|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Rodi Ga sebi |
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.12.2007.
Poslednji login: 27.03.2008 13:05
Pol: Muško
|
Odgovor: Rodi Ga sebi -
19.12.2007, 17:36
.
...apsolutno cool odluka.....ali.........ali....... ....začni sa materijalom iz banke sperme ili kako se već zove takva ustanova.... .....samo i jedino tako je to legalno i legitimno..... ...sve drugo je podlo i nisko..... ![]() |
|
|
|
|
|
dugica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 02:36
Pol: Žensko
Godine: 31
|
20.12.2007, 00:17
Pocinjem da se pitam,sta mi je ovo trebalo?
Ne bi trebalo uporedjivati zelju za novcem,sa zeljom za detetom,verovatno nisam bila naj jasnija,takodje nije ona usla u vezu zarad "cilja"...a i doticni ozenjeni gospodin je sigurno bio svestan i razmisljao o mogucim posledicama...ili nije?![]() treći oblačić levo...dugica
![]() |
|
|
|
|
|
Sciurus vulgaris
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 02:46
|
20.12.2007, 00:40
Ima svakakvih komentara ovde, a najviše je negativnih...
Ne mogu da ne pomislim... kad bih morala da biram da li bih radije da se ne rodim uopšte, ili da se rodim makar tako, ja bih izabrala da se rodim... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Godine: 38
|
20.12.2007, 08:38
Citat:
![]() ...uopste nisam govorio o novcu...rekao sam samo da takve veze ostavljaju teske posledice...ako ni ja nisam bio najjasniji,pisacu ponovo ako treba... ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.11.2007.
Poslednji login: 28.11.2008 20:44
Godine: 35
|
20.12.2007, 10:19
E sad ide moja tužna priča.Imala sam vezu dugu devet godina....prošli smo rat i sve neke lijepe i ružne stvari...maštali o djeci.I onda odjednom kraj,on oženi moju
drugaricu i imaju sad dvoje preslatke djece... Ja sam trenutno sama i bez djece,želja mi je da ga rodim,al ne po svaku cjenu i bilo bi suludo kad bi ostala trudna da ne rodim... Medjutim,ne želim da nekom uništim život,Inače te veze sa oženjenim su komplikovane i bez djece,,,Nemam ništa protiv samohranih majki,ali sam za opciju da žena ostane žena,a muškarac muškarac...ovo se sad sve okrenulo,niko nikog navodno ne treba,asvi maštamo da nas neko voli...sad sam malo otišla sa teme al tu je to negdje sve,,,i često čujem savjet rodi sebi djete i baš te briga,kao da je to kupi sebi neku novu majicu i rješićeš problem,a problem tek nastaje... Ne znam...Mislim da svako ko se nađe u ovoj situaciji treba da bude svjestan šta ga sve čeka i ako ima snage da izdrži okolinu,porodicu i samoću sa djetetom,svaka čast.... ![]() |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
|
20.12.2007, 22:50
Ne bih ni priznao ni svoje dete ako pomislim da je osobi koja hoce da rodi sebi/meni dete sasvim svejedno cije je seme oplodilo...to je vec degutantno i ne spada u domene realnih i normalnih stvari,ali takve zene i ne kazu onom koji je dete napravio da je napravio i tako se postede svih komplikacija i posledica...
|
|
|
|
|
|
narcis
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Godine: 42
|
20.12.2007, 22:58
Ne treba verovati.
Ja sam samo rekao da nikada necu se prihvatiti uloge da napravim dete a bez prava da budem otac. Mislim da bi svaki muskarac trebao imati takav stav. You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.12.2007.
Poslednji login: 18.01.2008 11:26
Godine: 37
|
21.12.2007, 16:35
... sebično i egoistično... odluči mačka da ga rodi sebi?!?!?!... sa kojim pravom ona detetu unapred uskraćuje oca??? ...nije to kućni ljubimac ili igračka... ispuniti sebi hir??? ... roditi dete zbog okoline, prijatelja, rodbine ili ZATO ŠTO MORA???? .... ili još gora varijanta kada je on oženjen, pa ona i ne želi da dete nosi njegovo prezime, tj da ga "prizna"... sa kojim pravom ona u ovakvom društvu unapred određuje status detetu??? ... svi znamo gde živimo i kako je lako reći "kopile"... tužno, jadno.. šta reći o takvim ženama??? ...
ali... sve u svemu, neka su deca živa i zdrava!!! ... svako ima svoj put i svoju sreću na trnovitom životnom putu... pa i ona... plava, nežna, neizbežna...
|
|
|
|