VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica

Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Bliskost sa braćom i sestrama je lekovita
staro
  (#11 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Pol: Žensko
Godine: 18
Odgovor: Bliskost sa braćom i sestrama je lekovita - 29.05.2007, 10:18

Moj brat (u stvari, polubrat, ali to je nebitno) ima tek 6 godina, i ja ga jednostavno receno obozavam. Nisam mogla da docekam da se rodi
Mnogo mi je tesko sto ga retko vidjam ali zato kada konacno odem u Srbiju... Na dan kada ja stizem kuci, on se probudi vec u 6 sati ujutru, i zapitkuje njegovu mamu "A kada ce dada da dodje? A kada ce dada da dodje?" A kada konacno dodjem, zaleti se kod mene, zagrli me i pocne da vice "Dadice konacno si stigla!"
Svuda ga vodim sa sobom. Idemo u kupovinu, na sladoled, u parkic da se igramo...
Nadam se da cemo biti jos bliskiji kada budemo stariji Mnogo ga volim i jako mi nedostaje

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Godine: 32
Odgovor: Bliskost sa braćom i sestrama je lekovita - 31.05.2007, 23:07

Imam batu, 4 godine mlađeg, bio mi je levo smetalo dok sam bila mala, mada sam ja uglavnom dobijala batine od njega . Bio je mezimče u porodici, a i šire, drugo pa muško, pa sve to...

Bila sam ljubomorna, kao dete, ponekada veoma ljubomorna.

Sada je to moje drugo ja, čak i fizički veoma ličimo jedno na drugo, samo je on lepši . Ne čujemo se svaki dan, od kada sam ovamo, a on tamo, to je možda jednom nedeljno, ali osećamo se, tačno znam kada se nešto uzvrpoljim, kad ne znam kud udaram, kad mi stvari ispadaju iz ruku, ako ne daj Bože nešto ružno sanjam, on je prva osoba kojoj se javim samo da ga čujem i da znam da je dobro, mora da bude dobro.

"...Prejako je svijetlo, samo da se oči naviknu..."

staro
  (#13 (permalink))
Mina1809
Početnik
Mina1809 će uskoro postati poznat članMina1809 će uskoro postati poznat članMina1809 će uskoro postati poznat član

Član od: 12.05.2007.
Poslednji login: 15.10.2008 06:30
Godine: 26
Odgovor: Bliskost sa braćom i sestrama je lekovita - 03.06.2007, 10:44

ja nemam nikog jedinica....odvratno
Ali zato imam dve sestre od ujaka, i to su mi naj naj naj bolje seke na svetu i ne bi mogla ni rodjena sestra da mi bude bliza
Iako su oko 2000km izmedju nas, ako imam neke probleme koje samo mogu sa njima da popricam oni meni daju savet i saslusaju me Hvala, Internet!!!

Veeeeliiikiii poljubac za moje Seke najbolje na svetu *cmok*

Poruku je izmenio Mish, 16.06.2007 u 00:30. Razlog: upotreba velikih slova

staro
  (#14 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:06
Godine: 19
Odgovor: Bliskost sa braćom i sestrama je lekovita - 21.06.2007, 23:42

imam sestru mladju godinu i po i zaista se dobro slazemo... prolazile smo kroz iste faze u slichno vreme odrasle smo zajedno i jedna drugoj smo najveca podrshka... joj, idem sad da je izgrlim i izljubim, chiquita moja pekenja!!!

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#15 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 01:25
Odgovor: Bliskost sa braćom i sestrama je lekovita - 22.06.2007, 20:32

Imam sestre. Jedna je maladja 1,5 godinu a druga je starija 1,5 godinu od mene/mozete zakljuciti da sam srednja.
Dok smo bile male kao i kod sve dece bilo je svega i svacega cega se danas rado secamo.
Retko se vidjamo zbog moje udaljenosti ali komuniciramo redovno sms porukama . Bliske smo, sve poveravamo jedna drugoj i uvek smo tu ako to zatreba.

Da bliskos je jako vazna. Nekada je dovoljno da imas ko da te saslusa .

Puno volem moje seke i nebi htela da budem bez njih

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#16 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Bliskost sa braćom i sestrama je lekovita - 24.06.2007, 09:01

Nasa baka je svoja 3 sina odgajala celicnim rukama.
Kod njih porodica je sveta. Pomoc bracama i sestrama je obavezna, na njih se obavezno i racuna!
Taj pristup porodicnim odnosima se povlaci i dalje kroz generacije. U nas je zabranjena svadja sa bratom, nesporazumi se resavaju kompromisom.

S obzirom da mnogo radimo, tesko se vidim sa bracama i sestrama. Ali za porodicna okupljanja smo uvek tamo, a kada treba ispomazemo se radom, novcima, pomazemo nasu decu, medjusobno.

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#17 (permalink))
mrvacha
Brbljivica
mrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostale

Član od: 11.02.2007.
Poslednji login: 08.11.2008 18:38
Godine: 25
Odgovor: Bliskost sa braćom i sestrama je lekovita - 02.08.2007, 13:21

Imam mladju sestru i stvarno je volim najvise na svijetu!

staro
  (#18 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: Bliskost sa braćom i sestrama je lekovita - 02.08.2007, 14:22

O ljubavi sestre prema bratu pesme su ispevane,a opet nisu opisali beskraj.Moj Nenad je moj ponos-citavog zivota gledam i slusam kako se on ponasa i radi i pokusavam da naucim sto vise.O svemu.Ne preterujem-on sve zna.Pitam ga-kako to-a on mi seretski namigne i kaze:"secas se kako si me kritikovala dok si bubala sve predmete,a ja samo one koje me zanimaju?secas se pre toga da si ismevala moju dragu bebecu litraturu"1000 zasto-1000 zato"?a zgrazavanja kada shvatis da me nema,a da nema ni pasosa-da sam zapalio na utakmicu negde preko,a ispit je bio tako vazan...?.........."Ima jos,ali bruka da pisem
On i pise lepo.Kada mi odobri pristup racunaru ,ja citam uglavnom mail-ove koje pise prijateljima tamo-negde-daleko-a sve-blize...
Kada mi nedostaje,kao sada,citam ovo. A uvek ga volim najvise na svetu.

"……………….(blaBLAbla)
Uzasno mi nedostajete.Ziveo PODCAST i njegov izumitelj
Trenutno slusam emisiju emitovanu 9.juna i ne mogu da se otmem misljenjuda se moja porodica ne zove samo Dj……ic.Kada cujem najavu: ”…a sada slusamo B.S. M.V. V.N. I.K. …” imam utisak da slusam nekog rodjenog i pitam se da li sam normalan.Zasto?
Pa jedan od najbljutavijih proizvoda subkulture ’90-ih jeste ono burazersko pajtanje na zemunski nacin”sigde tebra,munze konza-vaistinu konza”. Dakle,bljutavo mi rodjacko pajtanje sa ljudima o kojima nesto znam,redovno ih cujem i retko vidim live, a drago mi da ih cujem koliko i glas rodjene sestre specijalizanta, na dalekom dekadentnom Zapadu.
Sada ste na odmoru i P.L. me podseca da Srbi kradu kante, tockove,saobracajne znakove…D.T. da u mojoj stranci (jos uvek) ima autenticnih ........a….B.S. da na ovoj maloj planeti postoje i Handke i Suvakovic(istovremeno!),a izmedju redova V.N. pise “Nenade Kukavico idi iz Srbije,Irska je domovina.Ubi bene ibi patria.”
…. ….,prebacio sam tridesetu i bojim se! Ne samo da necu ispuniti svoje ideale,strah me da ne zavrsim na haubi manijaka na pesackom prelazu ili da se naizgled normalnom prolazniku ne otkaci feder i patosira me u Takovskoj.Bojim se jednako da Vukasin “pod moranje” obidje rodbinu i da ga na ulazu zgrade u kojoj je odrastao osakati pijani “patriota” iz “Obraza”… E mnogo mi se strahova mnozi.Pa moram da vristim!
Setih se jedne rasprave sa prijateljem Zoranom jednog zimskog popodneva ’06.Posle treceg piva poce da mi prepricava bravure Marka Vidojkovica – “popeglao” one klerikalne kretene iz udruzenja Neobavestenog i nekolicinu mantija.Ja pukoh,ne zato sto se ne slazem,vec sto se osetih nekako jadno.Pa reko’ Zoki jel’ vidis u sta smo se pretvorili?U dva idiJota, sirote male hrcke.Sljakamo za crkavicu,procitamo “Vreme” cetvrtkom,cujemo “Pescanik” petkom, pobegnemo u nasu katakombu “Kulu” isto popodne da bi na’ranili sirote gradjanske duse.Pa jadni smo.I kao,super nam je.Ma nije,bre.Ja sam decko XXI veka i nemam ambiciju da budem rani hriscanin.
………………..(b l a)
Prebacujem drugu slajfnu , bojim se bicu preopsiran,a i poceo sam da mitingujem.Hteo sam samo da vam se javim.Pa rodjaci smo nekakvi,majka mu stara 
Odmarajte i radite samo sto vam ispunjava dusu. "

staro
  (#19 (permalink))
veljko yaric
Pristupacan
veljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: Bliskost sa braćom i sestrama je lekovita - 02.08.2007, 15:12

davno je receno da krv nije voda i onda ako
se slazemo sa svojom bracom i sestrama kako nece biti ljekovito
da se svadjamo svi bi izgubili zdravu pamet i naravno zivce zato bolje se nesvadjati i nenarusavati zdravlje a ja licno volim svoga brata kao samog sebe i nema na svijetu ovom sta ja nebi uradio za njega da je u mojoj mogucnosti a ono sto nemogu ici cu pitati nekoga ko moze za mene je moj brat svetinja i svi vi bi trebali imati takvo razmisljanje pa bi nam svima bilo puno bolje

u svakom zlu ima nesto dobra

staro
  (#20 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 01:49