|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
| Prikaz rezultata glasanja: Да ли одобравате | |||
| да, увек |
|
36 | 38.30% |
| да, само кад је здравље жене угрожено |
|
40 | 42.55% |
| не, никад |
|
18 | 19.15% |
| Učesnika ankete do sada: 94. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Abortus |
|
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 20:33
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Abortus -
24.09.2008, 23:43
Citat:
,nebitna je faza razvoja fetusa - živo je!Veće je ljudsko biće od mnogih rođenih. Verujte mi. I jedno prosto logičko pitanje, tj. niz pitanja: Da li je fetus živ? Ako jeste, da li je posle abortusa mrtav? Ako jeste, da li je majka pretvorila živo biće u mrtvo? Ako jeste, da li se tada konačno sme reći ta grozna, ružna, reč da ga je ubila? Da to, donedavno , živo ljudsko biće jeste ubijeno? Čemu...? http://img99.imageshack.us/img99/300/abortedpf8.jpg http://img99.imageshack.us/img99/947...ekfetusdb8.jpg Možda sam preterala,ali treba znati šta je šta i nazvati stvari pravim imenom! Laku noć.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 03:44
|
25.09.2008, 00:31
Citat:
Da li neko moze da ostane ravnodusan na slike raskomadanog fetusa? Ja ne mogu. A abortus/kiretaza i jeste upravo to. Usisavanje tolikom jacinom da dolazi do kidanja fetusa na delove. ...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...
|
|
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 27.09.2008.
Poslednji login: 11.11.2008 16:38
Godine: 52
|
27.09.2008, 16:59
Citat:
![]() zaista je zalosno i sramno koliko u danasnje vreme ima neupucenih ljudi a jos vise onih koji ne vode racuna o zivotima --pa ni o zivotu svog deteta --pa makar on bio FETUS..!!!!!!!! Najlakse je otici na abortus...neke zene upraznjavaju tu metodu kontracepcije---kao odlazak na pijacu....!!!!!!!!!STRASNO!!!!!!!!!!!Ja sam moju cerku (koja sada ima 25 godina i u braku je); jos od malena upucivala u tajne nastanka zivota i uspela sam da je edukujem u toj meri da za sada nije imala problema sa nezeljenom trudnocom; a nadam se da nece ni kasnije..Ja sam isto; kao zena veoma vodila racuna o tome jer ne bih mogla da zamislim da unistim zivot koji je nastao u meni.... A sto se tice mog sina (koji ima 24 godine i jos nije ozenjen)...takodje je na vreme informisan --bez obzira sto ne moze da oseti kako je to biti MAJKA---da vrednuje zivot i da ne dozvoli da njegova devojka dozivi neprijatnosti zbog njegovog neznanja....!!!!! Mislim da kod nas ni sistem skolstva nije dovoljno posvetio paznju tako vaznim stvarima....u skolama se sve uci --osim o ZIVOTU..!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.10.2008.
Poslednji login: danas 01:34
Godine: 29
|
Totalno Sam Se Ubila U Pojam Kad Sam Videla Tu SliČicu Embriona,vratilo Mi Se SeĆanje Na Moju Neuspelu TrudnoĆu ,bila Sam Trudna Dva Ipo Meseca Kad Sam Morala Da OČistim,neŠto Nije Bilo Uredu)to Je Bio NajtuŽniji I NajteŽi Dan I Mom Životu bog Mi Je Posle Toga Podario Dva Divna I Zdrava Deteta |