|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Godišnjica braka |
|
|
|
|
|
|
E n i g m A
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: juče 22:44
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Godišnjica braka -
27.09.2008, 14:01
Radije slavim datum od kako smo zajedno.To mi je nekako bitnije od papira koji smo potpisali nekoliko godina kasnije.
30.08.-je nas datum.Ove godine proslavili smo lepih 12 godina. Nista ne pravimo spektakularno,uglavnom su to pokloncici koji nam ulepsaju dan i to sto imamo jedno drugo. Volecu svetlost,jer mi pokazuje put;ali volecu i tamu,jer mi omogucava da vidim zvezde
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.08.2006.
Poslednji login: danas 02:13
Godine: 37
|
27.09.2008, 14:15
Venčali smo se baš na moj rođendan, tako da svake godine jednim udarcem ubijemo dve muve.
Uglavnom izađemo sa kumovima, pa u kafani uz tamburaše proslavimo. I ne volim da menjam taj običaj, baš mi je atmosfera uvek potaman. Sad u oktobru slavimo deset godina braka. ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.09.2008.
Poslednji login: juče 18:16
Godine: 33
|
01.10.2008, 13:52
Nama je sesta godisnjica 05.10. Prva u svojoj kuci.Poslednja pre nego sto postanemo roditelji jer nam je termin 15. 11.
![]() |
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 22:47
Godine: 29
|
01.10.2008, 15:58
Obeležimo i godišnjicu kada smo počeli da se zabavljamo (29.08.) i godišnjicu braka (23.05).
Ove godine je to bilo 11 godina veze odn. 6 godina braka. Ne pravimo neke specijalne proslave, obično odemo na večeru samo nas dvoje. Razmenimo poneki sitan poklon. Nijednom nije propustio ruže, uvek su me čekale na stolu. ![]() Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|