|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Mama |
|
|
|
Dee Jay
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.06.2007.
Poslednji login: danas 00:54
Pol: Muško
|
Odgovor: Mama -
14.12.2007, 01:26
Jao moja mama......
![]() ....Kupili smo joj mobilni i celi dan me cima...kao vežba![]() |
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 21.07.2008 22:56
Pol: Žensko
Godine: 31
|
02.01.2008, 20:07
Nije samnom vec sedamnaest godina, a ne prodje dan da ne pomislim na nju. Nikada me nije i nikada me vise nece netko voljeti tako beuzvijetno...
Mrznju moze pobijediti samo ljubav. Gautama Siddharta Buddha |
|
|
|
|
|
vragolanka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: juče 01:45
|
Moja mama je nesto najlepse na svetu
, nesto sto ne mogu opisati, nesto sto samo mogu osetiti, lepsa je i od najlepseg dragog kamena, njena blistavost se ne moze meriti ni sjajem brilijanta, ne moja mama je najbolja, najlepsa kao sto samo jedna mati moze biti ...Njen vedri lik i predivan osmeh uvek budi toplinu u meni... Tako kako ona mene voli tako moze samo jedna mati... ![]() Hvala joj sto postojim, hvala joj sto me voli, hvala joj za sve sto mi je pruzila...hvala, hvala i hvala ![]() Neizmerno je volim ![]() ...
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 06.07.2008 02:56
|
27.01.2008, 14:27
Citat:
Nema iskrenije ljubavi i toplije ruke! Jednom mi je sin rekao, obraz uz obraz: mama, kako su ti nezni i topli obrazi...i danas se raspekmezim na tu recenicu.. Mirka, kako lepo si to sve rekla! mama je tu kad si ![]() mama je tu kad si ![]() mami ne moraš neke stvari da kažeš ona ih jednostavno zna osjetiti za njenu ljubav ne moraš da se boriš,ona te voli bezuslovno voli takav kakav si mama je nesebicna u svom davanju....i zauvijek ostaje dio nas,koliko god godina imamo, vracamo joj se....mislima i dušom...... Ostaje mi samo da verujem da sve to neko od gore gleda .... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:21
|
27.01.2008, 14:34
Ima i medveđih usluga koje iz silne ljubavi majke priušte deci,naročito kada više ni deca nisu deca,ali valjda je to deo života...
Promoter kiča,alkohola,droge,bluda i folka...
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.12.2007.
Poslednji login: 10.02.2008 13:19
|
27.01.2008, 14:47
brate nerone....kontam neshto da nisu sve teme za svakoga
... a neke nikako nisu za vake kao shto smo ti i ja..... te se neshto mislim - iskreno i iz dushe il ostaviti svet ruzzichastima da se najkaju do mile volje* a ja (a boGme i ti) lepo - kamen nam u usta ![]() ------ * (moja majka mila i ja Kcherka joj v.olja) |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:21
|
27.01.2008, 14:51
Citat:
![]() da znaš da si u pravu...Volim ja moju,jedinac sam uostalom,ali jeste malo banalno da ja kvarim prosek roditeljima ovde na forumu što bi se desilo ako bih počeo da je pljujem za greške u ljubavi koje je činila i čini i čini... ![]() Bolje da se povučem s tobom iza bine... a jes' volim da trpam i gde treba i gde ne treba... ![]() Promoter kiča,alkohola,droge,bluda i folka...
|
|
|
|
|
Odgovor: Мама |
|
|
Nepopravljiva...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 06:23
Godine: 33
|
Odgovor: Мама -
27.01.2008, 19:32
Citat:
"mama kako ti sve znaš?" ...na svako moje pitanje imala je odgovor...Uvek mi je govorila da sam najbolja od sve njene dece (jedinica sam )...na kraju se ispostavilo da sam suprotno....
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 14.02.2008.
Poslednji login: danas 09:26
Godine: 38
|
28.02.2008, 16:55
Danas je moja prijateljica Maja postala majka. Na svet je donela jednu devojcicu i dva decaka. Da,dobro ste procitali,trojke su u pitanju.![]() ![]() da ja imam novce,dao bi ja novce... |
|
|
|