|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Ziveti sa roditeljima? |
|
Odgovor: Ziveti sa roditeljima? |
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Ziveti sa roditeljima? -
13.09.2006, 01:09
Ne radi se tu o tome ko je kakav. Mogu njegovi biti dobri do neba i nazad, ja jednostavno hocu da imam svoj mir i necu nikome da polazem racune, niti da vodim racuna kad cu sta reci i kad cu kako biti raspolozena
Krace, ja ni sa mojima ne mogu da izadjem na kraj ( i gledam kako i od njih da zbrisem), a ne da cu sa njegovima da se zamajavam Svako ima dve porodice, onu kojoj je sa svojim roditeljima, a kasnije onu u kojoj i sam ima svoju decu... nece da valja ako se te dve pomesaju I nas dvoje se sami vec dovoljno razlikujemo po navikama, a ne da tu uklapamo jos i nekog treceg Kad se setim svoje prosle veze, moja nesudjena svekrva je bila prava persona non grata ![]()
|
|
|
|
|
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Godine: 26
|
13.09.2006, 01:17
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: danas 02:14
Godine: 24
|
13.09.2006, 13:35
Citat:
Citat:
nemam pojma sto, kao sam ja nekad pre, kad sam imala 16 god. ostavila njenog sina i on je patio - ma daj!!! Pa onda su tu cuvene price ko su i kakvi su moji i sl. Zivot sa takvim osobama, mmmm... jok ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
Samo svoja...
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
|
13.09.2006, 15:49
Ja sam, bukvalno, pobegla od kuće 7 dana nakon svog 20-og rođiša...
Nisam otišla daleko (mama srčani bolesnik, i to ozbiljan) ali nisam se ni vratila već deceniju! Moja teritorija je samo moja...i branim je do poslednje kapi krvi... (nepotrebno zakrvaveh temu )I mama i ja smo u odličnim odnosima od kada ne živimo zajedno...za razliku od nekog prethodnog perioda kada sam već počela da pravim ozbiljne planove za trajnu rezervaciju jednog ležaja u Domu Sretnih "Laza Lazarević"...za mene ili za nju ![]() |
|
|
|
|
|
forever man
Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 18.11.2008 14:06
Pol: Muško
Godine: 24
|
13.09.2006, 17:18
Citat:
Moj stav se poklapa sa skoro svim prethodnim postovima, kontam da je samostalnost neki normalan, prirodni tok... ![]() |
|
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
|
13.09.2006, 19:57
Moje dugogodišnje iskustvo
se svodi na parolu (puna sam pouka, viceva i parola ''ovijeh'' dana - što naravno nema nikakve veze sa daljim tekstom) Volimo se na daljinu i kako bi to lepo formulisao jedan drugar (doduše po malo dvosmisleno ) ''ja i moja svekrva k'o rodjene sestre..'' Mili i ja smo odmah počeli da živimo odvojeno, jer smo sticajem srećnih okolnosti, imali tu mogućnost, ili luksuz - kako god Njegovi su mi dragi, zaista, ali ne bih mogla ni da zamislim zajednički život sa njima (ne bih mogla ni sa rodjenim ocem - iskreno, koliko god da mi znači )Dovoljno smo daleko jedni od drugih da nam se ne petljaju u život, a opet dovoljno blizu, da pomognemo ako im nešto zatreba .Znači, zajednica..Nikad ne reci nikad..Jok!!! ![]() |
|
|
|