|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Razvesti se od dece |
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.11.2007.
Poslednji login: juče 22:23
Pol: Žensko
Godine: 35
|
Odgovor: Razvesti se od dece -
10.12.2007, 17:01
Možda nisam adekvatna ličnost da dam neki odgovor na ovu temu,jer na sreću ili nesreću,nisam udata i nemam djecu
Mislim da je čovjek postigao svoj cilj ako ima dijete. Razvodi,djeca,loši brakovi...breme koje nosi ovo vrijeme. Odrasla sam u normalnoj porodici,mama,tata, maldji brat i ja.Bilo je i svadja i lijepih trenutaka. Moj brat se nakon tri godine braka razveo,Iz tog braka ostao je i njoj i njemu.i nama i njenima sin,koji danas ima šest godina.Normalno živi,ide u školu... LJubav koju dobija od nas sviju,omogućava mu da raste kao ostala djeca. Možda su trabali ostati u braku,možda ne.Bio je to njihov izbor. LJudi sami sebi kroje svoj životni put.Ne slažem se da u braku trebaš ostati zbog djece,jer djeca brzo rastu i odlaze svojim putem. Mislim da je većini ljudi to izgovor jer su uljuljkani u tom porodičnom životu i boje se samoće ili sami sebe... Treba se boriti za brak,za ljubav...a kad je sve uzalud razići se.Treba prihvatiti svoje greške,ali se ne trebaš odreći sebe u suštini,jer kad izgubiš sebe,nemaš više ništa u životu,jer to više nisi ti,a kao takav nemaš kome ništa da pružiš. |
|
|
|
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 04:48
Pol: Muško
|
10.12.2007, 18:16
Citat:
Jer su ipak dvoje ljudi jednom resila da zive zajedno. Proveli najlepse godine zajedno, dobili decu, radili, mucili se, zar bas da se razidju kasnije, kada dolaze teza vremena? Da li je mogcuce da su dvoje takvih ljudi postala nesposobna da poprave svoj odnos? Ne verujem u to. Postoji manjak vremena, mnogo se radi danaske i to otezava brak. Ipak... I sta ako se ipak razvod desi? Ko garantuje da ce sledeca veza biti bolja? Da nece da potone kao i prva? Jedan moj poznanik ima sledecu uzrecicu: Razvesti se svaka ....... moze, teze je ostati zajedno. A sto ne bi probali nastaviti? Deca su nase najvece blago, a ne nova veza! |
|
|
|
|
|
|
clan TNT grupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Godine: 42
|
10.12.2007, 18:27
roditelj koji je nesretan u braku i intimno sebe dozivljava kao zrtvu ,po pravilu je vrlo retko dobar roditelj....
kao je mast otisla u propast,razuman razvod i korektni odnosi bivsih supruznika nece predstavljati prepreku detetovom zdravom odrastanju |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.11.2007.
Poslednji login: juče 22:23
Godine: 35
|
10.12.2007, 20:24
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 04:48
Pol: Muško
|
10.12.2007, 20:32
Sa druge strane ako ne ide vise, onda treba ostaviti svu sujetu, gorcinu, zelju za osvetom, uopste sve negativne uspomene i pokusati ostati prijateljem.
Interesantno znam nekoliko slucajeva gde se par ponovo sastao nekoliko godina posle razvoda i ponovo zive zajedno. |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
|
10.12.2007, 21:16
Citat:
|
|
|
|
|