|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Preca Kafana Nego Porodica |
|
|
|
Sciurus vulgaris
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 02:46
Pol: Žensko
|
Odgovor: Preca Kafana Nego Porodica -
18.11.2007, 20:48
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Pol: Muško
|
18.11.2007, 20:59
Citat:
Како набавити те слике? ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
|
18.11.2007, 21:19
@Yossa
Roditelj je roditelj, a dete je željno dobrog oca koliko i dobre majke. Naravno, bitno je koliko vremena roditelj provede uz svoje dete, ali je još bitniji kvalitet tog vremena. Zanemarivanje deteta i porodice nema veze sa emancipacijom niti sa ravnopravnošću polova. |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
|
18.11.2007, 21:36
Citat:
Citat:
...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
||
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
|
19.11.2007, 03:25
Citat:
Pa, naravno da je - i muškarci isto.
|
|
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
|
19.11.2007, 20:52
Slazem se sa Mishicom!
Cak bih otisla korak dalje i rekla da je puno vise takvih oceva nego majki samo kod nas jos uvek nije skandal kad se musko povlaci po kavani dok mu zena kod kuce cuva decu. Sve ovo ne znaci da podrzavam takvo ponasanje od bilo kojeg spola. Sve to po meni ovisi od nivoa. Moj suprug i ja oboje volimo izlazak. Ako izadjemo zajedno otici cemo na veceru ili u kino, ponekad u kazaliste ili operu. Sa ili bez sina. Ako izlazimo svak sa svojim drustvom on ce u kafanu, a ja negde na veceru pa na ples sa mojim prijateljicama. Moj je suprug vise nego sretan sto tad nemora samnom jer mrzi plesati. Ipak da nema poverenja medju nama i da nismo oboje svesni da bez obzira dal je moj partner samnom ili ne necu sebi dozvoliti ponasanje koje ce na bilo koji nacin ugroziti moju porodicu, a pogotovo ne moje dete. Nisam od onih zena koje skinu burmu s ruke cim same predju prego praga. No u svemu treba imati meru. Ako se zelis ponasati kao da nemas nikakvih obaveza cemu se onda uopce vezati tako ultimativno ? |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Godine: 38
|
20.11.2007, 00:43
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.06.2007.
Poslednji login: 30.08.2008 20:43
Godine: 30
|
20.11.2007, 12:57
Citat:
![]() Mnogi ovu temu nisu ili razumeli ili nisu hteli da razumeju.Ne radi se o osobama koje odlaze u bioskop,restoran,pozoriste.....itd.Radi se o osobama koje svoju porodicu bacaju u drugi plan,istresaju svoje besove i nervozu na vlastitu decu,a kad se nadju u kafani pruzaju vise neznosti i atributa nego sto je normalno. ![]() |
|
|
|
|