Mene su "vaspitavali" svi komplet...
2 babe, dvojica deda otac, majka malo stric, tetke....
sushtina je da nam roditelji nishta nisu branili ali su nas uchili kako da se ponashamo.
Ja sam bila oduvek vishe privrzena mushkim chlanovima porodice a brat zenskim.
Ja sam vishe fajter, opasnica, prznica, a brat maza, ochekuje da drugi sve urade za njega, da mu drugi reshavaju probleme...
Vechito su me otac deda i stric vukli sa sobom, nikad me nisu utjutkivali ( za razliku od majke i baba) podsticali su me da govorim, da se borim, da trchim, da se ludiram....
Poshto se otac jedno vreme aktivno bavio politikom, 'ladno je i mene vukao sa sobom na sastanke.....
Sa njim sam i danas mnogo bliza nego sa majkom, mnogo me bolje on razume i nikad nije pokushavao da od mene pravi neshto shto nisam. Uvek je poshtovao moje zelje i odluke ali je znao da ja za sve prihvatam odgovornost na sebe u potpunosti.
Deda je i dalje neko ko se trudi da mi ispuni sve zelje i znam da mogu uvek da rachunam na njega.
Ne meshaju se u moj zivot ali se trude da mi pomognu i omogutje da izvedem sve svoje zamisli.
Ne mogu da kazem da me majka sputava ili neshto slichno, ali ja jednostavno nisam bila tjerka kakvu je ona ochekivala... Nisam bila damica, niti se nesto prenemazem, niti sam htelau medicinsku shkolu... Ma vechito sam joj se suprotstavljala.
Vrlo teshko je prihvatila da ja sama znam shta mi odgovara i shta je dobro za mene. Sretjom da je konachno i to prihvatila

Desi joj se da i sad pokusha da "progura" neshto svoje, ali ja to reshavam po kratkom postupku tako da se vrlo brzo primiri
U sushtini, stvarno su super. Ne smaraju me, ne zapitkuju previshe, kad se vidimo ok je...