|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
| Prikaz rezultata glasanja: Да ли одобравате | |||
| да, увек |
|
31 | 39.74% |
| да, само кад је здравље жене угрожено |
|
31 | 39.74% |
| не, никад |
|
16 | 20.51% |
| Učesnika ankete do sada: 78. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Abortus |
|
|
|
|
|
žena drugog sistema
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 21:54
Pol: Žensko
|
Odgovor: Abortus -
16.05.2008, 14:19
Citat:
Ako uzemo u obzir da u Srbiji živi 4% nepismenih medju kojima su uglavnom žene, da su redovne konzumentkinje abortusa uglavnom Romkinje gde procenat nepismenosti obuhvata famoznih skoro 20%, onda je itekako važno da li se radi o Srbiji ili belom svetu. Kavaljerski u kom smislu? Da baya plaća intervenciju? Može da bude, a i ne mora. Citat:
Stereotipi o muškom i ženskom pristupu sexu, toliko su deplasirani da sam iznenadjena da se uopšte i pominju na ovakvoj temi. Ali zaista. Citat:
![]() Citat:
Citat:
Deca definitivno jesu blagoslov i smisao života, to nema sumnje ![]() Citat:
![]() "Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde
|
||||||
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 05:49
Pol: Muško
Godine: 38
|
16.05.2008, 14:31
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 16:06
Godine: 28
|
16.05.2008, 15:26
Citat:
Svaka zena ima parva da rodi, ili da abortira. Zene koje nisu spremne da rode, iz bilo kog razloga, ni ne treba to da rade, zato sto su u savrsenoj poziciji da uniste zivot tom detetu. Sto i najcesce cine...vidjala sam razne slucajeve.... Mnogo korisnije bi bilo da se svi zagovornici za ukidanje abortusa posvete edukaciji zena na temu kontracepcije, opasnosti koje abortusi nose i o njihovim pravima u zivotu! voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija." Soren Kierkegaard |
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 20:52
Pol: Muško
|
16.05.2008, 16:27
Citat:
A da ih ja edukujem bilo bi isto kao kada bi one mene učile kada je to meni najlepše da svršim i gde prilikom polnog čina... ![]() Ako skidaš gaće i ne koristiš kondom ili šta drugo efikasno onda rađaj... Ako ti neko služi samo za sex ne daj mu šansu da bude otac tvog deteta samo zbog toga... Sve je jednostavno,ljudi komplikuju... Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 29.08.2008 10:20
Godine: 28
|
16.05.2008, 18:10
Sa Isaharom se slazem u potpunosti, pa necu da se ponavljam...
Treba preduzeti mere u svakom slucaju, i zena je ta koja treba da brine da ne ostane u drugom stanju i ta koja odlucuje sta ce da uradi u slucaju nezeljene trudnoce. Ja mislim da ima zena i koje nemaju finansijske mogucnosti za neku kontracepciju. Ne znam kakve su cene tamo, ali paket kondoma kosta ovde oko desetak eura, pa zamislite one koji nemaju dovoljno ni za osnovne stvari pa hoces se je**** neces se je****. Za neki drugi vid kontracepcije takodje trebaju pare, spirala mora redovno da se kontrolise, a nase zene ne vidjaju ginekologa dok nisu trudne. A znam za jedan slucaj zene koja je abortirala 28 puta (poznajem je) i pitam je zasto ne koristi nesto i njezin odgovor me je sokirao. Muz joj ne dozvoljava ni jedan vid kontracepcije, jer je to samo za kurve! Pa sad se vi zapitajte koliko je taj balkanski mentalitet normalan! Ja licno rodila sam kad mi je odgovaralo, stavila spiralu , ne mislim hocu li zaboraviti pilulu, hoce li kondom puci, (a i neudobni su) i nikakvih problema. Ipak, kad bih kojim slucajem ostala u drugom stanju, a da to ne zelim sad trenutno, abortirala bih istog momenta.
|
|
|
|