|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
| Prikaz rezultata glasanja: Да ли одобравате | |||
| да, увек |
|
35 | 39.33% |
| да, само кад је здравље жене угрожено |
|
36 | 40.45% |
| не, никад |
|
18 | 20.22% |
| Učesnika ankete do sada: 89. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Abortus |
|
|
|
mama Fratelli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Pol: Žensko
|
Citat:
Citat:
|
||
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:35
Godine: 20
|
Odgovor: Abortus -
11.05.2008, 17:50
nisam za abortus i ne odobravam ga..
ali nisam kratkovida i opravdavam ih u nekim slucajevima, tipa silovanje ili ako ugrozava zdravlje majke.. strasno mi je mucno kad pomislim da danas kad je abortus prihvacen, on postaje pomodarstvo.. i neverovatno me ljuti to sto se danas u abortus srlja.. jedna moja drugarica je abortirala.. i to pre tri godine, znaci sa 17 jednostavno, danas je to postalo toliko siroko dostupno da i bez pristanka roditelja to moze da se uradi (mislim na maloletnice)..pored silne kontracepcije, ljudi i dan danas ne razmisljaju.. pa valjda mi je lakse popiti pilulu ili staviti gumicu, nego da budem mlada mama, sto nikako ne zelim.. ![]()
|
|
|
|
|
|
žena drugog sistema
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: danas 21:14
|
14.05.2008, 17:00
Citat:
![]() A obzirom na to koliko ima godina teško da spada u kategoriju onih koje idu "na kanal" samo zato što je zaboravila da mu kaže da stavi spiralu. Dakle desi se. I kad se desi neka žena radi onako kako se oseća. Ne onako kako ti ili ja mislimo da treba. Jel´da ? ![]() "Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
14.05.2008, 17:12
ne, trebala je da pazi
ali ne mogu da krivim samo nju, nije sama zatrudnela ![]() Citat:
a bas zbog godina.. ako zeli da se sexa i dalje a da pritom ne razmislja o kolevci ili pelenama, postoje i druge metode kontracepcije ako joj gumica predstavlja problem.. Citat:
![]() kao sto je moj da ga ne odobravam u slucajevima koje sam navela, pretpostavljam da je vise onih koji ga odobravaju.. ja sam striktno protiv onog abortusa i zena koji isti upotrebljavaju toliko cesto da su zaboravile kad su poslednji put bile, umesto u ordinaciji, kod frizera npr.. ![]() a drugaricu sam navela kao primer samo da primerom ilustrujem koliko je to zastupljeno i medju mladjim generacijama.. ![]() ja je ne osudjujem, bila sam uz nju i pre i posle.. ali smatram da o sexu treba i razmisliti pre nego se snose posledice.. ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 21:42
Pol: Muško
Godine: 38
|
14.05.2008, 17:21
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
žena drugog sistema
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: danas 21:14
|
14.05.2008, 17:22
Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
Lepo je što tako zrelo razmišljas. Svaki roditelj sanja takvu kćerku ![]() "Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde
|
||||
|
|
|
|
|
|
14.05.2008, 17:31
Citat:
sto zbog toga sto je pazio i on (jbg, koliko je mogao ) a i zbog toga da veooooma retko nemam kondom uz sebe ![]() a i uvek postoji pilula za dan posle, pa ako bas toliko prigusti, ne moram automatski pod noz da idem ![]() Citat:
![]() bolje da budem san svake svekrve.. ![]() ![]()
|
||
|
|
|