|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Pravo vreme za ljubav, brak i porodicu? |
|
Odgovor: Pravo vreme za ...? |
|
Odgovor: Pravo vreme za ljubav, brak i porodicu? |
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 24.03.2006.
Poslednji login: 05.04.2008 23:04
Pol: Muško
|
Odgovor: Pravo vreme za ljubav, brak i porodicu? -
25.03.2006, 13:10
Da li je ovo samo zenska tema?Nikada necu da se zenim dok ne budem morao.I necu da odrastem do zenidbe.Bicu veciti klinac sa malo vise godina
do jednog lepog dana. |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 07.01.2008 03:43
Pol: Žensko
Godine: 28
|
25.03.2006, 14:41
Naravno da nije samo zenska tema. I upravo je i pitanje to:" Kada je to pravo vreme?". Moram priznati da te ne razumem kada kazes da neces odrasti do zenidbe. Sta, onog trenutka kada se ozenis, tada si odrastao?
Mislim da i nije bas tako. Postoji masa onih koji se, iako ozenjeni i u poodmaklim godinama, ponasaju kao ne sazreli rekonvalescenti. I jos nesto, cini mi se da si sam skocio sebi u usta, izjavivsi da se NIKADA neces ozeniti, sve dok ne budes morao. |
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:50
Godine: 32
|
25.03.2006, 16:02
Zenidba? Onda kada nadjesh osobu koja ti odgovara.. ako je to sa 60 godina onda 60..
Problem je sa decom, granca fizichih mogucnosti jeste pomerena tako da zene danas radjaju decu i sa 35 ..40 i vishe godina .. Problem je u izdrzavanju. Istina je da cemo kao stariji i pametniji mozda bolje vaspitavati decu ali da li cemo biti sposobni da se nosimo sa svim problemima? Dok si mlad shtono kazzu mozz i da povuchesh i da se snadjesh . izgubish posao nadjesh drugi.. a shto si stariji to je sve to tezze..... Ne mislim da treba da se zenim ili imam decu zato shto se to od mene ochekuje, da obih ispunio nechije zzelje i obichaje ..ako ne budem u mogucnosti da imam decu necu ih imati i tachka .. bice mi zzao al ebi ga.. Bolje i to nego da dovatim prvu opajdaru koja bi se udavala pa da se glozimo ceo zzivot, a deca da ispashtaju.. |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 04.04.2007 14:15
Godine: 37
|
27.03.2006, 09:27
Citat:
Ja nekako mislim (pošto sam u brak ušao prerano) da žene ne treba da razmišljaju o braku pre 25 a muškarci pre 30 godina. Jednostavno, mislim da mlađi nisu u stanju da razmišljaju dovoljno trezveno, ozbiljno i odgovorno. naravno, čast izuzecima. |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 22.09.2007 01:37
Godine: 27
|
31.03.2006, 12:26
Brak???
Nepotreban potpuno- sve moze i bez prstena, potpisa, vjencanice... zar ne? ![]() |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
|
ja ne znam sta da kazem sa mojih 31 godinu??? vec mi je pun ... tetaka, strina, baba, i njihova udaja i djeca. i onda kad pokusam da im objasnim da ja jednostavno nisam spremna za to, one me gledaju kao crnu ovcu (jer valjda sve misle ako su se one udale mlade, da svi tako trebaju). iako mislim da su godine relativna stvar, neko sazrije ranije, netko kasnije. evo pimjer moga caleta, koji se 4 puta rastavljao. covijek jednostavno i sa svojih 55 godina jos uvijek nije spreman, cak i ne znam sta se bez veze toliko puta zenio (on je bas kao petar pan, kupuje autice, lokomotive i tako to, i vjerojatno ce uvijek biti takav, a na primjer uopste nema taj osjecaj odgovornosti za porodicu ili djecu). mislim da ljudi treba da se zene i udaju i imaju djecu kad nadju pravu osobu i kad misle da su psihicki zreli za takve stvari, jer lako se ozeniti/udati, taj brak treba i da traje. mada nije nephodna cak ni zenidba/udadba, zavisi od shvatanja, i opet ako se netko odluci i da tako zivi u vezi, opet ta veza treba isto tako i da potraje.
|
|
|
|
|
|
klinka, pa sta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
|
01.07.2006, 15:56
Pravo vreme? Pravo vreme je onda kada ti osecas da si spreman, i kada nadjes pravu osobu koja ima iste snove kao i ti, i koja zeli bas sa tobom da ih podeli. Kada se to desi, desilo se. Ne mozemo mi sami da tempiramo vreme.
|
|
|
|