VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica

Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka...
staro
  (#11 (permalink))
Doti
Veteran
Doti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamant

Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: juče 11:10
Pol: Žensko
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 25.05.2007, 19:19

....Auuuuu... ....dok sam procitala. ...ja ostala zbunjena.. .......toliko nauke.... .....verovatno je on sve ovo znao pa zato imamo dve devojcice.. ...a ja htela bar jednog decaka... .......

.....a jel ima veze ako je sportista pa oni imaju uglavnom musku decu..... .

...a elektricari zensku,..pa jos ako ga je par puta drmnula struja...kazu..ubila onaj y hromozom.....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka...
staro
  (#12 (permalink))
vojvodjan
Genius
vojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostale

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Pol: Muško
Godine: 40
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 28.05.2007, 09:20

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku

..ali evo, ako neko baš hoće recept za pravljenje duplih sinova neka mi se javi na pp

Kod mene moze i savet i 'pomoc' ali samo za zensku decu..... takodje pp.....

sifra: Najsrecniji Tata na svetu

Ako ne mogu da pomognem, necu da odmognem

staro
  (#13 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Godine: 48
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 28.05.2007, 09:42

Citat:
vojvodjan kaže: Pogledaj poruku
Kod mene moze i savet i 'pomoc' ali samo za zensku decu..... takodje pp.....

sifra: Najsrecniji Tata na svetu
Ako si za musko dete javi mi na PP

staro
  (#14 (permalink))
vojvodjan
Genius
vojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostale

Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 28.05.2007, 10:15

Citat:
tibor kaže: Pogledaj poruku
Ako si za musko dete javi mi na PP
Hvala Tibor..ponudjen ko pocascen....

staro
  (#15 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Godine: 48
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 28.05.2007, 12:10

nema na cemu VOJV. samo se nemoj srditi

staro
  (#16 (permalink))
vojvodjan
Genius

Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 29.05.2007, 05:14

Citat:
tibor kaže: Pogledaj poruku
nema na cemu VOJV. samo se nemoj srditi
Taman posla Tibor, pa sve su to nasa deca, zar ne?.....

Ali da ne skrenemo puno sa teme, evo još jednog recepta za žensku decu.... ....a primenjuje se ISKLJUČIVO na muškarcima.

Provereno u 32 slučaja, tokom perioda 1992-1996 u Bečkereku/Petrovgradu/Zrenjaninu. (imena ne bih da objavljujem....ima medju njima i Crnogoraca... )

Daklem ovako, za početak, nadjete (kupite, pozajmite) gajtan za peglu (ili mixer...ja sam koristio stari kabel od rashodovanog TV-a) i lepo zamolite nekog električara da vam pripremi krajeve tog gajtana tako da skine PVC izolaciju u dužini polovine vaše šake.

E sad dolazi najbitniji deo, plavu žicu uhvatite čvrsto sa LEVOM rukom, a crnu DESNOM, ovo je jako bitno, jer u suprotnom ne funkcioniše u potpunosti.
Sada zamolite električara da pripremi neku motku, lopatu ili nešto slično, (ovo će vam možda trebati kasnije ako tretman bude trajao duže od jedan minut, da vas i gajtan razdvoji, ako primeti da vama to ne uspeva) i odlučnim pokretom uključi utikač u utičnicu (struju).
Ovo će vam biti malo bolno, ali ako preživite struju, i zatim električara sa lopatom, GARANTOVANO ćete praviti samo žensku decu.....

Napomena: Ovaj recept koristite na sopstvenu odgovornost...

staro
  (#17 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 16.06.2007, 17:54

nisam josh pravila decu.....
al' kad reshim, dotji tju ovde da se prisetim kako se pravi zensko dete

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#18 (permalink))
Adora
bezopasna
Adora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen član

Član od: 22.03.2007.
Poslednji login: juče 17:45
Godine: 36
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 17.06.2007, 15:40

Ovaj fazon mi je provalio davnih dana jedan prijatelj koji e u 99 % slučajeva pogadjao pol.Kao na svakih 7 godina ti se geni obnavljaju . Recimo 7,14,21,28,35...godina i dalje.Ako želite muško onda muškarac treba da je bliži vremenu od datih godina ,primer žena ima 25, a muškarac tek napunio 28. Njemu su geni u tom slučaju tek obnovljeni i kažu biće dečko. To uopšte nikad nisam proverila da li je naučno potkrepljena,možda je čista glupost,ali kod mene je ispalo baš tako.Mada su neki iz mog društva trebali po tom sistemu biti suprotnog pola

staro
  (#19 (permalink))
Beogradjanka
Novi član
Beogradjanka je na dobrom putu

Član od: 28.07.2006.
Poslednji login: 03.11.2008 16:45
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 18.06.2007, 11:27

Uvek sam želela devojčicu, nežnu i pričljivu.
Dobila sam dve predivne curice.
Znači, potrebno je kao i za sve ostalo u životu...poželeti svim srcem.

staro
  (#20 (permalink))
ribenzzi
Iskusni forumdžija
ribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članova

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 22.09.2007 01:37
Godine: 27
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... - 18.06.2007, 11:41

Kao sto neko vec rece, sa ledja za zensko
Sto zesci sex za musko , a kazu da i pun mjesec igra tu neku ulogu, smo ne mogu da se sjetim kom polu je naklonjen

Kad je zena trudna, u Montenegru joj ponude, onako usput, da odabere noz ili kasiku- ako je uzela noz, eto ga djetic, ljubi ga porodicno stablo, a ako je izvukla kasiku, "ajd; sta da se radi- bice bolje iduci put" Kakav nacin za otkrivanje pola

Takodje, cak i kad se nekoj nesretnici omane pa rodi zensko, jelte , zacas se greska majke prirode popravi sa par krpa za vezivanje grudi i ostalim pratecim materijalom, tipa tupe makaze za sto losiju frizuru, sto sire pantalone i naravno, nezaobilazno brijanje lica ne bi li se malje izazvale - salu na stranu, toga nema koliko ja znam, niti je bilo, osim u tri slucaja- cuvene Virdzine! Jedna i dan danas zivi negdje na sjeveru Crne Gore.

Iako bih vise voljela da dobijm sina, iz prostog razloga sto znam da bi mi sa njim lakse bilo da se glupiram, avetam, ponovo postanem dijete, ni najmanje necu zaliti ako mi "bog" da da rodim cerku, cak cu joj i masnice vezivati, oblaciti je u roze, stavljati snalice i bla, bla, bla.. sve one stvari koje zenska djeca vole !

Aut viam inveniam, aut faciam

Odgovor