|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Roditeljsko pravo |
|
Odgovor: roditeljsko pravo |
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: 12.02.2008 16:22
Pol: Žensko
|
Odgovor: roditeljsko pravo -
13.12.2007, 00:18
Ja se ne razvodim zbog nikog drugog jer su mi deca na prvom mestu i nikad niko nece biti ispred njih i oni i imaju jednog tatu i tako ce biti,nego se razvodim zbog haosa u braku ,ali ja i onako brinem sama o njima jer on nema pojma od njih.To sam nazalost radila i dok sam bila u braku i jako mi je zao sto on malo vise ne brine o njima jer ja im ne zelim oduzeti tatu i mislila sam da ce bar sad vise vremena provoditi sa njima,ali nazalost od toga nista.Zato sam i pitala koja je razlika i ako ju znas milom te da mi odgovoris.
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
|
Odgovor: roditeljsko pravo -
13.12.2007, 00:23
Citat:
![]() |
|
|
|
|
Odgovor: Roditeljsko pravo |
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
|
Odgovor: Roditeljsko pravo -
13.12.2007, 00:28
Hajde molim te ako znas daj mi definiciju ovog sto sam pitala-zajedn. ili samost. vrsenje rod. prava.Jer ne znam ako budem trebala da donosim odluku o petodnevnom izletu na testeru mog starijeg sina da li onda njega moram navatavati za dozvolu ili mogu sama da odlucim.Razumes sta pitam
? |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
13.12.2007, 00:39
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
|
13.12.2007, 00:46
Ma ja se trudim da to skroz civilizovano zavrsim,ali on je pod uticajem drustva i jednostavno se bojim da ce oko tih takvih stvari stvarati probleme,pa bih to da sprecim na vreme,a ne da se opet nakon razvoda vucem po centru za soc. rad i dokazujem da on ne vrsi savjesno roditeljsku duznost.
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
|
13.12.2007, 00:52
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Godine: 38
|
13.12.2007, 00:56
...izvini sto cu ti ovo reci...ocigledno si se udala za buzdovana...zao mi je,ali je tako...moj savet...neka bude zajednicko stranje...daj mu bar sansu,mozda se promeni...ako ne...videce jednoga dana,kada deca porastu i kazu mu ko je,sta je i kakav je...oprosti ako delujem ljuto ili sam previse zasao u intimu...ali dobro poznajem ovakve situacije...znam kroz sta sam ja prosao...
![]()
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 22:14
Godine: 26
|
13.12.2007, 01:02
U roditeljsko pravo se iskreno ne razumem
ali bih zamolila ostale učesnike ove diskusije da ne skreću puno sa teme, jer koliko sam ja skontala,žena je lepo pitala za savet nekog ko zna nešto iz te oblasti, tako da je nepotrebno raspravljati o njenom braku,razvodu i o razlozima za isti. ![]() ...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala... |
|
|
|