VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica

Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Доста ти је једно...
staro
  (#11 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:43
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Доста ти је једно... - 10.04.2008, 00:50

Citat:
duga12 kaže: Pogledaj poruku
Jedno ko nijedno,govore stari ljudi...
Ti stari ljudi neka 'rane golubove, meni je moje jedno kao kuća. Kao 9 Jugovića Kad mi dođe krivo što ih nemam više i što se zaplačem kad vidim ovako neki rešen test njegovom rukom i slično:

... pomislim da sam mogla i njega da nemam, pa je lakše. A i toliko već rođene dece ima kojoj se može pokloniti i pažnja i ljubav i život i zdravlje, svašta. Svuda su oko nas.

Što se tiče ostalih pitanja, nemam problem sa tim niti razmišljam o tome, neka ljudi planiraju porodicu i organizuju svoj život kako žele. U tom slučaju mi je i bolje da gledam seriju neg' da se mešam u tuđi život. Ali biću grozna najgroznija tetka i najdosadnija i strašno nešto kakva ću tetka da budem sve ću ih pokvarim da ih roditelji ne prepoznaju. Ona najgroznija malo dalja tetka već jesam. Ima nekih primeraka ne mogu da ih podignem više boktemolovo.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 12:22
Godine: 31
Odgovor: Доста ти је једно... - 10.04.2008, 01:04

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Ti stari ljudi neka 'rane golubove, meni je moje jedno kao kuća. Kao 9 Jugovića Kad mi dođe krivo što ih nemam više i što se zaplačem kad vidim ovako neki rešen test njegovom rukom i slično:

... pomislim da sam mogla i njega da nemam, pa je lakše. A i toliko već rođene dece ima kojoj se može pokloniti i pažnja i ljubav i život i zdravlje, svašta. Svuda su oko nas.

Što se tiče ostalih pitanja, nemam problem sa tim niti razmišljam o tome, neka ljudi planiraju porodicu i organizuju svoj život kako žele. U tom slučaju mi je i bolje da gledam seriju neg' da se mešam u tuđi život. Ali biću grozna najgroznija tetka i najdosadnija i strašno nešto kakva ću tetka da budem sve ću ih pokvarim da ih roditelji ne prepoznaju. Ona najgroznija malo dalja tetka već jesam. Ima nekih primeraka ne mogu da ih podignem više boktemolovo.
...znaš,dirnulo me ovo što si napisala...zaista...

...da ne bude zabune,ne osuđujem nikog i želim ti da budeš najsretnija tetka na svetu ...ja se zaplačem često,jer sanjam to godinama,gledajući mog brata kako se igra sa mojim sinom,gledajući koliko liče...gledajući koliko je moj brat patio,jer ona nije htela da ima decu...sada je bivša...a biću sretna,makar imao i jedno.

http://www.vojvodinacafe.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=14584&dateline=120166  0282

staro
  (#13 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: 25.04.2008 18:46
Pol: Muško
Odgovor: Доста ти је једно... - 10.04.2008, 01:36

Citat:
Što se tiče ostalih pitanja, nemam problem sa tim niti razmišljam o tome, neka ljudi planiraju porodicu i organizuju svoj život kako žele. U tom slučaju mi je i bolje da gledam seriju neg' da se mešam u tuđi život.
Никад нисам сматрао немешање и гледање свог посла врхунским идеалом у свим ситуацијама.
Посебно ако се ради о теоретској расправи неког питања.
Помислим, шта да видим злостављање деце или жене у својој близини... да ли бих позвао полицију или бих гледао своја посла... нек организују људи живот како желе, што га не остави...
Намерно карикирам, да илуструјем како, јел, гледање свог посла, радило се о добрим или лошим стварима, не сматрам неким идеалом.
Посебно ако причамо на форуму, то је све што радимо.

Citat:
duga12 kaže: Pogledaj poruku
...znaš,dirnulo me ovo što si napisala...zaista...

...da ne bude zabune,ne osuđujem nikog i želim ti da budeš najsretnija tetka na svetu ...ja se zaplačem često,jer sanjam to godinama,gledajući mog brata kako se igra sa mojim sinom,gledajući koliko liče...gledajući koliko je moj brat patio,jer ona nije htela da ima decu...sada je bivša...a biću sretna,makar imao i jedno.
Који су били њени разлози? Надам се да ми нећеш замерити што питам, с обзиром да си већ поменула стварну ситуацију.

staro
  (#14 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 12:22
Godine: 31
Odgovor: Доста ти је једно... - 10.04.2008, 01:49

Citat:
Који су били њени разлози? Надам се да ми нећеш замерити што питам, с обзиром да си већ поменула стварну ситуацију.

...ne zameram,što pitaš,ne bi ni spomenula to,samo sam se nadovezala na post koji je SQUAW napisala,nisam raspoložena da iznosim te razloge,ušla bi u njihovu dublju intimu,ne bi bilo u redu...a možeš i sam da pretpostaviš koji su razlozi.

http://www.vojvodinacafe.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=14584&dateline=120166  0282

Poruku je izmenio duga12, 10.04.2008 u 02:31.

staro
  (#15 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Доста ти је једно... - 10.04.2008, 01:57

Citat:
Намерно карикирам, да илуструјем како, јел, гледање свог посла, радило се о добрим или лошим стварима, не сматрам неким идеалом.
Pa, jako loše ilustruješ. Sem ako ne ilustruješ za pionire neke ovde i decu predškolskog uzrasta. Za karikiranje - no comment.

Citat:
Посебно ако причамо на форуму, то је све што радимо.
Naravno, nemam problem sa tim, pričaj o čemu hoćeš, već zaista o ovoj temi ne razmišljam i mislim da na to nemam pravo i to je sve što sam htela reći Neko je možda iz mog posta mogao da zaključi da nekad i čekati ne valja, neko da je i jedno blago, a neko i da nije strašno ako ih nema... a neko možda sutra nešto i uplati na neki žiro-račun. Ti si zaključio nešto sasvim deseto. Nemam problem ni sa tim

staro
  (#16 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: 25.04.2008 18:46
Pol: Muško
Odgovor: Доста ти је једно... - 10.04.2008, 10:00

Citat:
Pa, jako loše ilustruješ. Sem ako ne ilustruješ za pionire neke ovde i decu predškolskog uzrasta. Za karikiranje - no comment.
Ако ти и после мог карикирања остајеш при томе да је највиши идеал не мешати се у туђе послове - онда прихватам да јако лоше илуструјем

Citat:
Naravno, nemam problem sa tim, pričaj o čemu hoćeš, već zaista o ovoj temi ne razmišljam i mislim da na to nemam pravo i to je sve što sam htela reći Neko je možda iz mog posta mogao da zaključi da nekad i čekati ne valja, neko da je i jedno blago, a neko i da nije strašno ako ih nema... a neko možda sutra nešto i uplati na neki žiro-račun. Ti si zaključio nešto sasvim deseto. Nemam problem ni sa tim
Ако кренемо том логиком светог немешања у туђе ствари, теме које ће остати на форуму ће бити само "де сам била, шта сам радила, од особе изнад узимам комичну лаж... ".
У твом посту пише више ствари, искрен да будем већина поста је јако лепа, посебно ми се допало како је мали генијалац прецртао питање, није само написао "немам" већ је и прецртао типа "мајстори, лоше вам је питање, дајте то мало боље убудуће"
Знам да ми нећеш замерити што сам прокоментарисао само један део, на остало немам примедби, напротив

staro
  (#17 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Доста ти је једно... - 10.04.2008, 13:22

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Ако ти и после мог карикирања остајеш при томе да је највиши идеал не мешати се у туђе послове - онда прихватам да јако лоше илуструјем
Prihvati Jer najviše ideale pominješ ti, ja ne smatram da ih postavljam time što sam na taj način odgovorila na pitanje. I sama rekoh - u tom slučaju - možda je i neko pročitao kad već ti nisi.

Citat:
Ако кренемо том логиком светог немешања у туђе ствари, теме које ће остати на форуму ће бити само "де сам била, шта сам радила, од особе изнад узимам комичну лаж... ".
Ja nigde ne krećem tom logikom, već ti želiš da mi je imputiraš. Zašto - ne znam. Meni je zaista bezveze da pričam o nečijem planiranju porodice. Valjda svako ima dece onoliko koliko želi. Ako nema - onda uradi nešto po tom pitanju ako može. A može. Ako ima istinske ljubavi prema deci u čoveku, načina da je nekom pružiš je bezbroj. Ako je nema - nikoga ne možeš naterati da decu ima, ako mu je lenjost razlog da ih nema. Nije mi bezveze da pričam o carskom rezu, abortusu (btw ovo što si pisao sam sve čitala već tamo), GSPu, napuljskom mastifu, homoseksualcima, velikom bratu i kukičanju. Mislimmmm To što si ti okružen takvim osobama ne znači da je to opšti trend.

Da se vratim na temu, moja jedna draga drugarica sa čijim se satelitima rado igram sada planira da iznese petu trudnoću. Nema nikoga da joj pomogne i uskoči kad treba osim prijatelja, samo su muž i ona. Obožavaju decu. Rodila je prvo i rekla nikad više - ona je u osnovnoj bežala od vakcinacije, pa joj je porođaj bio ravan horor filmu. Neplanirano ostane drugi put u drugom stanju i odluči se za epidural jer je to neće boleti. I navuče se, joj radosti Sad ne možeš da je skineš sa porođajnog stola A ja sam trebala da joj lupim šamar posle prvog i da joj kažem - maaaaarš razmažena jedna, žene su se nekad u njivi porađale i rađale osamnaestoro? Da sam ja tvoj muž ja bih te ostavila jer me ne poštuješ.

Citat:
Знам да ми нећеш замерити што сам прокоментарисао само један део, на остало немам примедби, напротив
Ti tačno znaš na kom delu ti zameram

I sad me pusti da pijem limunadu.

staro
  (#18 (permalink))
Kal_el
s#permen
Kal_el je dostigao maksimum