|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Zastita decijih prava.Slike dece na internetu-ne nikako! |
|
Odgovor: Zastita decijih prava.Slike dece na internetu-ne nikako! |
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 11.09.2008.
Poslednji login: 15.09.2008 19:54
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Zastita decijih prava.Slike dece na internetu-ne nikako! -
12.09.2008, 15:03
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
..seal in disguise..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:18
|
12.09.2008, 15:17
Citat:
njene ruke su bele kao led njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 03:42
|
12.09.2008, 15:26
Citat:
Ni meni ponekad nije jasno zasto koji moj kacim fotografije indijanaca ovde...ustvari, poduzi je spisak mojih postupaka koje ni sama ne razumem, a kamoli neko drugi...Medjutim...pedofiliju je nemoguce iskoreniti. Kada bi recimo nekim cudom sa neta nestale sve fotografije nase dece, ukinule se sve emisije u kojima se pojavljuju deca...pedofili bi navalili na skole i parkove...i to je zacarani krug. Ili mozda gresim? Pitam se i ja ponekad da li bi mi bilo pametnije da ih skolujem kod kuce, ne izvodim u setnju...da ih jednostavno zatvorim u stan i cekam da napune 18 god...jer...sta znam ko nas gleda iza ugla kad idemo u park i ... radi to sto radi zbog radi zadovoljavanja svojih bolesnih potreba... Da me ne shvatis pogresno...jeste...moramo da zastitimo nasu decu i nema potrebe da ih eksponiramo u javnosti... Ja sam mozda malo iskompleksirana i lecim svoje komplekse tako sto ponekad ubacim fotografiju moje dece na ovaj forum i kurcim se kako su lepi...ko zna u cemu je moj problem. Svi mi imamo neke svoje razloge. Kao sto si se ti recimo predstavila na netu imenom i prezimenom...mozda bas u ovom momentu neki bolesnik gugla tvoje ime i pokusava da nadje adresu gde zivis...kapiras? Retarda je bilo i bice ih. Ja se iz petnih zila trudim da moju decu zastitim na neki drugi nacin. Znas ono...ne uzimaj slatkise od nepoznatih, ako ti pridje stranac ma koliko da je fin pocni da urlas na sav glas...nebitno ako se kasnije ispostavi i da su im prisli Hilari Klinton ili Vlade Divac ili pop (pogotovo otac Pahomije)...i obavezno...nemojte da sedite na 'ladnom betonu ![]() |
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 11.09.2008.
Poslednji login: 15.09.2008 19:54
Godine: 25
|
12.09.2008, 15:36
Citat:
. Jeste da ne moze da e iskorene manijaci, ali zasto bi im roditelji na internetu jos stavljali poslasticu na tacnu, kad ne moraju to. Ja ne kazem da ce taj neki pedofil ,monstrum ,nauditi detetu sa slike direktno, ali kazem da ,taj koji ima te afinitete , tako gleda i gleda slike i onda se primi ,jel , to ga lozi ,i onda krene u svoj zlocin. A zar to nije podsticanje? A da su deca lepa, lepa su ,meni je moje najlepse , ali to se podrazumeva da svi volimo da se hvalimo, ali stvarno ne treba na taj nacin. |
|
|
|
|