VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica

Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Mama
staro
  (#1 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 23:54
Pol: Žensko
Mama - 11.10.2007, 14:07

Sva razmisljanja, sve rečeno,prećutano,podrazumevano...o majci.Nekada ili sada.Uvek.O svojoj, nečijoj ili gledanju Nje kroz prizmu svog roditeljstva.
Zbog lakseg početka, krećem sa fotografijom početka - a očekujem vaše ( i svoje) reči.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Мама
staro
  (#2 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 01:22
Godine: 46
Odgovor: Мама - 11.10.2007, 19:41

Da li se recima moze opisati majka, da li bi one uopste bile dovoljne da se iskaze "misao" o majci...
Majka je
- neznost
- briga
- ucitelj
- hranitelj
- prijatelj
- savetnik
- vodic
- borac
Ona je sjaj u tamnim nocima, zvezda vodilja. Jedino njen dodir moze da ulije utehu, snagu, da odagna tugu i izvuce osmeh. Jedino njena ljubav ostaje zauvek najiskrenija, najjaca, najnesebicnija...

Ja sam to sto jesam, a ne sto drugi ocekuju da budem!

Odgovor: Мама
staro
  (#3 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Godine: 34
Odgovor: Мама - 11.10.2007, 20:55

Kako sam doživljavala svoju mamu?

- svemoguća ( mogla je da radi zilion stvari istovremeno, a da ja naravno, ne budem zapostavljena, kao ni brat )
- najjača
- najbolja
- najlepša
- najdruželjubivija
- najsusretljivija
- najenergičnija...

Sve tako '' naj '' ... iz ugla deteta koje je tada bilo u uzastu između sedme i desete godine...

Citat:
Njena ljubav ostaje zauvek najiskrenija, najjaca, najnesebicnija...
i kada nije fizički prisutna . Njena neuništiva duša je svuda oko mene, prati me, čuva me, hrabri, daje podršku, ali i kritiku...

uVek je tu...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor: Mama
staro
  (#4 (permalink))
MamAna
Početnik
MamAna je na dobrom putu

Član od: 10.11.2007.
Poslednji login: 29.11.2007 03:26
Godine: 25
Odgovor: Mama - 12.11.2007, 18:28

Najbolja mama na svetu???

Moja mama!!!

Najlepsa mama na svetu???

Moja mama!!!

I postadoh ista majka

Obican zivot je jaci od mudrijih knjiga...

staro
  (#5 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 23:53
Godine: 28
Odgovor: Mama - 13.11.2007, 09:22

...trudim se budem kao moja mama, samo se nadam da kada dodjem u klimaks necu biti kao ona (jako tesko ga podnosi)...

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

staro
  (#6 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 23:49
Godine: 31
Odgovor: Mama - 02.12.2007, 22:45

Nemam o sebi visoko misljenje,u smislu da sam naj bolja mama na svetu,decu samo treba voletiono sto me me cini sretnom je kad cujem kako me oni zovu:majka bajkacesto razgovaram sa njima o njhovim decijim pravimaali im spomenem i da imaju svoje obaveze.Takodje i ja ucim od njih,rodila sam decu mlada i odrastam sa njima...

staro
  (#7 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Odgovor: Mama - 03.12.2007, 15:01

Par puta sam posla i pokusala da pisem ovde.I nece, zapinju mi slova kod "m" vec.Skolski bih mogla,onako taksativno...a to mi je nekako malo.Moram do0obro da razmislim u cemu je mulj

staro
  (#8 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 16:34
Pol: Muško
Odgovor: Mama - 03.12.2007, 16:24

Kao i sve sto je moje tako i mama...najbolja je,mada da nas neko slusa kako se nekada napushavamo ko zna sta bi pomislio,ali pomirimo se posle 5 minuta i bukvalno...Nervira me sto misli da ce da zivi 100 godina,a ako bi oboje to docekali ja cu imati 80 i opet ce me nervirati...

Sve majke zele da budu ili misle da su najbolje majke i svaka svom detetu zeli najbolje...e sad nacini su razliciti koliko i sami ljudi,pa tako i posledice ispadnu nekada drugacije od prizeljkivanih...

Nismo mogli da biramo roditelje,a nisu ni oni nas...

staro
  (#9 (permalink))
mirka7
Iskusni forumdžija
mirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članova

Član od: 23.11.2007.
Poslednji login: danas 20:39
Godine: 35
Odgovor: Mama - 03.12.2007, 16:29

dovoljno je reći samo mama i sve ti je nekako lakše...

mama je tu kad si

mama je tu kad se

mami ne moraš neke stvari da kažeš ona ih jednostavno zna osjetiti

za njenu ljubav ne moraš da se boriš,ona te voli bezuslovno voli takav kakav si

mama je nesebična u svom davanju....i zauvijek ostaje dio nas,koliko god godina imamo, vraćamo joj se....mislima i dušom......

staro
  (#10 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 17:35
Godine: 33
Odgovor: Mama - 05.12.2007, 13:59

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku
Par puta sam posla i pokusala da pisem ovde.I nece, zapinju mi slova kod "m" vec.

I meni. I sve što bih napisala malo je. I sve što napišem ništa je.

Moja mama je najlepša i najbolja mama na svetu. Ona nosi sunce u očima i u osmehu. Ona nije prestala da bude mama nikada. Ona mi je pokazala šta znači biti majka i kad neko kome si majka ima 30. Ona kaže da sam ja sve ono što ona nije smela, i nije imala snage, a htela je da bude. A blesava je 'nako malo, otkačena. Ona kaže da nije hrabra kao ja. Ono što ona ne zna je da ja nikad ne bih bila takva da ne nosim deo nje u sebi i da niko ne bi hteo mene ovakvu da rodi, da nije htela ona.

Ne merem više

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor