|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Доста ти је једно... |
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 09:08
Pol: Žensko
Godine: 28
|
Odgovor: Доста ти је једно... -
10.04.2008, 15:35
Slozila bih se da je kako neko planira svoju porodicu samo njihova stvar, i dodala da to nije isto sto i maltretiranje od kojeg okrecemo glavu....Licno ne bih volela da se ni moji najblizi mesaju u to koliko cu imati dece, a ako bi se nekim slucajem desilo da me neko mlati na sred ulice a da prolaznici okrecu glavu, smatrala bih te prolaznike za ne ljude....
Po mom misljenju lepse je i bolje (za tu decu) da imaju brata ili sestru ili oboje....Tu sam pristrasna, posto imam dve starija brata i super mi je sa njima.....Ali posto jos uvek nisam majka, stvarno ne mogu realno da sudim o tome... Ne mogu da ne ne zapitam, teram kontru znam.... A sta je sa muskarcima? Ima ih gomila koja nije spremna ni na brak a kamoli na decu.... ![]() voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija." Soren Kierkegaard |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:41
Pol: Muško
|
10.04.2008, 23:09
Citat:
Citat:
Већ је једна питала ово питање, ја сам чак и одговорио. |
||
|
|
|
|
|
Onaj Koji Je Puk'o
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: danas 03:01
Godine: 30
|
11.04.2008, 00:40
Citat:
Ako neka žena želi da rodi jedno, dvoje,...n dece ili nijedno - to je samo, jedino i isključivo njen izbor. E sad, šta je od toga mudro? Dobro? Loše? Nisam žensko da bih mogao objektivno da sagledam sve razloge da bih bolje polemisao ![]() Međutim, ukoliko je neka žena sa "lošim" mužem, ne želi da širi njegove gene........onda treba da ga napusti, da ode - ukoliko poštuje sebe ![]() Nažalost, primetio sam da većina žena ima strah od napuštanja svojih muževa, iako ih tretiraju kao stoku......... da ne pređem previše u off topic ![]() Isto tako i mi muškarci imamo pravo da biramo šta nama odgovara...tj kakva žena nama odgovara. Neki od nas su normalni, drugi su idioti, treći su samoživi......i svi imamo neki svoj "tip" žene kakvu tražimo Identično kao i kod žena ![]() Što se mene lično tiče, nisam oženjen - ali voleo bih da imam minimum dvoje dece. Međutim, o tom potom ![]() Citat:
Ukoliko muškarac nema viziju budućnosti, tu mu niko ne može pomoći. On mora sam sa time da se izbori. Nema drugog leka ![]() |
||
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:41
|
11.04.2008, 02:27
Не желим да искажем непоштовање ни према чијем мишљењу, али одушевљава ме потреба да се сваком приликом испуца неколико политички коректних фраза. Овде рецимо "Свако има права на свој избор". Наравно да има, то смо апсолвирали, рецимо да се с тим сви слажемо.
Ја сам покушао да уђемо мало дубље, да размислимо о разлозима због којих неко доноси одређену одлуку. Не да причамо има ли свако право на нешто или нема. |
|
|
|
|
|
s#permen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 23:07
Godine: 42
|
11.04.2008, 07:46
svi smo svedoci Albanske politike da kurcem isteraju Srbe s Kosova
![]() oni su to i uspeli ... ne kazem da treba da imamo po 17 komada svako ali 1 je malo ... zato predlazem akciju : Bacite kurtone ![]()
|
|
|
|
|
|
kobasi_car
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: juče 22:02
Godine: 36
|
11.04.2008, 08:00
Citat:
...decu ne pravi to parče papira... |
|
|
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 09:08
Pol: Žensko
Godine: 28
|
11.04.2008, 11:19
Citat:
![]() Ali ajde da pokusam da ti odgovor na pitanje, pa neka i ispadne da lepim nekom etikete ili da sudim o nekome, a to mi zaista nije namera... Zasto neke zene ne postuju svoje muzeve? Pa sama cinjenica da su im muzevi, ne znaci da treba automatski da ih postuju. Svako mora da zasluzi postovanje. A kada ga zasluzi da se potrudi da ga zadrzi. Isto tako je postovanje dvosmerno...Cini mi se da to sto neko zeli jedno dete ne znaci ne postovanje partnera. Planiranje porodice, kao i sve druge odluke, bi morale biti zajednicke,oboje bi trebalo da se sloze, ili da pronadju neke kompromise... Da bi se deca radjala potrebno je mnogo ljubavi, prema partneru i prema deci. Neki ljudi ljubav olako shvataju, zaboravljajuci da ni jedna ljubav nije bezuslovna, i da je treba negovati i truditi se oko nje. ![]() Da li si apsolutno siguran da su ti one rekle stvarne razloge za to sto ne zele da radjaju vise dece?! Ako jesu, izgleda da su one jako sebicne osobe, koje ne zele obaveze, razmazene su i ne zrerele, a i lenje. Mozda su pogresno vaspitane...Mozda se u tome ima posledica poslednjih petnaestak godina... Pijancenje, flertovanje, isprazan zivot, vode one....a muzevi kao sede fini kod kuce,i cekaju...ma nije nego... Mislim da je ono ocigledno u tim situacijama samo povrsina, kada zagrebes dublje videces sta je u korenu tog problema. ![]() Zasto su one takve kakve jesu? Zbog cega su njihovi muzevi takvi? Zasto im brak ne funkcionise? Zasto oboje ostaju u tom braku? Jako je kompleksno sve to. Sedi i popricaj sa tim devojkama, zagrebi tu povrsinu i dobices odgovore.... |