|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Rodbina |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Rodbina -
20.04.2007, 03:51
Citat:
iako postoje chlanovi familije koji me nerviraju, ipak su tu i oni drugi, koje mnogo volim... iako nemam rodjene ni tetke ni stricheve, odrzavam kontakte sa malo "daljim" rodom... recimo da je kod mene "okupljalishte"..... narochito decu okupljam.... tu leti bude gomila dece u dvorishtu... a kako je kod mene potpuna demokratija, onda i ne chudi shto vole da dolaze ... vodim rachuna kad je kome rodjendan, chestitam slave, preslave, praznike... iskreno, meni je jako bitno odrzavanje tih kontakata, pa chak i sa onima koji umeju povremeno da me izbace iz koloseka.... moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.04.2007.
Poslednji login: juče 10:46
Pol: Muško
Godine: 24
|
Odgovor: Rodbina -
15.05.2007, 10:24
Citat:
Ranije mi je najveći problem bio kada mi dođe tetka sa majčine strane, ili neki brat ili sestra, i pita me da li znam kako se zove. Odgovor je uglavnom bio da nemam pojma. Sada sam napredovao po tom pitanju (znam kako se zovu sve tetke, i večina braća i sestara) ali ima joč mnogo da se uči. Najveći problem što smo raštrkani po celoj Srbiji pa se retko viđamo i osećamo se otuđeno. Moja rodbina je super, niko ne olajava druge, svi su uvek radi za šalu i zezanje, pa čak i da pomognu. Na kraju, ako je familija najveće blago, onda sam ja veoma bogat čovek. |
|
|
|
|