|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kada bi mogli da biramo... |
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 05.12.2006.
Poslednji login: 19.06.2008 11:25
Pol: Muško
|
Odgovor: Kada bi mogli da biramo... -
05.12.2006, 18:06
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
NEDOBRI Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 23:09
Pol: Muško
Godine: 31
|
05.12.2006, 19:14
- Bela kuga vlada i dalje, u Vojvodini je i dalje negativan prirodni priraštaj, podatak od pre koju godinu je bio da nas je svake godine manje 7.000...
- Voleo bi da prvo dobijem devojčicu, a za posle nije bitno, možda dečak pa opet devojčica... ali želja je doći do broja 3... ![]() "Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag." (Beli je svakako naj.... )
|
|
|
|
|
|
Bee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 23:02
Pol: Žensko
Godine: 24
|
05.12.2006, 23:52
Ja sam zelela prvo da rodim sina i ta zelja mi se ispunila.
Malisa je sad 4 meseca star i za neke dve-tri godine daj Boze da dobije i seku pa onda opet jedan bata. Ja imam dva starija brata tako da mi nekako normalno zvuci troje dece.![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 27.12.2006.
Poslednji login: 29.12.2006 14:40
Pol: Žensko
Godine: 43
|
27.12.2006, 22:52
Meni se zelja ispunila prvo sam rodila sina a posle cerku.
Zadovoljna sam sa oboje sin ima 20 a cerka 15 godina. Neka su ziva i zdrava,moja, a i sva deca ovog sveta.Ipak je to najvaznije a pol je manje bitan.Cula sam jednu istinitu pricu koja se desila ovde u CG. Porodila se zena i rodila 5. ili 6. cerku neznam. Kad su joj rekli da je opet zensko,ona se pozalila doktoru i rekla mu da ona nesme kuci muzu na oci. Doktor je saslusao i rekao da ne brine jer ce on da prica sa njenim muzem. Pozvao on muza,rekao mu da je dobio sina i da dodje sutra da ga vidi.Muz kuci napravio opste veselje"dobio sina"pozvao celo selo i tako do zore Dosao sutra u bolnicu da vidi "sina".Odveo ga doca u boks, gde su bebe, i pokazao mu musko dete sa teskom telesnom deformacijom Tata poceo da place i rekao doktoru"sve bih dao da je opet curica i da je zdrava"![]() |
|
|
|