VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica

Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka...
staro
  (#31 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 02:36
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 02.12.2007, 22:51

Jedan ginekolog je doslovno rekao da pol deteta zavisi od muskarca,tacnije:"Sta je posejao to ce i da dobije"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka...
staro
  (#32 (permalink))
Aca1983
Poznata fAca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 00:13
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 15.03.2008, 01:44

Pored slucajnosti da se nasledi X ili Y od oceva,trebalo bi da je u nekoj meri tacno i ono s ishranom, ma da ne u svim slucajevima. Mislim da se hranom kod zena postize odredjena pH unutar...., a to posle dovodi do devojcice ili decaka.

Sreća-sreća-radost-uživancija.

staro
  (#33 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 02:43
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 15.03.2008, 08:29

Ne bih sada o haploidnom broju hromozoma u polnim celijama i dogadjaju kada se dvadeset treci hromozom stopi sa odgovarajucim parom (hromozomom) prilikom oplodnje i u interakciji gena obe polne celiji dogodi se to odredjivanje pola (poliranje, sto bi rekao jedan moj prijatelj) zacetog deteta, vec o nekim narodnim obicajima i izrekama...

Cuo sam da navodno samo svaleri i dobri hebaci prave zensku decu. Dalmatinci bi rekli - Nije lako napravit u buzi buzu!
Zatim, u tim smislu postoji gradacija takvih osoba, pa kazu:
- Ko napravi jednu cerku, to je majstor; dve cerke - velemajstor, a tri cerke - seronja!
Interesantna tvrdnja i pogodna za zajebanciju faca koje pokusavaju po svaku cenu dobiti sina.

Ja volim u sali da kazem da na pol buduceg deteta utice zelja oca i to tako sto je pol obicno suprotan ocevoj zelji. Sto je zelja veca, manja je veraovatnoca njenog ostvarenja....

Ja imam trojicu sinova i jedu mi dzigere. Tri bandita i razbojnika. Boli ih ona stvar za mene i samo gledaju kako da me izdzepare. Mislim da ne treba posebno da naglasavam da sam zarko zeleo da imam bar jednu cerku, koja je trebala da se zove Milica....

Rebel

staro
  (#34 (permalink))
kozo
Poznata faca
kozo ima spektakularnu auru oko sebekozo ima spektakularnu auru oko sebekozo ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 15.01.2008.
Poslednji login: juče 20:04
Godine: 37
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 15.03.2008, 15:40

ma ljudi kakvo filozofiranje i nauka...dodes lepo kuci navalis se na zenu i eto ti musko dete,sta se tice zenskog deteta tu neznam da da savet mada svaki dan treniram

staro
  (#35 (permalink))
exploited
Circle jerk
exploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan član

Član od: 07.03.2008.
Poslednji login: juče 19:15
Godine: 38
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 19.03.2008, 17:48

ju nemoj s' ledja
bice zensko!!!!!!!!!!!

staro
  (#36 (permalink))
gerbes
GJO
gerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostale

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: juče 13:17
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 26.08.2008, 10:54

Žensko: teško (mislim uz gubitak puuuuno kalorija)
Muško: očas posla...
Blizance: još ne znam...

Moj ego piše čekove koje moje telo ne može da unovči

staro
  (#37 (permalink))
BoginjaMarija
srna
BoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostale

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 01:23
Godine: 29
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 26.08.2008, 21:05

devojcice se prave iz ljubavi,decaci iz inata

...sreca ne moze da se dobije,moze samo da se izgubi...

staro
  (#38 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 26.08.2008, 21:13

Zar se deca ne prave iz ljubavi?

možda ih zaista donose rode iz inata

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#39 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 26.08.2008, 21:13

...za musku decu,ne znam...ali ako zelite devojcicu...lako...samo pozovite mene...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#40 (permalink))
exploited
Circle jerk
exploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan član

Član od: 07.03.2008.
Poslednji login: juče 19:15
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 26.08.2008, 21:15

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...za musku decu,ne znam...ali ako zelite devojcicu...lako...samo pozovite mene...
moze i dvojac....bez kormilara normalno

otimam siromasnima da bih dao bogatima!

Odgovor