|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
| Prikaz rezultata glasanja: Да ли одобравате | |||
| да, увек |
|
36 | 38.30% |
| да, само кад је здравље жене угрожено |
|
40 | 42.55% |
| не, никад |
|
18 | 19.15% |
| Učesnika ankete do sada: 94. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Abortus |
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
Odgovor: Abortus -
05.07.2007, 18:50
Aj boldovaću: ako je život majke ugrožen, a postoji šansa da se dete rodi zdravo, roditelj ne bi trebao da bude sebičan u tom slučaju.
Znači, ne nikako, nego ne bi trebao - što će reći da usled raznih pratećih okolnosti treba da donese odluku. E ondak izvini. ![]() To što nisam znao da postoje te pilule i da je spirala štetna, ne umanjuje opravdanost određenih abortusa. Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: danas 01:37
Pol: Žensko
|
05.07.2007, 18:56
Citat:
Ovo si ti reko a ne ja. Ja sam rekla da si primer needukovang muskarca po pitanju kontracepcije i abortusa. |
|
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
|
05.07.2007, 19:02
Ja brže-bolje da se odmah očistim.
Vidiš da se hvataju za svako slovo. Možda mi neko kaže - Eto glup si, šta ti imaš da pričaš o tome da li treba abortirati ili ne. Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
moonlight shadow
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
|
05.07.2007, 19:04
KAd smo vec kod zakona yosa,ajde malo da se podsetimo na zakon o abortusu u Srbiji
U Srbiji je aburtus do navrsene desete nedelje trudnoce slobodan, sto znaci da zena nije duzna da navodi razloge zbog kojih abortus zeli. Jednostavno, dodje kod ginekologa, saopsti mu da zeli da abortira, on je duzan da, kako pise u zakonu: Citat:
Citat:
![]() William Wordsworth |
||
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
|
05.07.2007, 19:04
Citat:
Као што сам већ спомињао, код оба пола примећујем да је став о абортусу прилично опуштен. Citat:
Citat:
Citat:
Закон се може променити. Овај и треба да се промени. ЗТИ, нигде нисам ни рекао да је абортус у Србији противзаконит. Само да би требао да буде. ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
||||
|
|
|
|
|
moonlight shadow
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
|
05.07.2007, 19:11
Citat:
A to da ce se zakon promeniti,samo u tvojim snovima baby,samo u tvojim snovima ![]() William Wordsworth |
|
|
|
|