VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica

Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kada bi mogli da biramo...
staro
  (#21 (permalink))
zvucnjak
Iskusni forumdžija
zvucnjak će uskoro postati poznat članzvucnjak će uskoro postati poznat članzvucnjak će uskoro postati poznat član

Član od: 16.06.2006.
Poslednji login: 13.06.2007 17:06
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Kada bi mogli da biramo... - 24.01.2007, 15:08

Što više to bolje!!! Ja sam jedinac tako da znam o čemu pričam...

Carpe diem

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 22:14
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Kada bi mogli da biramo... - 24.01.2007, 15:40

Imam vec jednog andjela,devojcicu,a da li ce ih biti vise,...ne znam,ima dana...

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

staro
  (#23 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Odgovor: Kada bi mogli da biramo... - 24.01.2007, 15:51

Ja sam zelela jednu jako nevaljalu devojcicu,da je naucim sve nestasluke,i eto sad imam dve vestice,koja me izlude,ali sam vrlo srecna,jesu nestasne,ali lepo vaspitane

No me toques

staro
  (#24 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
Odgovor: Kada bi mogli da biramo... - 25.01.2007, 12:02

Bože zdravlja...
3 ili 4 dece...
Dva dečaka i devojčica ili dva dečaka i dve devojčice

staro
  (#25 (permalink))
fiona
Iskusni forumdžija
fiona je uzor za ostalefiona je uzor za ostalefiona je uzor za ostalefiona je uzor za ostalefiona je uzor za ostalefiona je uzor za ostalefiona je uzor za ostalefiona je uzor za ostale

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 11:20
Odgovor: Kada bi mogli da biramo... - 28.01.2007, 13:29

Tema za pohvalu!
Moje iskustvo i predlog za mladje generacije:
Majka sam desetogodisnjaka, savrsenog, naravno- po staroj, poznatoj : ,,moje dete najbolje,,..
Rodila u 42-oj ...pre toga, terala karijeru, po belom svetu ...( sada znam da je to bila cista glupost, btw.)
Po rodjenju sina, prva misao mi bila - Eh, da sam znala ovu lepotu, pa da sam krenula od svoje dvadesete i rodila jedno tuce! TO bi bila prava stvar i smisao zivota!
Ova misao je i danas evidentna i smatram da dece treba imati sto je moguce vise!
Savet mladima:Nikako se ne obazirati na kvadraturu stana, materijalne uslove- gde ima za jedna usta ima i za vise! Samo tako cemo savladati belu kugu!Inace, odosmo, nema nas vojvodjana, vise
( cak ni taj usrani deciji dodatak uopste nije vazan sto nam je ukinut, samohranim roditeljima, nezaposlenim, jer imamo 3 kvadrata stana viska, po zakonu nedozvoljena za pravo na deciji dodatak, ko ih shisha, prezivecemo mi itekako i bez tog! naravno!!)
Uvek i uvek tu su prijatelji da uskoce sa polovnom odecom, obucom i slatkisima..
Divno je osecanje imati podmladak, mislim da ne postoji NISTA lepse za zenu!

To je moje iskustvo.

Prijatelj je tu kad nas po svaku cenu treba naterati da drzimo glavu gore.

Poruku je izmenio fiona, 28.01.2007 u 13:35.

staro
  (#26 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 19:03
Godine: 28
Odgovor: Kada bi mogli da biramo... - 28.01.2007, 13:41

Ma dete je dete, samo da pisa stojecki.....

Salim se Pa to je potpuno svejedno! Samo znam da bi voleo minimum dvoje. Posto imam brata tu bih se verovatno snasao sa sinom, a bas bih voleo da vidim kako je imati curicu

"Ovo mesto nikada neće doneti ikome sreću.
Ali ako padne u pogrešne ruke..."

staro
  (#27 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Godine: 25
Odgovor: Kada bi mogli da biramo... - 28.01.2007, 13:45

Ja bih petero najradije,tri decaka i dve devojcice i to ono da mude m,ž,m,ž,m...

A radjat cu onoliko koliko mi finansijski uslovi budu dozvoljavali jer ne zelim da mi deca budu uskracena za bilo sto...

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#28 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 22:33
Odgovor: Kada bi mogli da biramo... - 15.02.2007, 09:26

Citat:
Kunic kaže: Pogledaj poruku
Pitanje za mame i tate glasi - da li su vam se zelje ispunile, a za buduce mame i tate - sta biste zeleli?
Uh moja želje je uvek bila da imam veliku porodicu...Ono što trenutno želim je jedna slatka mala devojčica...za početak...

staro
  (#29 (permalink))
djebo
Početnik
djebo će uskoro postati poznat član

Član od: 06.02.2007.
Poslednji login: 29.09.2008 01:42
Godine: 39
Odgovor: Kada bi mogli da biramo... - 24.02.2007, 00:04

Nisam imao posebnih želja po tom pitanju a i da jesam ko me je pitao.Sad imam dve ćerke i nebi menjao nizašta na svetu

staro
  (#30 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 03:37
Odgovor: Kada bi mogli da biramo... - 15.05.2007, 14:07

Jednog dana me nesto jednostavno spucalo u glavu i rekla sam muzu:
"Batali kondome, ja hocu sina!"
Kada sam uz veliku muku najzad zatrudnela nekako sam imala osecaj da ce mi se zelja ispuniti i da cu roditi pishonju
I toliko sam ga jako zelela da je zlato malo poranilo 3 nedelje.

I sa drugim detetom je bilo isto. Zeleli smo pishulju i dobili smo je.
Sad imam dva mala plava indijanca i zao mi je sto sam ja u ulozi masine za radjanje malo zaribala pa ce moja deca umesto bate ili seke dobiti psa.

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

Odgovor