Marketing

Obaveštenja i pitanja u vezi sa Forumom Ako imate neku nedoumicu, slobodno pitajte, a mi ćemo Vam što pre odgovoriti (ukoliko znamo odgovor :) )

Odgovor
Staro 06.02.2010, 23:48   #571 (link do poruke)
bella
bellissima je nadaleko poznat članbellissima je nadaleko poznat članbellissima je nadaleko poznat članbellissima je nadaleko poznat članbellissima je nadaleko poznat članbellissima je nadaleko poznat članbellissima je nadaleko poznat članbellissima je nadaleko poznat članbellissima je nadaleko poznat članbellissima je nadaleko poznat članbellissima je nadaleko poznat član

Član od: 29.07.2008.
Poslednji login: danas
Godine: 30
Pol: Žensko
Unosa na blogu: 7
Odgovor: Pomoć u vezi sa forumom

Ja imam isti problem, kao i leptiric
Pola ekrana vidim, drugu polovinu vijam
Staro 06.02.2010, 23:50   #572 (link do poruke)
Μορφεύς - The One
Morpheus je naprosto sjajan članMorpheus je naprosto sjajan članMorpheus je naprosto sjajan članMorpheus je naprosto sjajan članMorpheus je naprosto sjajan članMorpheus je naprosto sjajan članMorpheus je naprosto sjajan članMorpheus je naprosto sjajan članMorpheus je naprosto sjajan članMorpheus je naprosto sjajan članMorpheus je naprosto sjajan član

Član od: 01.10.2007.
Godine: 28
Pol: Muško
Unosa na blogu: 18

Citat:
Sunflower kaže: Pogledaj poruku
Možda je to do monitora koje pojedini imaju? Meni sve fino stane, i ima zelenkasto sa strane.
Jeste. Problem je u širini belog polja (1100 px). Na 1024x 768 fali deo i belog, na 1280x1024 vidiš deo zelenog, a na 1680x1050 vidiš sve ali u full screen. Nijedan browser ne može da prilagodi veličinu polja.
Staro 08.02.2010, 04:01   #573 (link do poruke)
Vazda gazda
Necromancer je onemogućio reputaciju

Član od: 11.03.2006.
Slika u galeriji: 142

Da rešimo problem oko "stajanja foruma u ekran". Evo o čemu se radi: ukratko sajt je optimizovan za rezoluciju (minimum) 1280xbilo šta. Dakle širina je apsolutna, nije relativna, izgled sajta se ne prilagođava rezoluciji monitora. A zašto? Iz dva razloga - prvi, volim kada sajt ima sliku u hederu koja se ne ponavlja. To je jedino moguće izvesti ako je slika fiksne veličine. Drugo, pojedini članovi koji se zaista trude oko izgleda i sadržaja svojih postova su ih prilagodili na prethodne dimenzija dizajna sajta i kvarenje dimenzija bi poremetilo izglede postova koji su toliko kvalitetni i korisni i jednostavno je greh raditi to.

Širina mesta ostavljenog za postove je približno ista kao i širina na starom dizajnu, s tim da se ceo sajt malo proširio zbog leve kolone. A s obzirom da su sada monitori mnogo povoljniji nego ranije, wide modeli od 19-20" se mogu kupiti za 80-90 evra, ja verujem da većina posetilaca poseduje monitor čija je rezolucija veća od 1280xnešto i takođe prema njima nije fer da gledaju u sajt širine 800 piksela, a pored toga enormnu količinu belog (ili zelenog, ili plavog), ili da moraju da podešavaju browser kako bi višak pozadine nestao, širina sajta je proširena na 1280 piksela.

Za sve koji koriste manju rezoluciju, npr 1024x768, a ne planiraju da menjaju monitor zbog surfovanja VojvodinaCafe-om, jedino mogu da preporučim da podese rezoluciju na 1280x1024 (npr.) dok su ovde, a posle vrate na staru. Ako im slova budu sitna, to opet mogu podesiti u display settings.

Koristite Uputstvo i Pretragu u neograničenim količinama!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Staro 16.02.2010, 02:13   #574 (link do poruke)
Bećar
dankaBg je na dobrom putu

Član od: 06.11.2009.
Unosa na blogu: 1

Zasto ne mogu promeniti sliku avatara..pokusavala vise puta.. stalno stoji proizvoljan...
Staro 16.02.2010, 02:18   #575 (link do poruke)
opaljena bojama
starsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan član

Član od: 23.03.2007.
Godine: 22
Slika u galeriji: 5

Je l' ti odcekirana opcija da koristis proizvoljan avatar? I da li su ti dimenzije smanjene na 150x150 piksela? Ako i jesu, opet "tezina" avatara ne sme da bude veca od 24 kilobajta.

Staro 16.02.2010, 11:50   #576 (link do poruke)
kamiKaza
Europe - Geography game Champion, Canada - Geography game Champion, Zorro Tank Champion
Sunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.01.2008.

Nešto sam dirnula...dok sam kuckala, trebalo je da ukucam dvotačku iz ležećeg položaja i nešto sam zeznula...smanjio mi se forum. I smajlići, i sve..kako da vratim na šire?

Staro 16.02.2010, 11:54   #577 (link do poruke)
dandelion
maski je miljenik mnogih članovamaski je miljenik mnogih članovamaski je miljenik mnogih članovamaski je miljenik mnogih članovamaski je miljenik mnogih članovamaski je miljenik mnogih članovamaski je miljenik mnogih članovamaski je miljenik mnogih članovamaski je miljenik mnogih članovamaski je miljenik mnogih članovamaski je miljenik mnogih članova

Član od: 12.12.2007.
Slika u galeriji: 189

ctrl +

pa sad onoliko pluseva kolko ti treba da vratish na staro
Staro 16.02.2010, 11:56   #578 (link do poruke)
kamiKaza
Europe - Geography game Champion, Canada - Geography game Champion, Zorro Tank Champion
Sunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.01.2008.

Citat:
maski kaže: Pogledaj poruku
ctrl +

Vid' stvarno...a ja zoomirala, ogroomni ste mi svi bili.

Staro 18.02.2010, 00:55   #579 (link do poruke)
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je uzor za ostaleArthur Dent je uzor za ostaleArthur Dent je uzor za ostaleArthur Dent je uzor za ostaleArthur Dent je uzor za ostaleArthur Dent je uzor za ostaleArthur Dent je uzor za ostaleArthur Dent je uzor za ostaleArthur Dent je uzor za ostaleArthur Dent je uzor za ostaleArthur Dent je uzor za ostale

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: juče
Slika u galeriji: 29

Citat:
maski kaže: Pogledaj poruku
ctrl +

za vraćanje na staro je dovoljno "Ctrl" + "0"
...bar kod brovsera
Staro 18.02.2010, 23:24   #580 (link do poruke)
Bećar
dankaBg je na dobrom putu

Član od: 06.11.2009.

Zaista ,ovo je cudno,da cudnije ne moze biti...Problem, je nastao jer je na forumu bila registrovana neka clanica sa nikom- Danka...i njen avatar je bio na mojoj stranici...(ne znam ko je kriv za to._.
molila bih da se vrati i moj nik danka-...sa kojim sam se registrovala...

jos uvek ne mogu da citam poruke koje dobijam....izvinjavam se,ali se ovde zaista ne mogu snaci...

Poruku je izmenio dankaBg, 18.02.2010 u 23:31 Razlog: slovne grteske

Odgovor

Bookmarks

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete pokrenuti novu temu.
Ne možete poslati odgovor.
Ne možete dodati priloge
Ne možete prepraviti svoje poruke

BB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen

Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Knjiga utisaka! Juice Predlozi, pohvale i kritike 311 11.03.2010 02:12
Kako emigrirati? Sve ono što vas zanima u vezi života "tamo negde". socobe1 Dijaspora 60 10.02.2010 16:32
Imam predlog! SQUAW Predlozi, pohvale i kritike 494 23.01.2010 00:47
Pomoć u vezi sa putovanjima lavanda Turizam i putovanja 31 21.03.2009 22:16