|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
| Prikaz rezultata glasanja: Vjerujete li u suzivot komsija i brace razlicitih vjera i nacija u BiH ? | |||
| Da |
|
67 | 51.94% |
| Ne |
|
62 | 48.06% |
| Učesnika ankete do sada: 129. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Fildžan viška |
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 29.04.2008 00:42
Pol: Muško
|
Odgovor: Fildžan viška -
26.02.2008, 18:50
valterbraniSA
Što se tiče ove teme, nigdje nisam našao da te neko tjera sa foruma, meni lično nije ta namjera, mada i kada bi htjeo to nije u mojoj nadležnosti, znači nema nikakvog razloga za takvu vrstu protesta, jer sam primijetio da te i moderatori tolerišu. Forum je sučeljavanje mišljenja i argumenata, ako si loše prošao u sučeljavanju argumenata, a nisam primijetio da ti se zbog toga neko smije, to nije razlog da kao razmaženo dijete upućuješ bespotrebne proteste. Ti slobodno postavljaj svoje tekstove, što se tiče mene, samo nemoj da se igraš životima ljudi, ako ja kažem da se takve stvari dešavaju u Sarjevu, to znači da mogu da argumentujem, i ono ubistvo onog mladića iz Kiseljaka je iz razloga što dječak priča hrvatskim jezikom, išao je u Katolički školski centar, a tamo se strogo vodi računa o jeziku, ubicama u tramvaju je smetalo što u govoru koristi riječi koje podsjećaju kao da je iz Hrvatske. Ima masa primjera, no policija i mediji ćute, a ti pozivaš ljude iz Srbije i kažeš sloboidno pričajte ekavski, 10 će proći bez problema, a jedanaesti će vjerovatno proći kao onaj momak iz Kiseljaka, mislim da ti time ne širiš dobrosusjedske odnose, čak suprtotno. Da im kažeš da mogu naići na takve probleme i da se paze, time bi više postigao, ljudi bi te poštovali i više cijenili. |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 23.11.2008 00:31
|
26.02.2008, 19:15
Citat:
ja ne mislim da sam poražen argumentima, nego sam u svemu ovome vidio želju da odem odavde..Ovo su ionako članci iz novina koji imaju svoje autore, a ne pamfleti koje ja pišem.. ja sam pretpostavio da će sve oovo na kraju doći do one scene iz ničije zemlje: Ko je počeo rat. Naravno tu smo opet na skroz različitim stranama. Ali evo mog stava. Od svih gospodara naših života iz ratnih perioda, prvi je oružjem zaprijetio Slobodan Milošević na Gazimestanu 1989. godine. HDZ je osnoavan godinu, a SDA dvije godine poslije.(princip spojenih posuda) Upadom u platni sistem SFRJ Milošević je uništio reformsku vladu Ante Markovića, posljednjeg čovjeka na ovim prostorima koji nam je nudio život dostojan čovjeka. JNA se stavila po nagovoru Miloševića u funkciju ostvarenja ideje svi Srbi u jednoj državi. To je nedavno javno izjavio i Kadijević, a visoku cijenu sulude ideje o granicama Karlovac-Viroivitica - Karlobag je na žalost platilo i mnogo Srba. Naravno prvo su se odrekli svog vrhovnog komandanta, a onda je sve bilo spremno za akciju. I na kraju pokušajte pronaći podatak koja je republika prva prekinula kontakte sa tadašnjim saveznim institucijama.. Slovenija ? Ni slučajno... I da opet vam ponavljam, ideja o jednom velikom zidu mi se stvarno sve više sviđa... |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.12.2007.
Poslednji login: 20.05.2008 15:28
|
26.02.2008, 19:18
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Godine: 38
|
26.02.2008, 19:42
...ako ne mozemo da sedimo zajedno,pijemo pivo,gledamo ribe i pricamo o prolaznosti zivota...onda i jesmo za rezervat...
![]()
|
|
|
|
|
|
forever man
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 18.11.2008 14:06
Godine: 24
|
26.02.2008, 20:00
I šta tebi sad ovo znači, mislim, koji k...??
moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve, koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje, sujete, vlasti..." |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.12.2007.
Poslednji login: 20.05.2008 15:28
|