VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica

Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Životni saputnik...
staro
  (#1 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 22:14
Pol: Žensko
Godine: 26
Životni saputnik... - 18.03.2007, 01:41

Šta je to što najviše volite kod svog životnog saputnika(bračnog druga)?
Šta je to što vas najviše nervira kod istog?

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

Poruku je izmenio makilli, 18.03.2007 u 01:48.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Životni saputnik...
staro
  (#2 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Životni saputnik... - 24.03.2007, 19:34

...posle jedne neuspele epizode i mnogo različitosti i stvari koje su me nervirale kod "životnog saputnika"....sada imam tu sreću da imam divnu osobu pored sebe...i najiskrenije...kod nje me ništa ne nervira...

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#3 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 22:33
Odgovor: Životni saputnik... - 24.03.2007, 21:20

Najvise kod njega volim sto je dobra osoba...i sto pored njega se osecam sigurno i zasticeno...sto znam da ce biti divan suprug a da ce biti dobar otac nasoj deci to vec potvrdjeno
Za sad nema nista znacajno sto me nervira...oboje smo prilicno tolerantni...

staro
  (#4 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 01:49
Odgovor: Životni saputnik... - 25.03.2007, 01:49

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku
Nekada ima utisak da je na prvom mestu dobar za sve ostale, pa tek onda za sebe - samim tim i svoju porodicu...
ima tu istine

Najvise me nervira sto se nejavi da ce kasnije doci kuci

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#5 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Životni saputnik... - 05.04.2007, 12:58

Kod mog bračnog druga saputnika... kako već... volim - malo je to... obožavam njegovu duhovitost, smisao za humor, iskrenost i odanost porodici (hvala njegovim roditeljima što su svojim primerom pokazali kako to treba! ).
Ponekad me iznervira njegova impulsivnost i nedostatak strpljenja - što dovodi do konflikata. Srećom, to nije često, inače...

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#6 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Godine: 42
Odgovor: Životni saputnik... - 05.04.2007, 13:09

kod zivotnog saputnika najvişe cenim ...
şto smo razvedeni

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#7 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Životni saputnik... - 05.04.2007, 13:33

Citat:
Kal_el kaže: Pogledaj poruku
kod zivotnog saputnika najvişe cenim ...
şto smo razvedeni

E, slatko sam se nasmejala!

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#8 (permalink))
vojvodjan
Genius
vojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostale

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Godine: 40
Odgovor: Životni saputnik... - 12.04.2007, 09:16

Sto za razliku od mene neki put ume da povuce kocnicu...
Sto za razliku od mene ume lepo da svira...
Sto je izuzetno skromna osoba (a zasluzuje mnogo vise nego sto dobija od mene)...

Ali najvise cenim sto mi je po drugi put....prva zena........

Ako ne mogu da pomognem, necu da odmognem

staro
  (#9 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
Odgovor: Životni saputnik... - 12.04.2007, 09:48

Kod Šaše volim to što je neposredan kao dete, što je nežan prema meni a ne izgleda tako, što je blesav skroz.
Nervira me što je nekad previše detinjast (u smislu da mu je teško da podnese teret odgovornosti za sebe i mene), što ima epizode nekog negativizma u pogledu svoje budućnosti (obrazovanja, posla...) i što je oseća veliku odgovornost da zadovolji svoje roditelje (ovo potonje me izluđuje ).

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#10 (permalink))
veljko yaric
Pristupacan
veljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Godine: 25
Odgovor: Životni saputnik... - 13.08.2007, 17:02

Životni saputnik je neko koga si izabrao za citav zivot i to je osoba koju ste morali detaljno upoznati do tada kod mene sve je ok mi se slazemo svadjamo ali u granicama normale ali sta je najbitnije mi se volimo i postujemo ja znam da ce ljubav nestati ali ce ostati postovanje sto je sasvim dovoljno da imate kod zivotnog saputnika

u svakom zlu ima nesto dobra

Odgovor