisu ni znali da je i ujak Rh- ![]() Kupili su neki novi,skup auto i ... moji su bili u gostima kod njih.Brat je odmah seo u kola i imitirao vozača,a onda je došla sestra od ujaka(deca k`o deca ) i rekla mu da se dosta vozio i da izađe,hoće ona da vozi.A ujna je bila blizu,sve se to odvijalo leti,u dvorištu.I čula je mog brata kako joj skoro plačnim glasom kaže: "Ako,ti imaš kola ali ja imam moju ..nu(mene )".I tako smo dobili još jednog brata. Dece nikad dosta,pogotvo sada kada sve može jako kvalitetno da se prati-što se zdravlja majke i fetusa,pa bebe tiče. Ali nikada,ama baš nikada ne osuđujem one koji odluče drugačije,ako je odluka uopšte do njih. " I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih. |
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 20:05
Godine: 29
|
19.04.2008, 22:36
...imam jedno, bice i drugo al' ne sada...mislim da imam jos 7-8 godina na raspolaganju...
...ne zelim da bubi raste sam, jer je mnogo lepo da imas brata ili sestru (za brata sam 100% sigurna)... ...ne osudjujem ljude koji se odluce da imaju samo jedno dete, pa cak ni one koji uopste ne zele da imaju decu (verovatno ce se jednog dana pokajati), to je njihova odluka... ...osudjujem one koji izrode po 10-toro dece pa strajkuju gladju da bi dobili veci stan...mislim, najlakse je stancati klince, a to sto nemaju sta da jedu nije vazno, vazno je da svi oni vole...e, to mi je malo besmisleno... Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam. |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 22:24
|
23.04.2008, 13:37
Citat:
...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 21:42
Godine: 38
|
23.04.2008, 14:32
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
clan TNT grupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Godine: 42
|
23.04.2008, 15:28
jedna od stvari koje su mi ostale zal u zivotu je porodica s vise dece.....uvek sam zelela da imam troje-cetvoro dece...smatram da su deca u takvim porodicama bolja,skromnija i da su nekako vise povezana medjusobno a i sa roditeljima
na zalost,u mom zivotu stvari nisu tekle uvek najsjajnije,i jednostavno nije bilo prilike za tako nesto..... najbolji drug mog sina je ovih dana dobio sestru.....sada ih je ukupno cetvoro ,tri brata i jedna sestra....vidim da moj jedinac zavidno gleda na svu tu guzvu i larmu u njihovoj kuci.... |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 22:24
|
23.04.2008, 15:38
Citat:
Али циљао сам на нешто друго - да ћемо као особину пуно пре осудити неодговорност оних који имају више деце него себичност, незрелост, размаженост... неког ко нема деце. ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|