|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... |
|
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... |
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Pol: Muško
Godine: 48
|
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... -
28.05.2007, 09:42
|
|
|
|
|
|
Genius
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Godine: 40
|
Odgovor: Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... -
28.05.2007, 10:15
|
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Godine: 48
|
28.05.2007, 12:10
nema na cemu VOJV. samo se nemoj srditi
![]() |
|
|
|
|
|
Genius
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Godine: 40
|
29.05.2007, 05:14
Taman posla Tibor, pa sve su to nasa deca, zar ne?.....
![]() Ali da ne skrenemo puno sa teme, evo još jednog recepta za žensku decu.... ....a primenjuje se ISKLJUČIVO na muškarcima.Provereno u 32 slučaja, tokom perioda 1992-1996 u Bečkereku/Petrovgradu/Zrenjaninu. (imena ne bih da objavljujem....ima medju njima i Crnogoraca... )Daklem ovako, za početak, nadjete (kupite, pozajmite) gajtan za peglu (ili mixer...ja sam koristio stari kabel od rashodovanog TV-a) i lepo zamolite nekog električara da vam pripremi krajeve tog gajtana tako da skine PVC izolaciju u dužini polovine vaše šake. E sad dolazi najbitniji deo, plavu žicu uhvatite čvrsto sa LEVOM rukom, a crnu DESNOM, ovo je jako bitno, jer u suprotnom ne funkcioniše u potpunosti. Sada zamolite električara da pripremi neku motku, lopatu ili nešto slično, (ovo će vam možda trebati kasnije ako tretman bude trajao duže od jedan minut, da vas i gajtan razdvoji, ako primeti da vama to ne uspeva) i odlučnim pokretom uključi utikač u utičnicu (struju). Ovo će vam biti malo bolno, ali ako preživite struju, i zatim električara sa lopatom, GARANTOVANO ćete praviti samo žensku decu..... ![]() Napomena: Ovaj recept koristite na sopstvenu odgovornost... ![]() |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Pol: Žensko
Godine: 25
|
16.06.2007, 17:54
nisam josh pravila decu.....
al' kad reshim, dotji tju ovde da se prisetim kako se pravi zensko dete ![]() moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|
|
|
bezopasna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.03.2007.
Poslednji login: juče 17:45
Godine: 36
|
17.06.2007, 15:40
Ovaj fazon mi je provalio davnih dana jedan prijatelj koji e u 99 % slučajeva pogadjao pol.Kao na svakih 7 godina ti se geni obnavljaju . Recimo 7,14,21,28,35...godina i dalje.Ako želite muško onda muškarac treba da je bliži vremenu od datih godina ,primer žena ima 25, a muškarac tek napunio 28. Njemu su geni u tom slučaju tek obnovljeni i kažu biće dečko. To uopšte nikad nisam proverila da li je naučno potkrepljena,možda je čista glupost,ali kod mene je ispalo baš tako.Mada su neki iz mog društva trebali po tom sistemu biti suprotnog pola
![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 28.07.2006.
Poslednji login: 03.11.2008 16:45
|
18.06.2007, 11:27
Uvek sam želela devojčicu, nežnu i pričljivu.
Dobila sam dve predivne curice. Znači, potrebno je kao i za sve ostalo u životu...poželeti svim srcem. |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 22.09.2007 01:37
Godine: 27
|
18.06.2007, 11:41
Kao sto neko vec rece, sa ledja za zensko
Sto zesci sex za musko , a kazu da i pun mjesec igra tu neku ulogu, smo ne mogu da se sjetim kom polu je naklonjen Kad je zena trudna, u Montenegru joj ponude, onako usput, da odabere noz ili kasiku- ako je uzela noz, eto ga djetic, ljubi ga porodicno stablo, a ako je izvukla kasiku, "ajd; sta da se radi- bice bolje iduci put" Kakav nacin za otkrivanje pola Takodje, cak i kad se nekoj nesretnici omane pa rodi zensko, jelte , zacas se greska majke prirode popravi sa par krpa za vezivanje grudi i ostalim pratecim materijalom, tipa tupe makaze za sto losiju frizuru, sto sire pantalone i naravno, nezaobilazno brijanje lica ne bi li se malje izazvale - salu na stranu, toga nema koliko ja znam, niti je bilo, osim u tri slucaja- cuvene Virdzine! Jedna i dan danas zivi negdje na sjeveru Crne Gore.Iako bih vise voljela da dobijm sina, iz prostog razloga sto znam da bi mi sa njim lakse bilo da se glupiram, avetam, ponovo postanem dijete, ni najmanje necu zaliti ako mi "bog" da da rodim cerku, cak cu joj i masnice vezivati, oblaciti je u roze, stavljati snalice i bla, bla, bla.. sve one stvari koje zenska djeca vole ! |
|
|
|