|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Godišnjica braka |
|
Odgovor: Godišnjica braka |
|
|
|
|
|
Nepopravljiva...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 17:40
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Godišnjica braka -
15.11.2007, 20:53
Danas nam je divan dan..divan dan...slavimo 10-ti rodjendan (braka)
![]() Ko bi rekao da decenija može da prodje tako brzo Kad se osvrnem i setim se svega mogu da kažem da sam srećna jer ni jednog trenutka nisam imala nijedan razlog da se razvedem Na nesporazume, nervozu i nesuglasice sam već navikla, sve može da se reši kompromisom i tolerancijom...ipak smo nas dvoje dva različita sveta ![]() Što se ljubavi tiče...niko kao on ![]() To je dovoljno reći... Do sada smo godišnjicu obeležavali nekim sitnicama, uglavnom kozmetikom ili garderobom, kad već znamo šta jedno drugom treba ....ali decenija je decenija ![]() Bilo je u planu da odemo na večeru (meni to i dan danas zvuči kao da to rade samo ozbiljni ljudi ili oni na filmu , da ne kažem čike i tete ) pa sam odustala od te varijante jer je ipak sutra radni dan (da...ja biram ) tako da je ostala žurka u najavi za neki odgovarajući vikend.![]()
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 21:53
Pol: Muško
Godine: 38
|
15.11.2007, 21:18
...Najgora...ala vera i srecna godisnjica!
![]() ...odavno nisam cuo da neka zena prica tako lepo o svom braku...mislim,posle moje supruge... ![]()
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 03:36
Godine: 33
|
16.11.2007, 00:40
Citat:
Ja kad se osvrnem i setim svega, ne da nisam imala nijedan razlog da se razvedem, nego ne mogu da verujem kakvu sam ljudinu izabrala za zajednički život ![]() Godišnjice nismo obeležavali nikad kupovinom, već se skupimo sa ekipom (bate, seke, kumovi, prijatelji) negde i napravimo lom, pa ni ova koja je prošla nije bila nešto specijalna ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Senio®
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 28.08.2008 07:54
Pol: Muško
|
21.11.2007, 11:03
Svaku godišnjicu smo dočekali zajedno, ali uvek različito ... čak neke na različitim mestima ... iako, ipak većinu u svom domu.
Sve su protekle uz sveće, dobru muziku, romantiku, nežnosti, vatromet, planetarne čarolije itd. itd. uz nas je uvek slavila cela planeta. Tajna je što smo se venčali za novu godinu, tako da mi to lepo spojimo i upakujemo u najprihvatljiviji aranžman koji nam se tada dopadne ... ![]() PS. Čestitke svima Vama koji ste do sada pisali, srećne i dugovečne Vam bile veze, volite, čuvajte, pazite i mazite ljubavi svoga života ... |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: 24.04.2008 11:16
Godine: 18
|
Mojim roditeljima je godisnjica braka na moj rodjendan, jer su se vencali godinu dana pre nego sto sam se ja rodila...
tako da je kuca taj dan uvek puna gostiju... ![]() Uvek cestitaju jedno drugome godisnjicu, uz neki poklon... ![]() Ove godine im je bila osamnaesta godisnjica, tako da im je brak postao punoletan... ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.10.2007.
Poslednji login: 26.07.2008 22:27
|
09.12.2007, 17:53
Ja sam moju premiju dobila pre 36 godina i jos uvek je nisam potrosila.
U pocetku, godisnjice braka su bile obelezene sitnicama ili svecanijim ruckovima. Danas se to obavlja na malo drugacijem nivou, jer su i mogucnosti znatno vece. Ono sto je mnogo znacajnije od bilo kakvih poklona i ruckova je mogucnost da se odrzi jedan zdrav odnos u kome vlada uzajamno postovanje, respekt i ljubav. Srecni su oni koji su u svome zivotu pronasli svoju drugu polovinu. Ja sam jedna od tih srecnika.Zelim vam svima srecne i duge brakove , a bitnije datume mozete, ili ne morate slaviti. |