VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica

Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Mama
staro
  (#11 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 04:00
Pol: Žensko
Odgovor: Mama - 10.12.2007, 01:08

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
I meni. I sve što bih napisala malo je. ...
Ono što ona ne zna je da ja nikad ne bih bila takva da ne nosim deo nje u sebi i da niko ne bi hteo mene ovakvu da rodi, da nije htela ona.

Ne merem više
toY ti i pričam,ne mere se-počne crying time i ne vidim kako treba,a znam da treba reći sve dok imamo kad i dok majke mogu da se raduju i tome sto znaju , ali im je lepse kada je rečeno našim glasom,a ne samo onim njihovim,unutrašnjim.

p.s. u 3 lepe šargarepe!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
robi
Dee Jay
robi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 03.06.2007.
Poslednji login: danas 00:54
Pol: Muško
Odgovor: Mama - 14.12.2007, 01:26

Jao moja mama......
....Kupili smo joj mobilni i celi dan me cima...kao vežba

Zivot se ne meri brojem udisaja koje napravimo, nego momentima koji nam oduzimaju dah!!!

staro
  (#13 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 21.07.2008 22:56
Godine: 31
Odgovor: Mama - 02.01.2008, 20:07

Nije samnom vec sedamnaest godina, a ne prodje dan da ne pomislim na nju. Nikada me nije i nikada me vise nece netko voljeti tako beuzvijetno...

Nikada na ovome svijetu mrznja nece pobijediti mrznju.
Mrznju moze pobijediti samo ljubav.

Gautama Siddharta Buddha

staro
  (#14 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: juče 01:45
Odgovor: Mama - 08.01.2008, 13:13

Moja mama je nesto najlepse na svetu , nesto sto ne mogu opisati, nesto sto samo mogu osetiti, lepsa je i od najlepseg dragog kamena, njena blistavost se ne moze meriti ni sjajem brilijanta, ne moja mama je najbolja, najlepsa kao sto samo jedna mati moze biti ...

Njen vedri lik i predivan osmeh
uvek budi toplinu u meni...
Tako kako ona mene voli
tako moze samo jedna mati...

Hvala joj sto postojim, hvala joj sto me voli,
hvala joj za sve sto mi je pruzila...hvala, hvala i hvala
Neizmerno je volim

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#15 (permalink))
fiona
Iskusni forumdžija
fiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan član

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 06.07.2008 02:56
Odgovor: Mama - 27.01.2008, 14:27

Citat:
Savannah kaže: Pogledaj poruku
Nije samnom vec sedamnaest godina, a ne prodje dan da ne pomislim na nju. Nikada me nije i nikada me vise nece netko voljeti tako beuzvijetno...
Isto! samo 23 godine nije tu, mada jeste...

Nema iskrenije ljubavi i toplije ruke!

Jednom mi je sin rekao, obraz uz obraz: mama, kako su ti nezni i topli obrazi...i danas se raspekmezim na tu recenicu..

Mirka, kako lepo si to sve rekla!

mama je tu kad si
mama je tu kad si
mami ne moraš neke stvari da kažeš ona ih jednostavno zna osjetiti

za njenu ljubav ne moraš da se boriš,ona te voli bezuslovno voli takav kakav si

mama je nesebicna u svom davanju....i zauvijek ostaje dio nas,koliko god godina imamo, vracamo joj se....mislima i dušom......

Ostaje mi samo da verujem da sve to neko od gore gleda ....

Prijatelj je tu kad nas po svaku cenu treba naterati da drzimo glavu gore.

staro
  (#16 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:21
Odgovor: Mama - 27.01.2008, 14:34

Ima i medveđih usluga koje iz silne ljubavi majke priušte deci,naročito kada više ni deca nisu deca,ali valjda je to deo života...

Promoter kiča,alkohola,droge,bluda i folka...

staro
  (#17 (permalink))
maski
Iskusni forumdžija
maski ima spektakularnu auru oko sebemaski ima spektakularnu auru oko sebemaski ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 12.12.2007.
Poslednji login: 10.02.2008 13:19
Odgovor: Mama - 27.01.2008, 14:47

brate nerone....kontam neshto da nisu sve teme za svakoga ... a neke nikako nisu za vake kao shto smo ti i ja..... te se neshto mislim - iskreno i iz dushe il ostaviti svet ruzzichastima da se najkaju do mile volje* a ja (a boGme i ti) lepo - kamen nam u usta

------
* (moja majka mila i ja Kcherka joj v.olja)

staro
  (#18 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:21
Odgovor: Mama - 27.01.2008, 14:51

Citat:
maski kaže: Pogledaj poruku
brate nerone....kontam neshto da nisu sve teme za svakoga ... a neke nikako nisu za vake kao shto smo ti i ja..... te se neshto mislim - iskreno i iz dushe il ostaviti svet ruzzichastima da se najkaju do mile volje* a ja (a boGme i ti) lepo - kamen nam u usta
Sestro Olivera da znaš da si u pravu...

Volim ja moju,jedinac sam uostalom,ali jeste malo banalno da ja kvarim prosek roditeljima ovde na forumu što bi se desilo ako bih počeo da je pljujem za greške u ljubavi koje je činila i čini i čini...

Bolje da se povučem s tobom iza bine... a jes' volim da trpam i gde treba i gde ne treba...

Promoter kiča,alkohola,droge,bluda i folka...

Odgovor: Мама
staro
  (#19 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva...
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 06:23
Godine: 33
Odgovor: Мама - 27.01.2008, 19:32

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku
Kako sam doživljavala svoju mamu?

- svemoguća
- najjača
- najbolja
- najlepša
- najdruželjubivija
- najsusretljivija
- najenergičnija...

Sve tako '' naj '' ...
-najpametnija

"mama kako ti sve znaš?"...na svako moje pitanje imala je odgovor...

Uvek mi je govorila da sam najbolja od sve njene dece (jedinica sam )...na kraju se ispostavilo da sam suprotno....

Poruku je izmenio Najgora, 27.01.2008 u 20:06.

staro
  (#20 (permalink))
slavkos
Početnik
slavkos ima spektakularnu auru oko sebeslavkos ima spektakularnu auru oko sebeslavkos ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 14.02.2008.
Poslednji login: danas 09:26
Godine: 38
Odgovor: Mama - 28.02.2008, 16:55

Danas je moja prijateljica Maja postala majka. Na svet je donela jednu devojcicu i dva decaka. Da,dobro ste procitali,trojke su u pitanju.

...da ja imam ovce,prodao bi ja ovce
da ja imam novce,dao bi ja novce...