VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica

Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Ko je u Vašoj porodici "glava" kuće?
staro
  (#1 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 22:14
Pol: Žensko
Godine: 26
Ko je u Vašoj porodici "glava" kuće? - 09.11.2007, 16:36

Da Vas čujem sad... Pod "glavom" kuće svi znamo šta se podrazumeva ,a mene zanima da li su to i dalje muškarci ili se nešto u medjuvremenu promenilo ?

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Ko je u Vašoj porodici "glava" kuće?
staro
  (#2 (permalink))
anjich
Tweety
anjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen član

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: danas 02:20
Godine: 21
Odgovor: Ko je u Vašoj porodici "glava" kuće? - 09.11.2007, 16:40

kod nas je macak glavni
cak je jedan dan na prag donio kesu punu svjeze ribe, posluzio se i ostatak ostavio

smesi se... sutra ce biti gore

staro
  (#3 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Ko je u Vašoj porodici "glava" kuće? - 09.11.2007, 16:42

Hm... Glava kutje? A shta se podrazumeva pod tim? Mislish na onu "glavu" kao, ja sam gazda, moja je poslednja i to?

Ako je to, onda je moja kutja bez glave ili sa 4 glave

Ne vidim uopshte potrebu za glavama u kutji, jer smo svi odrasli (ko josh nije shvatio, zhivim sa roditeljima), i zajednichki donosimo odluke koje se tichu svih nas, i koje utichu na nas... Niko nema poslednju, i obichno se vetja oko nekih krupnijih stvari... Od nas chetvoro, troje radi, i zajedno platjamo rachune, tako da ni tu nemamo neku glavu...

U svakom sluchaju, bezglava smo porodica

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
Odgovor: Ko je u Vašoj porodici "glava" kuće? - 09.11.2007, 16:42

Ja sam usvojila jedan meni lep quote, pa ga uvek bacim kad se o ovome priča. Muškarac je glava kuće. Žena je vrat. I ona može okrenuti glavu gde god hoće Kod mene je tako

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#5 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 22:14
Godine: 26
Odgovor: Ko je u Vašoj porodici "glava" kuće? - 09.11.2007, 16:49

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Muškarac je glava kuće. Žena je vrat. I ona može okrenuti glavu gde god hoće Kod mene je tako

Mogu samo da potpišem ovo Amin

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

staro
  (#6 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 48
Odgovor: Ko je u Vašoj porodici "glava" kuće? - 12.11.2007, 00:36

Citat:
Muškarac je glava kuće. Žena je vrat. I ona može okrenuti glavu gde god hoće
Mislim da je i kod nas tako.

No salu na stranu, mislim da imamo sjajnu raspodelu odgovornosti. Sve uglavnom funkcionise dogovorno. Dogovorimo se ko ce koju obavezu i koji plan sprovesti u delo. Do sada funkcionise besprekorno.

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

staro
  (#7 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
Odgovor: Ko je u Vašoj porodici "glava" kuće? - 12.11.2007, 02:13

Citat:
Ja sam usvojila jedan meni lep quote, pa ga uvek bacim kad se o ovome priča. Muškarac je glava kuće. Žena je vrat. I ona može okrenuti glavu gde god hoće Kod mene je tako
najgore je kad vrat uhvati grc pa onda jadna glava gleda i gdje ne bi htjela
joj al sam ga izfilozifiro

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#8 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Godine: 25
Odgovor: Ko je u Vašoj porodici "glava" kuće? - 12.11.2007, 02:26

Tata zbog para ja zbog pameti

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#9 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Godine: 42
Odgovor: Ko je u Vašoj porodici "glava" kuće? - 12.11.2007, 02:44

Mislim da to zavisi od porodice do porodice.

Naravno, ja sam glava!

Na vencanju se dogovore muz i zena da ce u svim bitnim stvarima odlucivati on, a u svim nebitnima, ona.

I posle 30 godina upitaju coveka, u koliko slucajeva je trebao da on donese odluku.
Nijednom, glasio je odgovor.

Tako je to i kod nas.

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

Poruku je izmenio biterlemon, 12.11.2007 u 08:00.

staro
  (#10 (permalink))
MamAna
Početnik
MamAna je na dobrom putu

Član od: 10.11.2007.
Poslednji login: 29.11.2007 03:26
Godine: 25
Odgovor: Ko je u Vašoj porodici "glava" kuće? - 12.11.2007, 18:42

Jos to nismo ustanovili

Obican zivot je jaci od mudrijih knjiga...