|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
| Prikaz rezultata glasanja: Да ли одобравате | |||
| да, увек |
|
31 | 39.74% |
| да, само кад је здравље жене угрожено |
|
31 | 39.74% |
| не, никад |
|
16 | 20.51% |
| Učesnika ankete do sada: 78. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Abortus |
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.05.2007.
Poslednji login: 13.08.2008 20:38
Pol: Muško
|
Odgovor: Abortus -
11.07.2007, 12:42
они који не умеју да користе интернет претрагу нека се не упуштају у то да ли су податци тачни или не, основном претрагом (статистика, абортус) добиће се врло лепа збирка решења иако сам навео прва два, деталјнијом претрагом се може доћи и до званичних података
http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/ar...05020902.shtml Citat:
па сада реците да је то нормално и да тако треба ко не верује овим наводима можда верује Ђелићу http://www.djelic.net/knjiga/tema6.html да не бих даље наводио линкове. претрага на интернету постоји, и не постоји само страница војводина кафеа на интернету, што би се лако могло закључити да је тако по броју постова неких чланова са цветом у зубима. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 19:14
|
14.07.2007, 15:02
Све, све, али спрдање ми никако није јасно... само показује какав је став према абортусу у нашем друштву. Не само да је то "нормално", већ је и ствар за спрдњу, за понос, за "ти ниси никад... ју сељанко"... страшно. "Ја сам трипут абортирала, зар нисам ја слатка мала неваљалица, хихихи".
Неко ко је против тога је за спрдњу, а жене и мајке га здушно подржавају и с поносом се хвале да су га имале. Не говорим наравно о свим женама, али погледајмо само однос на овој теми... па кад ми неко каже да не би било ратова кад би жене владале... женама је живот светиња... деца такође, мајчински инстинкт. ...a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene...
|
|
|
|
|
|
Nepopravljiva...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 19:51
Pol: Žensko
Godine: 33
|
14.07.2007, 15:18
Citat:
) Ne dičim se ja time i taman posla da se radi o ponosu samo ti iznosim konkretan primer, ako si već tako izričit treba da uzmeš sve situacije u obzir i pitam te, jesam li i ja za osudu ili nisam? Šta bi sa primerima kao što sam ja?
|
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 19:14
|
14.07.2007, 15:32
Citat:
"То је живот" или "такав је живот" је оправдање за све? Као, нисам ја ништа урадио, нисам ја ни за шта одговоран, такав је живот, јебига, судбина, кисмет... не бих се сложио. Не видим по чему је твоја зафрканција с овом темом уствари "то је живот". Већ сам рекао шта мислим о аргументима типа "данас нормалан живот значи.... " па онда милион стварчица типа мобилни, компјутер, патике... тако да не бих да се понављам, пронађи се. Рекао сам и да ми је неприхватљиво убијање фетуса како би преостала деца боље живела, личи ми на обрнути лапот, не убијају се најстарији већ најмлађи. Лапот је превазиђен, а ово је сад општеприхваћено. Још мало па ћемо продавати децу за експетименте како би остала боље живела. Не знам шта хоћеш од мене, да ти још једном поновим све што сам рекао досад? Јел те интересује моја мишљење, моја осуда или одобравање? Не можеш да закључиш из мојих досадашњих постова? Хоћеш да ти кажем нешто лично па да ме нападнеш ко сам ја да ти се мешам у живот и откуд мени право да... ? ...a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene...
|
|
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Pol: Žensko
Godine: 25
|
14.07.2007, 15:33
Yosa jel bolje roditi decu pa ih pustiti da se muce ili ih ne roditi? I bez filozofije,molim lepo!
William Wordsworth |
|
|
|