|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Vi mi niste ni mama ni tata,…a zasto da vas tako zovem… |
|
Odgovor: Vi mi niste ni mama ni tata,…a zasto da vas tako zovem… |
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.04.2007.
Poslednji login: 24.11.2008 17:54
Pol: Žensko
Godine: 23
|
Odgovor: Vi mi niste ni mama ni tata,…a zasto da vas tako zovem… -
28.05.2007, 01:52
Oni su za mene od samog pocetka tetka Mica i cika Dragan
Od mene se nije trazilo da ih zovem mama i tata,niti bi ja na to pristala ja vrlo dobro znam ko mi je majka ,a tatom ne bih mogla nikoga nazvati jer je on umro pre 10 godina...........iskreno nije mi jasno kakav je to muz koji to zahteva od svoje zene ![]() |
|
|
|
|
|
BitterSweet
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Godine: 25
|
28.05.2007, 06:38
Poznajem devojke koje to rade dobrovoljno, ne ocekuje se od njih ali rade to i doduse ni meni nije jasno zasto to rade...znaci, jedna je stvar kad se od nekog ocekuje da to radi ali da neko dobrovoljno to cini, to mi nije jasno...
|
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
|
Citat:
Moja rođaka je ''takav slučaj'' , jednostavno i njena majka je na taj način oslovljavala svekra i svekrvu... Njen izbor... vaspitanje... ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
|
garovix
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Pol: Muško
Godine: 37
|
28.05.2007, 08:11
...moje roditelje ni ja ne oslovljavam sa mama i tata nego imenom....
...tako da ne dolazi u obzir da ih ona "zove" drugačije.... ...isto važi i za njene roditelje... ![]() ...dimnjake...
|
|
|
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 04:34
|
28.05.2007, 09:23
Ja sam pokupila onu foru iz serije Mjesoviti brak...tetka mama i chika tata
![]() Ali tako im se obracam samo kad sam extra raspolozena sto je doduse cesto... Inace ih zovem po imenu, ili baba i deda ![]() ...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
|
28.05.2007, 09:25
Svekrvu najčešće zovem imenom a svekra matori
Često i razglednice dobijaju tako adresirane Ponekad ih iz fazona zovem baba i deda, od kad su postali baba i deda tj dobili unuka. Nikada ne bih mogla da ih zovem mama i tata, a i ne verujem nešto da bih bila sa nekim ko bi me primoravao ili od mene očekivao da ih tako zovem.Inače mi je muka od te vrste primitivnih običaja. Počev od zdravica na kojekakvim svadbama i onom što pojedinci smišljaju u trenutku "vi ste izgubili kćer, a mi dobili" "pozdravi se mlada sa svojima" i slične nebuloze. Gotovo je, ona više majku i oca nema, sad ima nove i oni treba da joj budu primarna briga u životu. Jednom sam izašla iz restorana kad se zadesih na jednoj takvoj svadbi jer nisam mogla da gledam zaprepašćene roditelje jedne mlade kako ne veruju kakve sve pesme na tu tematiku postoje. A i dobila sam želju da orkestar izmlatim glavicom kupusa. Specijalno mi je muka od onih roditelja koji iz tog razloga (i iz bilo kog) decu odvajaju, pa se više voli muško, zato što se na žensko gleda kao "tuđa kuća" ili npr svojim ćerkama ništa u nasledstvo ne ostave. Fuj.
|
|
|
|
|
|
Genius
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Godine: 40
|
28.05.2007, 09:37
Te stvari dolaze prirodno, neko odmah prihvata, neko vremenom, a neko nikada i to nije nista lose, jednostavno nismo svi isti..(na svu srecu...)
Postujem starije, i obracam im se iskljucivo sa 'Vi" trudim se i svoju decu da naviknem na to. Ipak je to stvar opsteg vaspitanja. Njene roditelje zovem kao i moja deca...Baba i Deda, uz duzno postovanje. |
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Godine: 48
|
28.05.2007, 13:06
a sto bi se lagali , pa i nisu mi mama i tata . postuj ih i to je to , kratko i jednostavno - jasno
![]() |
|
|
|