|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Životni saputnik... |
|
Odgovor: Životni saputnik... |
|
|
|
|
|
s vetrom u kosi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Pol: Žensko
|
Odgovor: Životni saputnik... -
05.04.2007, 12:58
Kod mog bračnog druga saputnika... kako već... volim - malo je to... obožavam njegovu duhovitost, smisao za humor, iskrenost i odanost porodici (hvala njegovim roditeljima što su svojim primerom pokazali kako to treba! ).Ponekad me iznervira njegova impulsivnost i nedostatak strpljenja - što dovodi do konflikata. Srećom, to nije često, inače... Ne biti mrtav nije što i biti živ.
|
|
|
|
|
|
Genius
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Pol: Muško
Godine: 40
|
12.04.2007, 09:16
Sto za razliku od mene neki put ume da povuce kocnicu...
Sto za razliku od mene ume lepo da svira... Sto je izuzetno skromna osoba (a zasluzuje mnogo vise nego sto dobija od mene)... Ali najvise cenim sto mi je po drugi put....prva zena........ |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Pol: Žensko
Godine: 25
|
12.04.2007, 09:48
Kod Šaše volim to što je neposredan kao dete, što je nežan prema meni a ne izgleda tako, što je blesav skroz.
Nervira me što je nekad previše detinjast (u smislu da mu je teško da podnese teret odgovornosti za sebe i mene), što ima epizode nekog negativizma u pogledu svoje budućnosti (obrazovanja, posla...) i što je oseća veliku odgovornost da zadovolji svoje roditelje (ovo potonje me izluđuje ). |
|
|
|
|
|
Pristupacan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Pol: Muško
Godine: 25
|
13.08.2007, 17:02
Životni saputnik je neko koga si izabrao za citav zivot i to je osoba koju ste morali detaljno upoznati do tada kod mene sve je ok mi se slazemo svadjamo ali u granicama normale ali sta je najbitnije mi se volimo i postujemo ja znam da ce ljubav nestati ali ce ostati postovanje sto je sasvim dovoljno da imate kod zivotnog saputnika
|
|
|
|