O ljubavi sestre prema bratu pesme su ispevane,a opet nisu opisali beskraj.Moj Nenad je moj ponos-citavog zivota gledam i slusam kako se on ponasa i radi i pokusavam da naucim sto vise.O svemu.Ne preterujem-on sve zna.Pitam ga-kako to-a on mi seretski namigne i kaze:"secas se kako si me kritikovala dok si bubala
sve predmete,a ja samo one koje me zanimaju?secas se pre toga da si ismevala moju dragu bebecu

litraturu"1000 zasto-1000 zato"?a zgrazavanja kada shvatis da me nema,a da nema ni pasosa-da sam zapalio na utakmicu negde preko,a ispit je bio tako vazan...?.........."Ima jos,ali bruka da pisem

On i pise lepo.Kada mi odobri pristup racunaru

,ja citam uglavnom mail-ove koje pise prijateljima tamo-negde-daleko-a sve-blize...
Kada mi nedostaje,kao sada,citam ovo.

A uvek ga volim najvise na svetu.
"……………….(blaBLAbla)
Uzasno mi nedostajete.Ziveo PODCAST i njegov izumitelj
Trenutno slusam emisiju emitovanu 9.juna i ne mogu da se otmem misljenjuda se moja porodica ne zove samo Dj……ic.Kada cujem najavu: ”…a sada slusamo B.S. M.V. V.N. I.K. …” imam utisak da slusam nekog rodjenog i pitam se da li sam normalan.Zasto?
Pa jedan od najbljutavijih proizvoda subkulture ’90-ih jeste ono burazersko pajtanje na zemunski nacin”sigde tebra,munze konza-vaistinu konza”. Dakle,bljutavo mi rodjacko pajtanje sa ljudima o kojima nesto znam,redovno ih cujem i retko vidim live, a drago mi da ih cujem koliko i glas rodjene sestre

specijalizanta, na dalekom dekadentnom Zapadu.
Sada ste na odmoru i P.L. me podseca da Srbi kradu kante, tockove,saobracajne znakove…D.T. da u mojoj stranci (jos uvek) ima autenticnih ........a….B.S. da na ovoj maloj planeti postoje i Handke i Suvakovic(istovremeno!),a izmedju redova V.N. pise “Nenade Kukavico idi iz Srbije,Irska je domovina.Ubi bene ibi patria.”
…. ….,prebacio sam tridesetu i bojim se! Ne samo da necu ispuniti svoje ideale,strah me da ne zavrsim na haubi manijaka na pesackom prelazu ili da se naizgled normalnom prolazniku ne otkaci feder i patosira me u Takovskoj.Bojim se jednako da Vukasin “pod moranje” obidje rodbinu i da ga na ulazu zgrade u kojoj je odrastao osakati pijani “patriota” iz “Obraza”… E mnogo mi se strahova mnozi.Pa moram da vristim!
Setih se jedne rasprave sa prijateljem Zoranom jednog zimskog popodneva ’06.Posle treceg piva poce da mi prepricava bravure Marka Vidojkovica – “popeglao” one klerikalne kretene iz udruzenja Neobavestenog i nekolicinu mantija.Ja pukoh,ne zato sto se ne slazem,vec sto se osetih nekako jadno.Pa reko’ Zoki jel’ vidis u sta smo se pretvorili?U dva idiJota, sirote male hrcke.Sljakamo za crkavicu,procitamo “Vreme” cetvrtkom,cujemo “Pescanik” petkom, pobegnemo u nasu katakombu “Kulu” isto popodne da bi na’ranili sirote gradjanske duse.Pa jadni smo.I kao,super nam je.Ma nije,bre.Ja sam decko XXI veka i nemam ambiciju da budem rani hriscanin.
………………..(b l a)
Prebacujem drugu slajfnu , bojim se bicu preopsiran,a i poceo sam da mitingujem.Hteo sam samo da vam se javim.Pa rodjaci smo nekakvi,majka mu stara
Odmarajte i radite samo sto vam ispunjava dusu. "