VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica

Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Mame lepe i negovane
staro
  (#11 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 10:17
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Mame lepe i negovane - 29.10.2007, 08:30

Znate što sam primjetila? Da i radna sredina utječe na promjenu stila tj. oblačenja.

Otkako sam u uredu, više nosim šoseke i cipelice. Više pazim na boje (i prije sam ali sad posebno). Osjećam se ženstvenije i uživam u toj spoznaji.

Sazrela sam i više nisam onoliko djetinjasta, koliko u ponašanju, tako i u oblačenju i pristupu izgledu, već se osjećam kao poslovna žena koja je spremna za nove radne izazove i koja sve više i više pazi na sebe i prezentaciju sebe kao osobe.

Posao me je napravio takvom jer takve stavove je postavio.

Neka, ja sam zadovoljna. Izvukao je iz mene ono najbolje.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 21:42
Godine: 29
Odgovor: Mame lepe i negovane - 06.11.2007, 17:57

....poznajem jednu izuzetnu gospodju koja bi usred najveceg posla uspaniceno vikala "dajte mi brzo ogledalo, brzo...." ,a kada dobije ogledalo kaze "hvala bogu da danas vidim nesto lepo"....
....jako mi je vazno da kada se pogledam u ogledalo da mi se dopada sta vidim, boja kose, frizura, ten, izbor boja garderobe (ako sam u trenerci i majici nema razloga da ne budu slozene boje) itd....
....ne postoji osoba na ovome svetu koja moze da me ubedi da nema vremena da se oceslja ili presvuce zamascenu majicu koliko god da ima dece i obaveza....

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

staro
  (#13 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 21:54
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Mame lepe i negovane - 07.11.2007, 22:30

Citat:
kuta kaže: Pogledaj poruku
Nije ovo pitanje smo za mame
Moja supruga je uvek lepa i negovana,jer ona je sposobna zena inadje vremena i za sebe.Kao muskarac ja ovako na tu temu gledam.Jadan je onaj muz za cijom se zenom niko ne okrece
Pa meni je drago kad mi ljudi kazu da mi zena izgleda kao avion,a dvoje dece rodila!Poruka svim mamama:"budite lepe i negovane,jer to vasi muzevi zasluzuju"
...to majstore...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#14 (permalink))
fiona
Iskusni forumdžija
fiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan član

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 05.10.2008 23:33
Odgovor: Mame lepe i negovane - 09.11.2007, 17:11

Po mom misljenju licno zapostavljanje svog izgleda nema veze sa decom niti sa muzem i duzinom braka - to je samo izgovor.

Ja sam se malo zapostavila po pitanju sminke, jer radim kod kuce...ali ako izlazim u drustvo, diskretno to nabacim..

ovde sam htela nesto vaznije reci: ne treba mi ogledalo, dosta mi da pitam svoje dete ,,kako mi ovo stoji,, i znam pravo stanje...
elem, nedavno mi je rekao da bi trebalo da imam dugacku kosu, jer skoro sve mame njegovih drugara i drugarica imaju dugu kosu...sad cekam da i meni poraste......a ni ove klempave usi se nece videti.. .jedino ne znam kako cu se izboriti sa elektricitetom...

a za promenu sam i kosu ofarbala u svetliju boju, neke pramenove...malo chudno stoje na ovim plavim shiljcima...

sve u svemu, treba se drzati cisto i uredno, s vremena na vreme napraviti promene na sebi, ali nisam za preterano sminkanje..narocito kod kuce, tu sam lezerna...
...oblacenje i garderoba moraju biti uskladjeni , to bez daljnjeg, makar i kod kuce!

pa, da zakljucim : mislim da bih mogla i bolje ...lak na noktima ponekad zanemarim, dobro je sto naleteh na temu...

...

Prijatelj je tu kad nas po svaku cenu treba naterati da drzimo glavu gore.

staro
  (#15 (permalink))
Kal_el
s*permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 07:18
Godine: 42
Odgovor: Mame lepe i negovane - 09.11.2007, 17:29

Kao şto reçe Fiona ... i ja çekam da mi poraste kosa
ali veç gubim nadu
A negovanje i lepota ... pa ko to ne voli ?
zavisi samo od karaktera osobe !
Zato mame i supruge pritegnite se da vam one mrşave ne kradu muzeve !

P.S.
To se odnosi i na muzeve ... neobrijane , zadrigle , upuşene i napijene svinje

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju

staro
  (#16 (permalink))
MamAna
Početnik
MamAna je na dobrom putu

Član od: 10.11.2007.
Poslednji login: 29.11.2007 03:26
Godine: 25
Odgovor: Mame lepe i negovane - 13.11.2007, 22:48

Ma kakve god, drage su nam, a i mi svojoj deci!!!

Obican zivot je jaci od mudrijih knjiga...

staro
  (#17 (permalink))
fiona
Iskusni forumdžija
fiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan član

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 05.10.2008 23:33
Odgovor: Mame lepe i negovane - 22.11.2007, 09:43

Citat:
MamAna kaže: Pogledaj poruku
Ma kakve god, drage su nam, a i mi svojoj deci!!!

e, dobar zakljucak! bas mi se svidja- istina je!

Prijatelj je tu kad nas po svaku cenu treba naterati da drzimo glavu gore.

staro
  (#18 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Odgovor: Mame lepe i negovane - 26.11.2007, 09:28

Žena je ogledalo muškarca - kada je ona lepa, negovana i uredna mi muški možemo da budemo mnogo opušteniji ... naravno, naša urednost se takođe podrazumeva ...

Moja ljubav gaji neki poslovno diskretni način oblačenja, koji minimalistički ističe njenu ženstvenost i skockanost na neki prvi pogled ... ali ako se zadrži pogled samo sekund duže, primećuje se dostojanstvena elegancija, nežna ženstvenost i sve ono što treba da poseduje jedna dama ... kojoj naravno nije cilj da bude atraktivna za široke narodne mase.
Jedino ja ponekad insistiram na malčice više sloboda, da malčice predje tu urodjenu umerenu granicu opuštene i ozbiljne elegancije pa da doda malo više izazovnosti ... donekle sam uspeo, to moram priznati, ali je ona i u tome pronašla sjajnu ravnotežu ...

Jedna od stvari koje mi inponuju je to što je uvek, bez obzira da li je u farkama i duksu ili u svečanoj haljini, izuzetno mirišljava, sveža i poželjna kao da je tek otpakovana iz neke kutijice u kojoj ste je čuvali ... naravno da tu nema nikakvih tajni, stalo joj je do sebe i do okoline koju činimo mi njeni najverniji obožavatelji.

• Ne bih želeo da sledećim rečima promenim smer teme ali prvo što mi je palo na pamet pročitavši naslov teme: Mame lepe i negovane, bila je misao i pitanje: A deca?

Na žalost, možemo se uveriti da ima negativnih primera ... poznajem jednog starijeg dečjeg lekara koji je znao da napravi strašnu frku kada mu neka preterano skockana mama dovede neuredno i pomalo zapušteno dete ... tada je znao da bude stvarno grozan i ljut do neba, mislim da su takve mame to zapamtile za ceo svoj život.

• Drugo što mi pada na pamet je da sam znao da čujem najnežnije uzdahe muškog sveta prouzrokovane prolaskom neke slatke, mlade mame sa bebom u kolicima ... pa da li je to zbog modela kolica, bebirona ili njihove nevaljale mašte, zaključite sami.

Zaključak:
Mame moraju da budu lepe i negovane,
to je obaveza prema širokoj društvenoj zajednici,
počev od njihovih najbližih kojima je to daleko najvažnije,
potom do poslovnih saradnika i bliže okoline,
pa na kraju i do slučajnih posmatrača širom planete.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen