VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica

Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka...
staro
  (#41 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 26.08.2008, 21:17

Citat:
exploited kaže: Pogledaj poruku
moze i dvojac....bez kormilara normalno
...kume...moze i osmerac...

......

...hell ain't a bad place to be...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka...
staro
  (#42 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 02:43
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 26.08.2008, 21:25

Ne znam kako se to radi, mada mi je otprilike jasno to sa hromozomima (haploidne polne ćelije se spajaju u diploidni zametak čiji pol je određen sa hromozomima roditelja), ali to nije oni što želim reći, jer ovde ima pozvanijih da o tome nešto kažu...

Kod mene narod kaže da se ženska deca rađaju iz ljubavi, a sinovi preko qrca! Pošto ja imam tri sina, sklon sam da poverujem ovoj narodnoj izreci. Majke mi.

Rebel

staro
  (#43 (permalink))
CHichaGlisha
Mali Badža
CHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimum

Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: danas 04:07
Pol: Žensko
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 26.08.2008, 21:46

Ja sam siguran da je inat

Toliko mi je ishla na zzivac,
penjala mi se na vrh kurca prichom o devojchicama mashnicama viklerchichima shtiklicama i loknicama
da sam joj za inat spuco sina
dva

Shta ona tu meni

hahaha

Da me nije zzivcirala tako
imala bi i moju ljubav
i cerke
svakako

staro
  (#44 (permalink))
jovuk
E n i g m A
jovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimum

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: juče 22:44
Godine: 31
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 26.08.2008, 21:55

Citat:
memento kaže: Pogledaj poruku
Kod mene narod kaže da se ženska deca rađaju iz ljubavi, a sinovi preko qrca! Pošto ja imam tri sina, sklon sam da poverujem ovoj narodnoj izreci. Majke mi.
Ma nije valjda tako?Ne verujem.

Imam prvo ćerku,pa onda sina.Znači,prvo dete se rodilo iz ljubavi,a drugo preko ...ca?

Moj muž kaže da je znao šta je radio.Prvo je želeo ćerku,i dobio je.Potom je poželeo sina i isto mu se ispunila želja.Ja sam želela obrnuti redosled,ali šta sad...

Volecu svetlost,jer mi pokazuje put;ali volecu i tamu,jer mi omogucava da vidim zvezde

staro
  (#45 (permalink))
ajrin
Početnik
ajrin će uskoro postati poznat članajrin će uskoro postati poznat članajrin će uskoro postati poznat član

Član od: 11.08.2008.
Poslednji login: juče 00:52
Godine: 22
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 26.08.2008, 23:18

ovo sam negde procitala, da biste dobili musko dete, zena mora prva da dozivi orgazam, onda muskarac zavrsi poso i kroz 9 meseci, eto vam musko celjade
to bi onda, drugim recima znacilo da zene koje imaju problema sa dozivljavanjem orgazma nikada nece dobiti musko dete

ako je ovo tacna teorija, onda ipak od zene zavisi kog ce pola biti njihovo dete. Zene, ako zelite devojcicu, samo se malo strpite i pustite njega da prvi ...

express yourself, don't repress yourself

staro
  (#46 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Godine: 37
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 26.08.2008, 23:21

...pravim iskljucivo musku decu......povoljno...

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#47 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:18
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 27.08.2008, 21:06

Stvarno nemam pojma... Ali je zato moj bivši muž znao da kaže da majstor napravi šta hoće, a seljak posadi pa šta mu nikne... E sad, kakav je maheraj u pitanju, ne mogu ni da zamislim...

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#48 (permalink))
jeti
Početnik
jeti će uskoro postati poznat član

Član od: 02.07.2008.
Poslednji login: 24.11.2008 02:49
Godine: 54
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 05.09.2008, 21:06

Koliko znam, kažu stručnjaci, za pol deteta odgovoran je muški partner (ne mora biti muž).

Zato, muški, ako ne dobijete dete željenog pola (obično je to muški), ne krivite nikog drugog osim sebe.

staro
  (#49 (permalink))
egzotic
Muskarcina
egzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimum

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 02:09
Godine: 26
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 05.09.2008, 21:09

ehh,to znas kako ako oces musko,onda samo trebas ..............nemam pojma

Opusteno Ko Babina Sisa

Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka...
staro
  (#50 (permalink))
robert ns
BLECHMANN von OZ
robert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat član

Član od: 05.04.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 01:44
Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 06.11.2008, 19:44

zensku decu prave umetnici provereno 2X
a zna se i iz kog polozaja

Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku
...pravim iskljucivo musku decu......povoljno...
hvala ne treba

savete za zensku decu samo uz kafu ako ne iz prve moze i kafa repete

besplatno
ako se zadesi i musko celjade kriva je mesavina kafe

Poruku je izmenio robert ns, 06.11.2008 u 19:50. Razlog: spojene uzastopne poruke