VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica

Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Mama
staro
  (#21 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 10.07.2008 04:04
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Mama - 28.02.2008, 18:50

...uvek sam se trudio da shvatim sve gluposti koje je napravila u zivotu...pogresne izbore...poteze...odlaske...uspevalo mi je nekako da nadjem opravdanja koja nikada ni za koga nisam mogao da nadjem...jbg,to je valjda prirodno...krv je to...

...hell ain't a bad place to be...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
NSdjanka
...seal...
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 22:05
Pol: Žensko
Odgovor: Mama - 28.02.2008, 22:03

Užasno mi nedostaje ponekad... Znala je da sluša kao niko na svetu... Žao mi je što nisam shvatala koliko mi znači dok sam je imala... Žao mi je što joj češće nisam govorila da je volim... Žao mi je što nisam bila pored nje kada je odlazila...

nije dotakla nista sto bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#23 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 19:48
Godine: 35
Odgovor: Mama - 29.02.2008, 20:26

Moja majka je "...hlebotvorac, chestit soj..." i ima ispucale ruke, pa jos reumaticne od godina i godina rada, i izbledele oci koje ipak zasijaju kada me vide...moja mama mi je prosle godine rekla (bio sam nesto malo bolestan): "Volela bih da dishem umesto tebe, samo da te ne boli..."

...moja keva je moje srce. Celo.

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#24 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 14:05
Godine: 28
Odgovor: Mama - 19.03.2008, 15:50

...pisem i brisem ovde, vec neko vreme....

Uzasno mi nedostaje....

Samo kada bih mogla da je bar jos jednom zagrlim, da joj kazem sve ono sto nisam uspela......

e bemti....crying time....

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

staro
  (#25 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:35
Godine: 20
Odgovor: Mama - 19.03.2008, 18:04

citajuci ovo.. posebno recenicu
Citat:
Par puta sam posla i pokusala da pisem ovde.I nece, zapinju mi slova kod "m" vec.
i nece..
nema reci opisati koliko majku volis, cenis..
keva mi oduvek govori da sam sve ono sto je ona bila i da sam sve ono sto je ona radila.. iako joj nisam jedina cerka, znam da se vise poistovecuje sa mnom..

pre par meseci imala je zdravstvenih problema... za koje sam samo ja znala.. mislim da vecu brigu u zivotu nisam imala.. jedna je majka

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#26 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 18:43
Odgovor: Mama - 21.03.2008, 10:29

"Porađaj se kad god,samo ne kada budu igrali Ajaks i Juventus",prepričavaju mi u šali(da li ) da je tata rekao mami kada je iščekivao ne samo sreću svoju najveću (to će kasnije shvatiti),nego i utakmicu u Beogradu.
I mama ko mama,poslušala ga je

Veštinu ispunjavanja želja onima koje volim ili koji to zaslužuju,učila sam gledajući nju.
Sada učim i onaj drugi deo iste lekcije:da ispunjavajući sebi želje usrećim i njih.

staro
  (#27 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 10:50
Godine: 32
Odgovor: Mama - 21.03.2008, 11:02

Secate se one Kolibri pesmice:

Moja mama divno prica svake noci

o nekakvim princevima sto ce doci

i princeza ima jedna u toj prici

mama kaze da na mene ona lici......

Moja mama,gigant,za koju sam ja još uvek malo pilence..ali..

Niko kao ona ne ume da me razneži a i pomeri..

- a što ti ovo ovde stoji? Lepše bi ti bilo tamo...

- pa volim da je tu....

- ma lepše ti je tamo....
Uzima tu stvar i nosi na mesto gde je lepše.

Ćutim.

- hoces da ti operem sudove? ( jedna šolja i kašičica )

- ma nemoj, mani to, sedi da pričamo...

- ma nije meni teško...

- znam da ti nije teško, sedi brate, navikla si samo da radiš nešto...

- šta ćes... i ode da opere

- obuci Vanji nešto ispod tog duksa

- mama ima body ispod, neću previse da je oblačim

- ja ne znam kakve ste vi danasnje majke, utopljavaj to dete

- mani je mama, dobro je ovako, ima grejanja....

- samo ti nju.... odlazi po dusk sa kapuljačom..... i oblači mi dete, koje se posle toga znoji ...ali i ona ćuti

Ali... to je moja mama. Jedina, neponovljiva, jedinstvena.... mama!

Dok je ona tu, ja sam dete, a jos dug put je pred njom...

ako vec moraš da progutaš žabu...ne gledaj je dugo...

staro
  (#28 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: danas 21:02
Godine: 31
Odgovor: Mama - 21.03.2008, 13:52

Moja mama je sve što ja nisam i nije sve što ja jesam.
Nekada mi je to smetalo ali sad mi je drago jer mama ne treba da bude najbolja prijateljica. Mama je mama

"Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde

staro
  (#29 (permalink))
rusty nail
Početnik
rusty nail je nadaleko poznat članrusty nail je nadaleko poznat članrusty nail je nadaleko poznat članrusty nail je nadaleko poznat članrusty nail je nadaleko poznat članrusty nail je nadaleko poznat članrusty nail je nadaleko poznat član

Član od: 14.12.2007.
Poslednji login: 22.07.2008 12:07
Odgovor: Mama - 22.03.2008, 00:14

reci su male i nemocne da opisu majku.
moja majka je bila najbolje stvorenje za sve osim za sebe.nema je, ali kao da je tu, kao da nije otisla, kao da jos uvek brine. reci su male i nemocne........

just take it easy,
as it comes..

staro
  (#30 (permalink))
kristina-cica
Iskusni forumdžija
kristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članova

Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 21.07.2008 13:57
Godine: 28
Odgovor: Mama - 25.03.2008, 16:03

U svom zivotu ja sam srela
mnoge, mnoge zene,
al' je samo jedna majka
htela da rodi bas mene.

Moja je mama, najhrabrija mama na svetu, i u svemu licimo ali njenu hrabrost nemam.

Zelim da ti budem drug u igri, da jedem iz tvog tanjira i da spavam na tvom jastuku...

Odgovor