|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Mama |
|
Odgovor: Мама |
|
Odgovor: Мама |
|
Odgovor: Mama |
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.11.2007.
Poslednji login: 29.11.2007 03:26
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Mama -
12.11.2007, 18:28
Najbolja mama na svetu???
Moja mama!!! Najlepsa mama na svetu??? Moja mama!!! I postadoh ista majka ![]() |
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 22:47
Godine: 29
|
13.11.2007, 09:22
...trudim se budem kao moja mama, samo se nadam da kada dodjem u klimaks necu biti kao ona (jako tesko ga podnosi)...
![]() Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|
|
|
dugica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 02:36
Godine: 31
|
02.12.2007, 22:45
Nemam o sebi visoko misljenje,u smislu da sam naj bolja mama na svetu,decu samo treba voleti
ono sto me me cini sretnom je kad cujem kako me oni zovu:majka bajka cesto razgovaram sa njima o njhovim decijim pravima ali im spomenem i da imaju svoje obaveze.Takodje i ja ucim od njih,rodila sam decu mlada i odrastam sa njima... |
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
|
03.12.2007, 15:01
Par puta sam posla i pokusala da pisem ovde.I nece, zapinju mi slova kod "m" vec.Skolski bih mogla,onako taksativno...a to mi je nekako malo.Moram do0obro da razmislim u cemu je mulj ![]() |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
|
03.12.2007, 16:24
Kao i sve sto je moje tako i mama...najbolja je,mada da nas neko slusa kako se nekada napushavamo ko zna sta bi pomislio,ali pomirimo se posle 5 minuta i bukvalno...Nervira me sto misli da ce da zivi 100 godina,a ako bi oboje to docekali ja cu imati 80 i opet ce me nervirati...
Sve majke zele da budu ili misle da su najbolje majke i svaka svom detetu zeli najbolje...e sad nacini su razliciti koliko i sami ljudi,pa tako i posledice ispadnu nekada drugacije od prizeljkivanih... Nismo mogli da biramo roditelje,a nisu ni oni nas... |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.11.2007.
Poslednji login: 28.11.2008 20:44
Godine: 35
|
dovoljno je reći samo mama i sve ti je nekako lakše...
mama je tu kad si ![]() mama je tu kad se mami ne moraš neke stvari da kažeš ona ih jednostavno zna osjetiti za njenu ljubav ne moraš da se boriš,ona te voli bezuslovno voli takav kakav si mama je nesebična u svom davanju....i zauvijek ostaje dio nas,koliko god godina imamo, vraćamo joj se....mislima i dušom...... |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
|
05.12.2007, 13:59
Citat:
Moja mama je najlepša i najbolja mama na svetu. Ona nosi sunce u očima i u osmehu. Ona nije prestala da bude mama nikada. Ona mi je pokazala šta znači biti majka i kad neko kome si majka ima 30. Ona kaže da sam ja sve ono što ona nije smela, i nije imala snage, a htela je da bude. A blesava je 'nako malo, otkačena. Ona kaže da nije hrabra kao ja. Ono što ona ne zna je da ja nikad ne bih bila takva da ne nosim deo nje u sebi i da niko ne bi hteo mene ovakvu da rodi, da nije htela ona. Ne merem više ![]()
|
|
|
|
|