|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
| Prikaz rezultata glasanja: Да ли одобравате | |||
| да, увек |
|
36 | 38.30% |
| да, само кад је здравље жене угрожено |
|
40 | 42.55% |
| не, никад |
|
18 | 19.15% |
| Učesnika ankete do sada: 94. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Abortus |
|
|
|
dugica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 02:36
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Abortus -
27.01.2008, 00:31
Citat:
Nažalost,igrom slučaja,na odeljenju gde se rade abortusi,imam priliku da sretnem zrele žene,kojima se "desi"abortus po pet puta u roku od nekoliko meseci...nemoj mi reći da je to u redu...horor... ..ma nek svako radi po svojoj savesti..ako je ima... treći oblačić levo...dugica
![]() |
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Pol: Muško
|
27.01.2008, 00:49
Citat:
Стварно сам задивљен твојом бригом да деца не буду невољена и нежељена, мери се с твојом бригом да протеранима са Косова иде превише добро. А да побијемо и ову децу која су сад у домовима, дакле не само да их не пунимо, већ и да их испразнимо? Што да се муче јадна деца невољена... ево пре пар дана две девојчице из Беочина сексуално злостављање, 6 и 12 година. И замисли сместили их у некакву сигурну кућу, па ће у хранитељску породицу. Па та деца су запуштена, невољена и нежељена, рођена само зато јер њихова мајка као Јеховин сведок није побацила из верских разлога. Да не причам како ће те трауме да се провлаче кроз њихов живот... и мајка им је злостављана од 6. до 12. године. Ајде лепо да их бацимо у Дунав рецимо... или убијемо на неки други начин, кад су већ побегле од абортуса. Нема смисла да буду нежељене, невољене и да имају психичке трауме. Сви заговорници контроле рађања су већ рођени... Citat:
Проклета некрофилска цивилизација. Пустити оне који немају савести да раде по савести је саучешће у злочину. ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
||
|
|
|
|
|
Rosa Salvaje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 23:28
|
27.01.2008, 01:33
Citat:
Namerno izvrćeš činjenice a nisi ni pokušao da razumeš šta sam htela da kažem. U mom vokabularu ubijanje, obračunavanje i sl ne postoji. Ja to zovem govorom mržnje te neću polemisati sa tobom. To mi je ispod časti. Možeš mi ostavljati crvene reputacije uredno kao i dosada, nastavi i da vredjaš jer ti drugačije ne umeš da komuniciraš. Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento) |
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
|
27.01.2008, 01:38
Citat:
Citat:
Ти си из тога што сам написао схватила да ја позивам на убијање, обрачунавање и сл? ![]() ![]() Де си ти схватала пре војске?Citat:
...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|||
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 15.01.2008.
Poslednji login: 29.01.2008 16:32
|
27.01.2008, 15:20
Mislim da je to strasna stvar. Nikada nisam bila u situaciji da razmisljam hocu li ili necu da rodim, postoji mnogo boljih nacina za planiranje porodice. Ako bi mi se ipak desilo,dobro bih razmislila.Ne zelim momentalno jos dece i ne bih da radjam,ali kako ubiti dete?
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
|
27.01.2008, 15:33
Citat:
Nemojte izvrtati prirodu i društvo ma kakvom filozofijom se branili... p.s. koleginice citirao sam te,ali ne odnosi se moj apel na tebe i tvoj post konkretno već na sve koji tako misle da je to ubijanje deteta i ništa više.... pa onda smo isprljali krvlju ruke mi bivši oženjeni i svi koji su ikada imali priliku da u abortusu ovako ili onako učestvuju... |
|
|
|
|