|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
||||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
| Prikaz rezultata glasanja: Да ли одобравате | |||
| да, увек |
|
36 | 38.30% |
| да, само кад је здравље жене угрожено |
|
40 | 42.55% |
| не, никад |
|
18 | 19.15% |
| Učesnika ankete do sada: 94. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Abortus |
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Pol: Muško
|
Odgovor: Abortus -
05.07.2007, 17:50
Citat:
Није битно шта је исправно или погрешно, битно је шта мени одговара или ми може затребати у будућности. Зато је немогуће решити питање абортуса тиме што ће се одлука препустити само појединцима. Јер они ће сваки пут кад помисле да им је тако најзгодније и најпаметније - то урадити. А резултат свега тога: 46 милиона абортуса годишње у свету. 18 милиона у потпуно небезбедним условима. Због тога њих 70.000 умре сваке године. 0,38% оних које то урае и небезбедним условима. 46 милиона годишње. Број абортуса је већи од броја рођења у Русији. У Србији је ваљда мањи. Изглед да нешто није у реду с политиком према абортусу. Нема те едукације која ће то променити. Одређен број жена у одређеном проценту ситуација нико не може спречити. Исто је и са свим осталим делима које закон забрањује. Известан број људи ће урадити што је наумио макар морао да после тога пуца на полицију. Известан број људи неће урадити зло макар то било дозвољено свим законима. Забране служе за ону сиву већину - која можда би, а можда и не би. Едукација? Жена ће доћи у ситуацију да жели да абортира, и онда ћемо је едуковати да то не ради? Неће ли то бити мало касно? Ок, нико није мислио на то. Мислио је да унапред треба едуковати народ. Дакле, број абортуса ће да се смањи и абортус ће престати да буде средство контрацепције онда кад нам народ постане едукован? Да се можда не начекамо? Ма није битно... битно је да није забрањено... јер може ми затребати... Слабић. А причамо о досадним малим цмиздравцима, ко је још око тога емотиван... Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Не знам ко је рекао, али велика је истина - да су сви поборници "контроле рађања" - већ рођени. Фетуси не гласају на изборима, немају своје НВО у којима се окупљају, немају своје лобисте који ће се борити за њихова права као они који вриште о праву жене да одлучује о "свом телу"... Citat:
Што се тиче едукације, где су људи едукованији, у Африци или у Европи? Како онда... http://www.guttmacher.org/pubs/journals/25s3099.html ... у Европи имамо 48 абортуса на 100 трудноћа? Африка 15, Азија 25, Латинска Америка 27, Северна Америка 26... ? ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Abortus -
05.07.2007, 18:24
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Nije nešto u redu sa nama, a ne samo sa politikom. Dok god bude onih koji će da kažu pa nisam te ja ženio da bi te jebo sa kurtonom. A vazektomija? Ne, oni ne znaju šta je to. I fellatio je italijanska pevačica. Uh, sprdam se ![]() ![]()
|
||||
|
|
|