|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Ziveti sa roditeljima? |
|
|
|
|
Onaj Koji Je Puk'o
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 02.11.2008 21:50
Pol: Muško
Godine: 31
|
Odgovor: Ziveti sa roditeljima? -
31.01.2008, 14:58
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Godine: 38
|
31.01.2008, 17:34
...pijemo juce kafu na poslu i pricamo tako o svemu i svacemu...povede se razgovor,naravno kao i uvek,o sexu...pa tako prica moja malo starija koleginica(48 godina),a vec baba...zivi zajedno sa muzem i cerkom i zetom,plus klinac,u istoj kuci...kaze ona nama...skoro svako vece,klinac dotrci kod mene i vice,ja cu da spavam sa bakom i dekom... i u pocetku bilo mi je super,ali...sinoc,opet isto...a ja lepo odem kod cerke i zeta i kazem...deco...ajde malo smanjite dozivljaj...neka spava kod vas...i baba bi malo da radi "one stvari"...
![]() ...daklem,u startu je unisten sexualni zivot...a o mastovitosti,necu ni da pricam... ![]() ...tu su naravno i ostale stvari koje ne funkcionisu...jednostavno,mishn imposibl... ![]()
|
|
|
|
|
|
Hocu tanjir i tacka!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 30.11.2008 02:28
Pol: Žensko
Godine: 28
|
31.01.2008, 18:44
Totalno protiv.
Starci se stalno nesto mesaju mladima jer uvek misle da znaju bolje. Ja recimo imam super moderan brak. Nikada nismo ziveli ni sa mojima ni sa njegovima. Bez obzira na to sto nas dvoje imamo dogovor i sto se ne svadjamo ni oko cega, moja svekrva nadje razlog da zove sina na razgovor... 'kako to da tvoja zena izlazi bez tebe' pa 'zasto ona ima mnogo vremena za drugarice trebala bi vise da brine o tebi'? 'U moje vreme to tako nije bilo i bla bla bla ..... Zamislite jos da zivim sa njom pa da mi prati svaki korak... HVALA ALI... NE HVALA.... |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.11.2007.
Poslednji login: 15.02.2008 21:41
Godine: 40
|
31.01.2008, 20:49
Zasto bas sve svekrve moraju da se mesaju u zivot sina i snaje?Ja pokusavam godinama da ignorisem to ponasanje ali sto se vise trudim ,to se vise sekiram.Svaka kriza i svadja u mom braku se svodi na to da je to zbog njegove mame.Trudim se da zapamtim sve sto meni ne odgovara da slucajno to ne bi uradila ili rekla mojoj buducoj snahi.Nadam se da cemo imati uslova da zivimo odvojeno i sada govorim svom sinu da me opomene ako bilo sta ruzno kazem ili pogresno uradim
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
|
31.01.2008, 20:50
Citat:
Misli majka na svog sina kad vec on ne misli o sebi... ne zameri joj... vazno je da ste sami i moderni... ![]() |
|
|
|
|
|
|
trag u beskraju
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 29.11.2008 11:59
Godine: 28
|
05.02.2008, 11:32
Bolje izdaleka voleti,nego izbliza mrzeti.......
Vazi i za tvoje i za moje. ![]() ![]() |
|
|
|