|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Klinci fajteri...mali, a udaraju k'o veliki |
|
Odgovor: Klinci fajteri...mali, a udaraju k'o veliki |
|
|
|
..seal in disguise..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Pol: Žensko
|
Odgovor: Klinci fajteri...mali, a udaraju k'o veliki -
28.03.2008, 23:52
Ponekad sa nasilnicima možeš samo onim jezikom koji jedino razumeju... Pa i odrasli uče samoodbranu na raznoraznim kursevima i u tome niko ne vidi ništa loše... Da je tvoj malac ovladao veštinom "vraćanja milog za drago", klinac- nasilnik i njemu slični bi tri puta razmislili kada će sledeći put podići ruku sa razlogom ili bez njega...
njene ruke su bele kao led njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:47
Godine: 34
|
Vaspitavam Kikija da se ne bije, dok ga neko ne
napadne... Pričao mi je pre neki dan, kako ga je udario drugar iz vrtića, na postavljeno pitanje: '' Šta si uradio posle? '' ![]() - dobila sam i odgovor: '' Udario sam i ja njega ... '' Tako sam vaspitavana, to prenosim i na njega... Znam da '' u rok službe ide '' i to da mi dete dođe, sa ogromnom čvontom na čelu iz vrtića, jer su se deca '' zaigrala '' ( ne znam da li da se smejem ili da ) ... Svesna da ne mogu, tj. neću da ga držim pod '' staklenim zvonom ''. Ni jedna ogrebotina me ne ostavlja ravnodušnom, a kamoli udarac, ili ne daj Bože nešto gore.. ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
Rosa Salvaje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 13:02
|
29.03.2008, 00:14
Moj klinac je prilično visok i krupan za svoj uzrast, ali opet, često dolazi kući plačući. Učila sam ga da se ne tuče, ne maltretira slabije od sebe a pošto je inače dobar i poslušan, tuču tretira kao metod kojima se koristi nepismen svet u nedostatku sredstava komunikacije pa nikada nije bilo problema. Sve dok nije stupio u kontakt sa decom koja vole tuču, vežbe radi.
Odlazila sam i ja ljudima na vrata, nervirala se ali tu pomoći nema. Dete mora samo da pronadje način na koji će odreagovati na nasilničko ponašanje. Moj sin definitivno izbegava tuče jer mu je to bezveze ali, planiramo uskoro da krene na neku borilačku veštinu tek da nekome ne bi služio kao džak za vežbanje. Za ostalo će majka da se pobrine ![]() Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento) |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Godine: 33
|
29.03.2008, 00:17
Jednom se samo potukao do sad tj vratio i to na moje oči. Inače je veoma veselo, euforično i pozitivno dete i ne upada u konflikte. Onako je više sportski nastrojen nego agresivan. I dobar k'o medved neki. A vala ne bih ni volela da krene da leši decu, ima ruku kao i otac mu, kad se malo obraduje sruši me i ugnječi i već može čoveku da naudi i iz ljubavi
Malo plivanje, malo džudo i ume se i sam braniti kako treba za ne daj Bože. Nemam brigu, niti da će dobiti batine, niti da će ih deliti bez povoda.
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Godine: 42
|
29.03.2008, 00:42
secam se kad je moj potomak imao izmedju tri i cetiri godine....izlazio je ispred zgrade i igrao se sa drustvom iz iste....a svi su bili stariji po nekoliko godina....kako se on izborio za svoje mesto nemam pojma,uglavnom,zvali su ga na sva desavanja....
elem...dodje jedan dan,cupav,naduven,uplakan,zarozan.....i place ko kisa kaze potukao se sa bumbarom s drugog sprata ja mu kazem a dobro bre,majku mu....zar ti nisam sto puta rekla da se ne tuces i da to samo rade glupaci i dripci?a on ce,placuci na glas a BIO je DRIPAC!!!!!Hteo je da se bije! i sta je trebalo ja da radim?!................i tako.....odluke prepustam njemu......i ne placem kad izvuce deblji kraj...niti idem na tudja vrata..... |
|
|
|
|
|
narcis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 15:48
Pol: Muško
Godine: 42
|
29.03.2008, 12:12
Prilicno su povuceni, ne izazivaju konflikt.
Vaspitavam ih da ne koriste silu u resavanju konflikta osim kada moraju sami sebe da odbrane. Ne udaraju prvi ali za cerku znam da uzvraca kad je diraju. Tako ih i vaspitavam: Ako te neko udari, ti vrati. ![]() Onda se setim sina poznanika koji je imao isti moto... Pa kada niko nije hteo da se tuce, on je provocirao, preprecavao prolaz dok se druga strana ne iznervira toliko da udari prva. E a onda on uzvracao punom merom. Danas je ipak postala normalna muska osoba! ![]() Znam jedino da 3x treba razmisliti pre nego sto se uplicemo u bilo kakav deciji spor! You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|
|
|
Hocu tanjir i tacka!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 03.12.2008 13:41
Godine: 28
|
29.03.2008, 14:23
Ja svoga mrkelicu prvenstveno ucim da postuje zene i da bude nezan prema njima, a sa muskima nek se snalazi...
Nije nikad dosao kuci s modricom, a nije ni pocinjao prvi...zasad. Roditeljima ne bih isla na vrata, osim u extremnim slucajevima.
|
|
|
|