VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica

Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ?
staro
  (#41 (permalink))
Sosa
Početnik
Sosa će uskoro postati poznat članSosa će uskoro postati poznat članSosa će uskoro postati poznat član

Član od: 08.04.2007.
Poslednji login: 21.06.2008 18:24
Pol: Žensko
Godine: 21
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ? - 17.09.2007, 10:09

Razumem da nekome smeta kada stranac zauzme njegovo mesto. Mislim da sam i ja takva. Treba samo naci neko kompromisno resenje, a ne resavati problem svadjom. Ako vec ne mozes s njegovim roditeljima da zivis pod istim krovom, ima kol'ko 'oces stanova na prodaju, pa ako imas para izvoli! Treba postovati kucu i porodicu u koju udjes!

ko tebe , ti njega

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
veljko yaric
Pristupacan
veljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ? - 20.09.2007, 22:18

slazete se slazete ne slazete ok ali niko vas ne tjera da ih volite ali postovanja mora biti makar zato sto je stariji a ako ste ga zavolili to je sve doslo svojom zaslugom i onda i ako uradi nesto nije ti toliko bitno a ako ga niste zavolili obilazite ga koliko morate i nista vise

u svakom zlu ima nesto dobra

staro
  (#43 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 10:14
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ? - 20.09.2007, 22:42

Немам свекрву, али имам теорију: кад она нешто каже, ви климнете главом овако у знак одобравања, а после кликнете на "cancel" или "ignore"...

staro
  (#44 (permalink))
avanturista
Novi član
avanturista je na dobrom putu

Član od: 09.05.2008.
Poslednji login: 19.05.2008 16:38
Godine: 27
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ? - 15.05.2008, 16:21

Sta reci..... Moja je najgora od svih...Prava vestica

To je jedina osoba na svetu koju mrzim i zato gledam da je maksimalno izbegavam. Za svoje izgubljene nerve mogu samo njoj da zahvalim.

staro
  (#45 (permalink))
tiguan
Početnik
tiguan će uskoro postati poznat član

Član od: 22.04.2008.
Poslednji login: 02.06.2008 22:27
Godine: 42
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ? - 02.06.2008, 22:08

Citat:
avanturista kaže: Pogledaj poruku
Sta reci..... Moja je najgora od svih...Prava vestica

To je jedina osoba na svetu koju mrzim i zato gledam da je maksimalno izbegavam. Za svoje izgubljene nerve mogu samo njoj da zahvalim.
Kod mene je skroz kontra.Sa mojom svekrvom imam bolji kontakt ja nego njen sin i za bilo sta da joj treba ona mene zove a ne sina.Ne mogu da se pozalim na moju svekrvu,nikada nam se nije mesala u kucu.

staro
  (#46 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: 05.07.2008 17:50
Godine: 31
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ? - 02.06.2008, 22:16

Zavisi..
sve ima svoju cenu, tako da ukoliko želite da se distancirate (od srca preporučujem ) obezbedite finansijsku nezavisnost a onda redukovati kontakte na pristojnu distancu..
ukoliko pak očekujete pomoć u svakom pogledu,onda budite spremni da pokusate ono što zakuvaju..a to vam već ne bih preporučila

"Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde

staro
  (#47 (permalink))
misti
Početnik
misti ima spektakularnu auru oko sebemisti ima spektakularnu auru oko sebemisti ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 18.05.2008.
Poslednji login: danas 01:26
Godine: 29
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ? - 02.06.2008, 22:45

Citat:
Isahara kaže: Pogledaj poruku
Zavisi..
sve ima svoju cenu, tako da ukoliko želite da se distancirate (od srca preporučujem ) obezbedite finansijsku nezavisnost a onda redukovati kontakte na pristojnu distancu..
ukoliko pak očekujete pomoć u svakom pogledu,onda budite spremni da pokusate ono što zakuvaju..a to vam već ne bih preporučila
Ekonomska zavisnost povlači sve ostale

staro
  (#48 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 08:02
Godine: 29
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ? - 11.06.2008, 08:20

Cenim ljude koji su u 'nekim godinama', i maximalno se trudim da se ophodim sa poštovanjem ali....

Moj odnos sa suprugovim roditeljima se postavio na svoje mesto kada sam ih izbacila iz stana. Ne ponosim se time ali nakon par dana i 'sleganja prašine' priznali su da sam bila u pravu, da nisu trebali da se petljaju u nešto što ih se ne tiče i sve se nekako od tada postavilo na svoje mesto, odnos nam se doveo u red.
Bio je takav momenat da sam morala da povučem crtu, možda malo grubo, ali se sada bar zna da postoji linija koja se na prelazi i zna se gde se ta linija nalazi.
Ponekad izleti poneki komentar koji baš i nije potreban, ali sa tim mogu da se izborim isključivanjem tipa 'aha ' tj. iskuliram i već shvate da su blizu granice.
Ipak posle svega živimo u istoj kući, doduše svako u svom stanu, potpuno fizički odvojeni, ali tu smo, i nađemo se jedni drugima kada treba.

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

staro
  (#49 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: juče 21:45
Godine: 31
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ? - 11.06.2008, 20:19

Ne izlazim.....oni dođu kod mene,i ok prođe njihov izlazak .

Inače imam korektan odnos sa njima,a i ne viđamo se često,verovatno to i doprinosi ok. odnosu.Mada i dok smo živeli u zajednici,nije bilo "skandala" većih srazmera .Kada se desio prvi,mi zapalili na stan,a da ne bi toga,danas možda ne bi ni imali svoju kuću...
Sve u svemu,poštujem ih kao roditelje svog supruga,babu i dedu moje dece.

...to ja imam da izjavim za dnevnik

http://www.vojvodinacafe.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=14584&dateline=120166  0282

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen