VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica

Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Mama
staro
  (#41 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 23:02
Pol: Žensko
Godine: 24
Odgovor: Mama - 12.06.2008, 23:02

Čitam vaše postove i knedla mi stoji u grlu. Suze u očima. Ne dam im da teku.
Bila je jaka žena, htela bih da budem kao ona.
Nedostaje mi mnogo. Nema je sedam godina, a kao da je juče bilo... poslednji put - u S. Kamenici, u bolnici. Treba da krenem na autobus. Pozdravimo se, izljubimo, a ja se još dva puta vratim da je zagrlim. Kao da sam znala.
Žao mi je što joj nisam rekla stvari koje svaka majka treba da čuje; da čuje koliko je voljena i cenjena, koliko poštujemo sve žrtve koje je činila za nas.
Žao mi je što joj nisam rekla koliko je volim, što nije dočekala da vidi unučiće.
Volela bih da je bila uz mene kada mi je baš majka bila potrebna. Udaja, trudnoća, neki sitni ženski problemi...
Zamišljam je ponekad na svojoj svadbi. Dama, sređena sa mnogo ukusa ali i opičena.. Kad zaigra kolo pa zazviždi -onako, sa dva prsta u ustima...

Nedostaje mnogo. Jedna je majka. Nezamenljiva.

Sad ću da pustim ove suze, nek idu..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Godine: 46
Odgovor: Mama - 12.06.2008, 23:07

Citat:
Zvonchica kaže: Pogledaj poruku
Žao mi je što joj nisam rekla stvari koje svaka majka treba da čuje; da čuje koliko je voljena i cenjena, koliko poštujemo sve žrtve koje je činila za nas.
Tvoja je mati to znala.... reci joj nisu bile potrebne. Dobila je mnogo vise od toga!

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#43 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Godine: 46
Odgovor: Mama - 01.07.2008, 22:35

Bas danas razmisljam o tebi... Uvek si nosila suknje i haljine. Nikada te nisam videla u pantalonama. Da, bila si dama. Ne zog stila oblacenja. Svaki tvoj pokret, smirenost u glasu kada si govorila, tvoj hod, tvoje drzanje, nacin na koji si sedela, uvek prekrstenih nogu, tvoj "opusteni" osmeh, pazljivo slusanje sagovornika - sve to i jos mnogo vise, odisalo je zenstvenoscu, koja te je karakterisala upravo tako: d a m a !

mojoj mama-dami s ljubavlju... "bele ruze nezne ruze"

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#44 (permalink))
jeti
Početnik
jeti će uskoro postati poznat član

Član od: 02.07.2008.
Poslednji login: 24.11.2008 02:49
Godine: 54
Odgovor: Mama - 05.09.2008, 23:21

Mama mi je bila kruta, vrlo stroga žena. Stalno smo bile u nekom sukobu, čak i zbog sitnica.
Umrla je pre nekoliko godina. Mnogo mi nedostaje. Volela bih da je živa, i po cenu da se i dalje prepiremo oko gluposti.

staro
  (#45 (permalink))
egzotic
Muskarcina
egzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimum

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 02:09
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Mama - 06.09.2008, 00:11

swetinja!

Opusteno Ko Babina Sisa

staro
  (#46 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 23:02
Godine: 24
Odgovor: Mama - 01.11.2008, 10:47

Nedostaješ nam mnogo. Sedam godina.. puno je.

staro
  (#47 (permalink))
Sneza58
Novi član
Sneza58 će uskoro postati poznat članSneza58 će uskoro postati poznat član

Član od: 18.08.2008.
Poslednji login: 27.11.2008 11:34
Odgovor: Mama - 06.11.2008, 11:39

Moja mama živi daleko, dolazi mi, ali ja retko odlazim, što mi je mnogo žao, ali ne mogu drugačije zbog nekih stvari koje su prioritetne( bolest ćerke).
Ponekad me ne razume, ali ona je moja mama i volim je, bez obzira na to što se ponekad ljutim. Na žalost, brat je mator momak(4 neće da se ženi, pa je mama i pod stare dane domaćica koja sve mora sama da odradi, i boli me što ne mogu da pomognem više.

Bez obzira koliko ozbiljnosti zivot zahteva, uvek je potreban prijatelj s kojim se možeš glupirati.

staro
  (#48 (permalink))
cvishna
Čuvar Zaborava
cvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimum

Član od: 22.02.2008.
Poslednji login: juče 09:37
Godine: 32
Odgovor: Mama - 10.11.2008, 00:40

Ponestaje i meni takođe reči kada je moja majka u pitanju, ja njoj nikada nisam rekla da je volim, ali ona to predobro zna. Toliko puta krenem da joj kažem i ne idu reči iz usta...ali zato ja njoj ostavljam papiriće sa porukama...dobro jutro najdraže moje biće...volim te majko moja...

Evo našla sam jednu čestitku koju sam joj napisala kad sam imala 12 godina.

Na ovome svetu ima jedna žena, ali to nije obična žena, to je heroj, to je sejač ljubavi i nežnosti, to je davaoc rešenja kada vidiš kraj, to je osoba koju će njena deca uvek da vole i slave. Dali postoji još ovakvih žena na ovome svetu ? Ja znam baš takvu jednu, to je moja majka. Srećan ti rođendan mila moja majko, hvala na podarenom životu. Pa i nekad kad se nismo baš najbolje razumele ti i ja smo znale da se u potaji previše volimo. Želim ti puno zdravlja, ljubavi i sreće. Ne mogu sve napisati što u srcu osećam, ali evo ti samo jedna rečenica iz srca malenoga...volim te mila moja mati

Cveće - cveću,
zlato - zlatu,
a dete majci

S nežnošću gledah ti stopa trag, trag na snegu belom
i znadoh da ćeš biti mi drag, drag u životu celom

staro
  (#49 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
Odgovor: Mama - 10.11.2008, 00:47

Moja mama je majka Lavica.
Lavica sa punim srcem, sa stalnom brigom, sa stalnom strepnjom, ali i sa poverenjem u svoju decu.
Moja mama ima mnogo bubica. Što sam starija, sve više tih bubica prepoznajem i u sebi.
Moja mama ima nebrojeno vrlina, ali ima i mana. Ali i sa tim manama ja znam da je samo ona ta koja je meni najbolja mama na svetu i najveći prijatelj. Neka druga ne bi bila dovoljno dobra. Ne bi bila moja.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#50 (permalink))
diktatorka
Iskusni forumdžija
diktatorka obasjava toplim zrakom Suncadiktatorka obasjava toplim zrakom Suncadiktatorka obasjava toplim zrakom Suncadiktatorka obasjava toplim zrakom Suncadiktatorka obasjava toplim zrakom Suncadiktatorka obasjava toplim zrakom Suncadiktatorka obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 13.10.2008.
Poslednji login: danas 03:35
Odgovor: Mama - 16.11.2008, 00:57

Nema je vec 7 godina.Svo ovo vreme sto je proteklo,nije moglo da zamagli ni jednu njenu osobinu,da umanji ljubav kojom je zracila i koju je davala svima nama.Nema je ali ja i dalje svaki problem sagledam iz njenog ugla,svaku radost i dalje delim sa njom(znam da sve oseca) i jos uvek zaplacem sto je nema...Bila je i borac i mirotvorac,prava dama u svakom pogledu sa velikom i dobrom dusom...

Bila je...a sada,zajedno sa tatom,sigurno komentarise-jel vidis da nam je cerka ipak luda,kako moze...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza
Linearni prikaz Linearni prikaz
Pregled po temama