VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica

Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ?
staro
  (#51 (permalink))
GostBG
Banovan
GostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostale

Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Pol: Muško
Godine: 41
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ? - 07.08.2008, 01:43

Ne zivimo zajedno.Odvedem dete povremeno,poijem kafu i to je to.Ona ne cuje bas najbolje,pa onda ako i nesto kazem ona uvek kaze: Da,da....
Elem,kako je drugima,meni je super !

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#52 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Pol: Žensko
Godine: 46
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ? - 07.08.2008, 01:51

sto vise progutas, bolje za tebe. Ne vredi nalivati ulje na vatru

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#53 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 04:37
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ? - 07.08.2008, 01:57

Sad sam se setila jedne prichice...mada mi je mnogo bolja ona sa cvetom u kosi i rakijom
Svekrva koja je ujedno i tashta odgovara prijateljici na pitanje kako je sinu i cerki u braku:
-Cerka se udala za divnog coveka. Svako jutro joj donosi dorucak u krevet, pomaze joj u obavljanju kucnih poslova, vodi decu u park, vikendom je izvodi u restorane...Sjajno im je. On je zaista divan covek, a ona je srecna u braku.
-A sin?
-Sin je ozenio takvu rospiju od zene da mi ga je prosto zao. Ona se lencuga izlezava u krevetu do podne, on jadnicak mora da joj donese dorucak u krevet jer nju mrzi da ustane...usisava umesto nje, ponekad mora i rucak da skuva. Cak ni o deci ne vodi racuna. Moj sin ih vodi u park. I ni to nije dovoljno nego ocekuje od njega da je svaki vikend vodi u restoran, samo da ne bi kuvala. Raspikuca!
Eh te taste i svekrve
Citat:
Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ?
Stavis njenu sliku u novcanik

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#54 (permalink))
jeti
Početnik
jeti će uskoro postati poznat član

Član od: 02.07.2008.
Poslednji login: 24.11.2008 02:49
Godine: 54
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ? - 05.09.2008, 22:23

Moja svekrva je jedna užasna, primitivna i glupa žena koja, na svaki način, pokušava da izigrava neku gospođu (istina, ima vrlo dobro poreklo). Njen sin i ja smo 27 godina u braku, imamo dvoje odrasle dece i sad me se ona uopšte ne dotiče.
Ali, dok su deca bila mala, pogotovo ćerka (starija je), doživela sam milion neprijatnosti od te svekrve, da ne bih znala sa kakvom grozotom to da uporedim. Primeri su brojni: kaže, dovedite dete za vikend da se odmorite, a onda, kad odvedemo dete i odemo kući ili negde-drugde, zove svekar ili sin koji je sa njima živeo (nikad ona) , da dođemo po dete, ne može baba da čuva, muka joj je, ili neka slična glupost.
Ne bi, uopšte, bilo problema oko toga da ona, sama, nije tražila da dovedemo dete, ali tek kasnije sam shvatila da je to uvek činila pred drugim ljudima, da bi izgledalo da je ona dobra baba, a prvenstveno, majka, jer čini uslugun svome sinu. Uglavnom, milion puta nas je "zavrnula". Vrhunac je bio kada je moj blizak rođak umro i trebalo je da idemo na sahranu van Beograda. Obećala je da će čuvati taj dan našeg sina koji je imao 10 meseci. Sama se ponudila, ali je na dan sahrane, u 7 sati ujutro, svekar javio da nije dobro spavala i ne može čuvati unuče. Komšinica je priskočila u pomoć, a ja sam, najzad, raskrstila sa svekrvom i svekrom. Nisam imala nikakve rasprave sa njima (jer, ko zna šta bih sve u besu rekla, a nisam htela zbog muža koji je divan čovek, ali on im je rekao, prvi put u životu), samo sam ih zamolila, preko muža, da ne dolaze u moju kuću kad sam ja u njoj i prestala da idem kod njih, osim za slavu.
Sad odlično funkcionišemo. Viđam se sa njom jedanput godišnje i to uvek u društvu, tako da ne moramo mnogo da pričamo.
Ostvarila sam ono: vuci siti i ovce na broju.

staro
  (#55 (permalink))
lado
zena u crwenom
lado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostale

Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: juče 23:25
Godine: 41
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ? - 03.10.2008, 10:31

najbolja varijanta je ne pokusavati izlaziti na krajta prica nema kraja

ako sejes kaktuse,ne ocekuj grozdje

staro
  (#56 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 23:02
Godine: 24
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ? - 03.10.2008, 11:56

Moja svekrva je divna zena. Nemam uopste na sta da se pozalim.
Sitnice koje te nerviraju i kod tvojih roditelja ili brace, sestri.. normalne su jer nikad nigde nije idealno.. ali konflikata nikakvih nemam niti sam imala. Ni sa svekrom ni svekrvom. Bolje svekrve od moje nema, garanT!
Postavili smo se svi tako da znamo sta kome smeta, sta se moze, sta ne.. u pocetku, kad sam se doselila je mozda i bilo malo trzanja za neke gluposti, ali sve je to proslo..

staro
  (#57 (permalink))
olga75
Početnik
olga75 je na dobrom putu

Član od: 25.09.2008.
Poslednji login: juče 18:16
Godine: 33
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ? - 07.10.2008, 11:30

Zivela sam sa svekrvom skoro pet godina i nismo imale nekih problema.Mozda sam imala srece jer je mog muza odgojila baka pa svekrva nije imala taj neki osecaj da joj kradem sina jer predpostavljam da je osecaj koji ona gaji prema njemu vise sestrinski nego majcinski

Poruku je izmenio olga75, 07.10.2008 u 11:31. Razlog: pojela sam par slova

staro
  (#58 (permalink))
rusty nail
rekreativnikonzument
rusty nail je uzor za ostalerusty nail je uzor za ostalerusty nail je uzor za ostalerusty nail je uzor za ostalerusty nail je uzor za ostalerusty nail je uzor za ostalerusty nail je uzor za ostalerusty nail je uzor za ostalerusty nail je uzor za ostale

Član od: 14.12.2007.
Poslednji login: 25.11.2008 17:48
Pol: Muško
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ? - 09.10.2008, 00:22

mislim da bi ovo bio najbolji moguci odgovor na gornje pitanje.
bar kada bih se ja pitao. divno resenjeza tzv. taste.

just take it easy,
as it comes..

staro
  (#59 (permalink))
Mopiell
Početnik
Mopiell je na dobrom putu

Član od: 30.05.2007.
Poslednji login: 28.11.2008 19:27
Godine: 26
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ? - 27.10.2008, 18:32

... istini na volju, ne bi trebalo da se žalim ... suprugova mama je stvarno fina žena ... posećivala me kad sam bila u bolnici, donosila mi palačinke ... čim smo saznali da mi je baka umrla, odmah je došla da me smiri ... a ono što me nervira kod nje ... bože moj, niko nije savršen, i moja keva mene isto toliko zna iznervirati ... i što je najbolje? ne živimo zajedno ni sa mojima ni sa suprugovim roditeljima ...

staro
  (#60 (permalink))
diktatorka
Iskusni forumdžija
diktatorka obasjava toplim zrakom Suncadiktatorka obasjava toplim zrakom Suncadiktatorka obasjava toplim zrakom Suncadiktatorka obasjava toplim zrakom Suncadiktatorka obasjava toplim zrakom Suncadiktatorka obasjava toplim zrakom Suncadiktatorka obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 13.10.2008.
Poslednji login: danas 03:35
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ? - 13.11.2008, 19:36

Sto se tice mog iskustva,ono je mozda cudno.Moj suprug je (dete)razvedenih roditelja,sto znaci da ima:majku,oca,macehu i ocuha.Ni pre braka a ni sada,ja nikada nisam imala ni jedan problem sa njima.Mozda je caka u tome sto su mi obe svekrve obrazovane,tolerantne bez kompleksa i sa razumevanjem za sve sto se tice licno mene.Nikada nije bilo peckanja,ironije ili mesanja sa njihove strane.Tacno je da ne zivimo zajedno,ali uvek mogu na njih da se oslonim za sve i vidjamo se svakodnevno.

Ovo sam sad napisala,jer me je upravo zvala ~glavna mama~(ne zovem je tako)da mi javi da je obezbedila karte za pozoriste.I sta reci-zelim sto vise takvih svekrva...iskreno.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu