|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Usvajanje dece |
|
|
|
|
|
|
zZabac..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:12
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
Odgovor: Usvajanje dece -
23.05.2008, 00:57
Citat:
ili se moje razmisljanje ne racuna zato sto imam toliko godina koliko imam, nemam decu niti sad razmisljam da ih imam a imam stav donekle izgradjen o usvajanju dece? sad cu da se svadjam.. Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
|
23.05.2008, 01:03
Pa šta sam ja mislio u tvojim godinama ? Ti si još i pametna... meni je sve došlo rano,a pamet najkasnije... ali nije ovo tema za mlade bre.Možeš da imaš stav,ali je malo preambiciozno da ga i iznosiš javno,ali ovo je forum... ne svađaj se nisam ti ništa uradio loše što sam napisao citirano s tvoje strane...
|
|
|
|
|
|
zZabac..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:12
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
23.05.2008, 01:10
Citat:
dobro kazes, ovo je forum, i mislim da svaka tema treba da bude otvorena za moje misljenje ako stav po toj temi imam, bez obzira na godine! Izvini ako si shvatio da ja tvoju poruku izvlacim iz konteksta, ali me je naljutilo u momentu.. svadja vise u figurativnom smilu, jos nemam toliko velikog povoda.. Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
|
23.05.2008, 01:12
Citat:
Kao da ja ne znam da sa mnom nemaš ama baš nikakvog razloga za svađu...![]() |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: juče 00:18
Pol: Žensko
|
23.05.2008, 01:28
Citat:
I ako je zdravo i ako nije. Na to pitanje odgovaras i kada radjas pod rizikom, znas. A neki rizik uvek snosis. Setih se sada, kada si ovo pomenula...he...kada sam rodila, tata nije gledao ni pol koji je, prvo je brojao da li su svi prstici na broju... ![]() Uvek je davanje i uzimanje. Ne moze drukcije. Usvajas zato sto zelis dete (a vecinom ne mozes da imas sopstveno ili zato sto iz kojih god razloga naletis na "nicije" dete koje te emocionalno "srusi"), zato sto imas ljubavi da das, zato sto zelis da das, da das nesto nekome, a uzeces takodje nesto dok si dao. Uzeces nesto - zivotni smisao/ono sto nemas/pripadanje/nesto sto ne mozes da dobijes drukcije pa makar to bilo i osecanje "I do te right/good thing". Ljudski je zeleti nesto svoje, imati nesto "moje" i ziveti za nesto "svoje" koje ce trajati i posle mene - a to jesu deca, danas i od pamtiveka. Mozda je u tome umesana i odredajena nota egoizma - ne poricem - ali ono sto prevagne je ono sto "stvaras". Stvaras zivot i dajes zivot. And it's all about making... Citat:
) ima mnogo mnogo dece koja caruju pod navodnicima. Da ne kazem statiraju, a rodjena su - moja/tvoja/necija. Rekla sam da se plasim dece - da, plasim ih se cesto. Zato sto nisu izopacena, zato sto mi stave ogledalo pred nos - pred MOJ nos - i tu ne izgledam ni malo "fine" kako inace mogu da odglumim za desetku svakom odraslom coveculjku. Sroce mi u lice bez obzira sta ne valja, i tu ih ne interesuje kultura, nacin ophodjenja, interes bilo koji ili pozicija moja/njihova. Sroce mi "zivot" u facu bez omeksivaca. I ja MORAM da vidim sebe onakvom kakva sam, bez da imam iole sanse da pobegnem od sebe/njih. A to je Boga mi sve, samo ne hedonisticki ugodno. Deca me teraju da radim na sebi. Veruj mi da nema nikoga, NIKOGA zbog koga bi inace na sebi radila na taj nacin. A to je tako upravo zbog straha, zbog straha da zatajim pred njima. Za sve ostalo - kad tad stignes u zivotu na stepen kad ti se ladno ebe za sve. Znam iz iskustva... ![]() |
||
|
|
|