|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Razvesti se od dece |
|
Odgovor: Razvesti se od dece |
|
|
|
|
|
|
|
|
narcis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Pol: Muško
Godine: 42
|
Odgovor: Razvesti se od dece -
09.12.2007, 21:42
Sada bi trebalo da citiram sebe i da potvrdim receno ili bi trebao da citiram tebe i da tvrdim da nije dobro receno?
Stojim iza svog posta, zadovoljan sam svojim zivotom i moja deca su maksimalno zadovoljna nama kao roditeljima. Stvarno ne vidim smisao ovakvih citiranja. Mislim jesu ljudi budale i to im treba dokazati ili nemamo svoje ideje a mozemo pisati samo ako nekog citiramo recenicu po recenicu? You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 22:14
Pol: Žensko
Godine: 26
|
Odgovor: Razvesti se od dece -
09.12.2007, 22:03
Citat:
Koliko sam ja obaveštena nigde ne postoji ograničenje citiranja nečijih postova.Isto tako,svrha citiranja je slaganje ili neslaganje sa nečijim stavovima iznetim u pomenutom postu.Nazivati nekog budalom je krupna stvar,naročito od strane sagovornika koji očigledno smatra da niko nije ni prineti njegovom britkom umu...pa samim tim proizilazi da na ovom forumu ima 99,9 % budala,naravno ne računajući njega samog...Ni ja u mnogo čemu ne vidim smisao pa mi to ne daje za pravo da bilo koga vredjam ili prozivam.Sama poenta foruma je iznošenje mišljenja i diskusije na date teme,prema tome treba isti prihvatiti kao takav ili se povući. ...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala... |
|
|
|
|