|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Доста ти је једно... |
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: 25.04.2008 18:46
Pol: Muško
|
Odgovor: Доста ти је једно... -
10.04.2008, 01:36
Citat:
Посебно ако се ради о теоретској расправи неког питања. Помислим, шта да видим злостављање деце или жене у својој близини... да ли бих позвао полицију или бих гледао своја посла... нек организују људи живот како желе, што га не остави... ![]() Намерно карикирам, да илуструјем како, јел, гледање свог посла, радило се о добрим или лошим стварима, не сматрам неким идеалом. Посебно ако причамо на форуму, то је све што радимо. Citat:
|
||
|
|
|
|
|
Rainbow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 12:22
Pol: Žensko
Godine: 31
|
10.04.2008, 01:49
Citat:
...ne zameram,što pitaš,ne bi ni spomenula to,samo sam se nadovezala na post koji je SQUAW napisala,nisam raspoložena da iznosim te razloge,ušla bi u njihovu dublju intimu,ne bi bilo u redu...a možeš i sam da pretpostaviš koji su razlozi. |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:43
Godine: 33
|
10.04.2008, 01:57
Citat:
Citat:
Neko je možda iz mog posta mogao da zaključi da nekad i čekati ne valja, neko da je i jedno blago, a neko i da nije strašno ako ih nema... a neko možda sutra nešto i uplati na neki žiro-račun. Ti si zaključio nešto sasvim deseto. Nemam problem ni sa tim ![]()
|
||
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: 25.04.2008 18:46
Pol: Muško
|
10.04.2008, 10:00
Citat:
![]() Citat:
У твом посту пише више ствари, искрен да будем већина поста је јако лепа, посебно ми се допало како је мали генијалац прецртао питање, није само написао "немам" већ је и прецртао типа "мајстори, лоше вам је питање, дајте то мало боље убудуће" Знам да ми нећеш замерити што сам прокоментарисао само један део, на остало немам примедби, напротив ![]() |
||
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:43
Godine: 33
|
10.04.2008, 13:22
Citat:
Jer najviše ideale pominješ ti, ja ne smatram da ih postavljam time što sam na taj način odgovorila na pitanje. I sama rekoh - u tom slučaju - možda je i neko pročitao kad već ti nisi.Citat:
To što si ti okružen takvim osobama ne znači da je to opšti trend.Da se vratim na temu, moja jedna draga drugarica sa čijim se satelitima rado igram sada planira da iznese petu trudnoću. Nema nikoga da joj pomogne i uskoči kad treba osim prijatelja, samo su muž i ona. Obožavaju decu. Rodila je prvo i rekla nikad više - ona je u osnovnoj bežala od vakcinacije, pa joj je porođaj bio ravan horor filmu. Neplanirano ostane drugi put u drugom stanju i odluči se za epidural jer je to neće boleti. I navuče se, joj radosti Sad ne možeš da je skineš sa porođajnog stola A ja sam trebala da joj lupim šamar posle prvog i da joj kažem - maaaaarš razmažena jedna, žene su se nekad u njivi porađale i rađale osamnaestoro? Da sam ja tvoj muž ja bih te ostavila jer me ne poštuješ.Citat:
![]() I sad me pusti da pijem limunadu.
|
|||
|
|
|