|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
| Prikaz rezultata glasanja: Да ли одобравате | |||
| да, увек |
|
36 | 38.30% |
| да, само кад је здравље жене угрожено |
|
40 | 42.55% |
| не, никад |
|
18 | 19.15% |
| Učesnika ankete do sada: 94. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Abortus |
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Abortus -
05.07.2007, 19:43
Citat:
Edukacija, edukacija, edukacija ![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Godine: 25
|
05.07.2007, 20:08
offtopic:
Naravno postovi toliko brzo izlaze da ne stizem bas sve da obrisem odmah. Posto ste se medjusobno castili, ostavicu to tako ali nemojte vise. Ako i dalje zelite da obrisem vredjanja, obrisacu nije frka, samo posaljite pp za sve primedbe. |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
|
05.07.2007, 20:13
Ma jok, kakav abortus? Gde da ga naprave legalno pa da se uvrste u procente? I jednostavno, poenta je da se ne može upoređivati Afrika sa Evropom. Na žalost tako je. A ja i Afriku i domoroce obožavam
i one male slatke kovrdžave bebice. Vidi, i ja sam slabić ![]()
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Pol: Muško
|
05.07.2007, 20:23
Citat:
Све се може упоређивати, зашто да не. Citat:
![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
||
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Godine: 25
|
05.07.2007, 20:36
Bilo bi lepo kada bi umesto statistika citali medicinska naucna istrazivanja i dokaze,onda ne bi nazivali ubistvom ono sto to nije.
Ali kao sto vec rekoh Ignorantiae mater arogantiae est. BTW ako neko ne zeli da uci i ja to primetim nisam uvredila,uvreda je nesto drugo sto taj isti pise,but ok, videli smo vec ko se time sluzi Nema veze sto nesto ne znam,mogu da te uvredim samo sto se uvrede od takvih mene ne doticu ![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Pol: Muško
|
05.07.2007, 20:44
Citat:
Већ 2-3 пута сам одговорио на твоја револуционарна научна открића. Комплекси матер ароганције јесу. И вриште. ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|