VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica

Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca...

Prikaz rezultata glasanja: Да ли одобравате
да, увек 36 38.30%
да, само кад је здравље жене угрожено 40 42.55%
не, никад 18 19.15%
Učesnika ankete do sada: 94. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Abortus
staro
  (#161 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Pol: Muško
Godine: 48
Odgovor: Abortus - 23.07.2007, 00:53

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
Napomena:pricamo o neplaniranoj trudnoci a ne o planiranju porodice
Nazalost, kod nas se abortus koristi kao sredstvo za planiranje porodice. U to sam uveren po broju komentara koje sam cuo od zeninih drugarica kad je cena anestezije drasticno porasla. Naslusao sam se svega. Pa i perverzija. Naime, jedna zenina drugarica je cest "gost" u bolnici i to zbog abortusa. A abortira zato sto njen "dragi" voli kad je ona trudna jer su joj onda grudi....

Ima nas svakakvih...

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#162 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Abortus - 23.07.2007, 01:10

Abortus nije sredstvo za planiranje porodice i kada bi se vise vodilo racuna o edukaciji manje bi abortusa i bilo

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#163 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: Abortus - 23.07.2007, 12:08

Citat:
pero_M kaže: Pogledaj poruku
Nazalost, kod nas se abortus koristi kao sredstvo za planiranje porodice. U to sam uveren po broju komentara koje sam cuo od zeninih drugarica kad je cena anestezije drasticno porasla. Naslusao sam se svega. Pa i perverzija. Naime, jedna zenina drugarica je cest "gost" u bolnici i to zbog abortusa. A abortira zato sto njen "dragi" voli kad je ona trudna jer su joj onda grudi....

Ima nas svakakvih...
Dakle,taman pomislim da sam cula sve grozote,ali ipak prezivela,kad-POOF! Zakonski je abortus dozvoljen/zabranjen po svetu,ali ne znam sta se radi sa ovakvim monstrumima kojima je puno area na kortex-u jaako do potpuno osteceno.Ireverzibilno.
A Bogom im dano da mogu da imaju potomstvo.
Kada sam prosli put pisala o abortusu,bila sam protiv ,osim u dva slucaja. Pod "ako postoje psihicki razlozi..." ovo ne svrstavam
Ovi abortusi su skup koji sa skupom "smrtna kazna" imaju zajednicHki presek.A nisam ni za onu "laku" verziju smrtne kazne-oduzimanje zivota
Postoji resenje za ovakve otpatke ljudske,postoji...

Poruku je izmenio DrinChe, 23.07.2007 u 12:17. Razlog: slovna greska

staro
  (#164 (permalink))
Duh
IsNoGood
Duh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamant

Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
Odgovor: Abortus - 23.07.2007, 12:21

Citat:
A abortira zato sto njen "dragi" voli kad je ona trudna jer su joj onda grudi....
A da stavi silikone,m?

Ukoliko ce dete rasti u neodgovarajucim uslovima, bolje da se ne rodi...

"Ride. Because children need heroes."

staro
  (#165 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
Odgovor: Abortus - 23.07.2007, 13:25

Citat:
Naslusao sam se svega. Pa i perverzija. Naime, jedna zenina drugarica je cest "gost" u bolnici i to zbog abortusa. A abortira zato sto njen "dragi" voli kad je ona trudna jer su joj onda grudi....

Ima nas svakakvih...
Tačno, svašta na svetu ima. A zašto citiram? Zato što hoću da pomenem da ponekada muškarci čuju nešto usput pa iskonstruišu svašta od najobičnije ženske priče uz kafenisanje: "Bla bla bla joj što njega pale moje grudi kad sam trudna bla bla bla truć srrrrk srkkkk", i istina je da veliki procenat muškaraca to i pali. Ne kažem da se u ovom slučaju radi o bezazlenom ćaskanju, niti da je Pera pogrešno načuo, ali ukoliko je žena u stanju da izgovori doslovce da joj je razlog za abortus jedrina dojki u trudnoći i sjaj u očima njenog partnera tada, to dobija potpuno monstruoznu dimenziju, za mene totalno drugačiju od one zbog koje se javljam, a u kojoj ne vidim ništa loše.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#166 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: Abortus - 23.07.2007, 13:55

Akcenat je na "cest" gost(!?) tako da ne verujem da ma koliko needukovana bila u svakom pogledu,i doticna i njene drugarice po kafenisanju,da ne zna da abortus nije vid kontraceptivne zastite poput pilule"dan posle".
Toliko samo,kad vec Pera nije otisH'o u policiju...

staro
  (#167 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
Odgovor: Abortus - 23.07.2007, 14:04

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku
Akcenat je na "cest" gost
Ma, kapiram da je akcenat na čest gost ali isto tako ima i pogrešnih zaključaka, pa sam samo to htela da kažem, nevezano toliko za Peru i njegov slučaj.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#168 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Odgovor: Abortus - 23.07.2007, 14:06

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
Ne,zene nemaju mozga i ne razmisljaju vec samo sire noge i ostaju trudne
Дечија и америчка памет размишљају у црно-белим категоријама. Тиме што је неко рекао да жене треба да размисле није рекао да жене немају мозга и не размишљају.
Већ да их има много које не размишљају, што је сушта истина. Као и мушкараца.
Али јок, најлакше је оптужити неког да је рекао да су жене глупаве, а онда се упустити у тинејџерску "одбрану равноправности полова".

Citat:
Duh kaže: Pogledaj poruku
Ukoliko ce dete rasti u neodgovarajucim uslovima, bolje da se ne rodi...
Ово је толико уопштено да је могуће све и једну трудноћу подвести под ово, само ако се хоће. Колико неодговарајући, како неодговарајући... ?

Што се тиче ове Перине приче, могуће је да је каква урбана или рурална легенда, али нажалост уопште нисам сигуран да је могуће да такви монструми и умоболници постоје.
Да је абортус санкционисан како треба, овакви би висили са бандера.

Зато сам ја лепо за забрану, па ће свако двапут да се замисли да ли ће да иде код месара у подрум, барем док се не спроведе та едукација.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#169 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 48
Odgovor: Abortus - 23.07.2007, 16:57

Kad vas je vec zaintrigirala moja "prica". Nije prica nego istina. Pa da pojasnim. Rec je o bracnom paru, u to vreme 30-32 godine, dvoje dece od 7 i 12 godina, oboje srednjoskolci, ona je radila sa mojom suprugom u racunovodstvu, a on se bavio svim i svacim (vozac, fizikalac i sl.). Inace, ona je "cekala cetvrti mesec da abortira".
Inace, vecina zeninih koleginica iz racunovodstva, koje su u firmi vazile za "velike tete", su imale po nekoliko abortusa. Njihovo objasnjenje abortusa se svodilo na to da abortus nije nista, taj dan malo osamucena a sledeci ko nova, a ko ce se "cuvati" celog zivota, prezervativi su ogavni sputavaju seksualnost, a ostali vidovi "nisu pouzdani".

Sta vise reci o takvim osobama.
Nije mi bila namera da omalovazim zensku popualciju jer znam da vecina zena ne misli tako ali cisto da se zna da ima gi razni.
Dzaba im diplome srednje skole ili cak i fakulteta kad im nedostaje nesto u glavi.