|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
| Prikaz rezultata glasanja: Vjerujete li u suzivot komsija i brace razlicitih vjera i nacija u BiH ? | |||
| Da |
|
67 | 51.94% |
| Ne |
|
62 | 48.06% |
| Učesnika ankete do sada: 129. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Fildžan viška |
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 29.04.2008 00:42
Pol: Muško
|
Odgovor: Fildžan viška -
25.02.2008, 10:58
Citat:
odgajali. Citat:
prevaga cvikere i kez u tvom potpisu, ili ćeš da me ubjeđuješ dok me na ubijediš. Za promjenu bilo bi dobro da malo prošetaš kroz BiH, popričaš sa ljudima, oni su mjerodavni za te stvari, ne ja, ne ti, ne on, kada od njih dobiješ odgovore znači direktno sa lica mjesta, onda dođi da razmijenimo komplimente. Citat:
potiče od Amera a širi ga, evidentno više od ostalih, B92. Ti , kao i oni, negiraš prava Srba sa Kosova i Metohije, trgujete njihovom imovinom, trgujete njihovom patnjama, prodajete sunarodnike za sitne interese i male pare, pljujete po njima,… Atakujete na ustav i ustavni poredak države, na teritorijalni integritet i suverenitet, a za šta?..za šarenu lažu o lijepoj i idealnoj budućnosti i to ne na papiru, već u zraku, znači za šarenu priču koju Vam prosipaju imperijalisti sa zapada, ta i mnoge druge propagandne floskule prvenstveno potiču sa B92, a ti si samo jedan pipak te mašinerije kojoj je zadatak da Srbe izbriše kao narod. Mnogi Srbi u prošlosti su podlegli takvim propagandama, podlegli šansi da navodno bolje žive, raskošnije i ugodnije, da imaju privilegije…danas oni nisu više Srbi, ne slave Slavu, ne idu u Crkvu, ne nose Srbska imena, ne nazivaju se Srbima,… lagodniji život u tom vremenu ih prinudio da sunarodnjake prodaju da bi njima bilo ugodnije. Pa eto kao po obrascu istorija se ponavlja, Srbski korpus pun ,,patriota,, koji se za rad dobra ostatka Srbskog naroda, odriču vjere, naroda,…i priklanjaju okupatorima, pod geslom ,,hajmo tamo, tamo će nam biti bolje, ovo ništa ne valja, ovo je propast, oni su idealni, tamo ćemo plivati u novcu i izobilju, oni nam misle dobro, ovi naši nam ne misle i nikada nisu mislili dobro, kod nas ništa ne valja, kod njih sve valja, naša djeca treba da su u budućnosti kao njihova, ovdje propadamo, tamo ćemo da napredujemo, oni su budućnost, mi nismo jer smo glupi,…,, I neko postavlja pitanje zbog čega se Srbski korpus i teritorija smanjuju, smanjuju je bivši Srbi, koji nikada i nisu bili Srbi, a pravih Srba je sve manje, to je prirodno da se nekom selekcijom razvrstamo na ljude i neljude, jer sutra će nam svima generalno gledajući, biti bolje. U Srbskim državama će da žive Srbi, pravi Srbi, a ne lažni, a van Srbskih država Srbski odpadnici od naroda i vjere, dobro je to da se zna ko je ko i kakav je ko. |
|||
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Godine: 38
|
25.02.2008, 11:15
Citat:
...ne moram da setam Bosnom da bih pomislio da covek ima dobre namere...i kao sto si ti na njega krenuo djonom,tako ja sada isto radim prema tebi...s' tim sto ja imam mooda da stavim sliku u potpisu,pa makar i sa naocarima...ako ti to smeta,sorry...zabole me tuki... ...e sada.posto si me prozvao da nisam Srbin,kakav bi trebao da budem...slusaj geacino...jedva se suzdravam da te ne napusim qrcem zbog ove prozivke...ja sam srbiju branio tamo gde je trebalo...i necu vise nista da ti objasnjavam niti iznosim detalje...drugo,nacin na koji ja branim i predstavljam ovu zemlju,se totalno razlikuje od tvoga nacina,koji nas i dovodi do svih ovih sranja...ko atakuje na ustav?Ko je rekao da nam nije oteto parce drzave?Ko je prodavao sunarodnike?Ko je neljud ili necovek?pazi malo sta pises,da ti ne bih zavorio usta za sva vremena...jer jedino tako,vama ostrascenima moze da se dokaze nesto...
|
|
|
|
|
|
|
narcis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Godine: 42
|
25.02.2008, 12:07
Citat:
Ova tvoja izjava je ustvari zalaganje na etnicku cistu drzavu? Toga ni u srednjovekovnim kraljevstvima nije bilo. Em imas dve dileme pa malo se priberi i razjasni sam sebi sta lupas, jer: 1. Da Madjarska Kraljevina nikada nije pustila Srbe na sever da nadju spas od turaka i da naprave koridor prema ruskim teritorijama, na madjarskoj teritoriji Srbi se nikad ne bi nastanili i danasnja Srbija sada ne bi imala Vojvodinu. Mozda bi se Madjarska danas granicila sa Turskom jer mozda Srbi i ne bi imali sansu da se odrze kao narod sa sopstvenim identitetom. Zato razmisli malo o etnickim cistim drzavama. Ne moras odgovarati, znam sta ces reci, madjari su podmetali srbe kao tampon pojas protiv Turaka. Hteli su genocidno da uniste i trag Srpstva. Ali na to cu ti ja reci da je to prljava proganda i glup rezon. Ipak se izrodila jedna ``Srpska Atina``. 2. Postoji velika verovatnoca da ozenim Srpkinju i da mi radja bar 2 dece. Kojoj veri cemo ih krstiti, jos je pitanje, nismo se dogovorili ali postoji dogovor da ce deca skolu pohadhati na mom maternjem jeziku jer tada cemo imati decu koja dva jezika govore perfektno. Ta deca se verovatno nece izjasnjavati kao Srbi, verovatno ce se smatrati Vojvodjanima (Jugoslovenima). Kako ces sacuvati odliv onog tvog Srbstva? Nemoj samo slucajno da ti i tvoji istomisljenici pljulju po deci ili njihovoj majci jer cu vam polomiti kosti. Toliko o tvojim ``Srpskim`` drzavama! Ah da i jos jedna zivotna istina: Pusku i bombu moze drzati i svaka budala. Najteze na ovom svetu se drze motika i knjiga! You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.12.2007.
Poslednji login: 20.05.2008 15:28
|
25.02.2008, 12:43
Citat:
Ne upustaj se u nešto što ti očigledno nije jača strana.Pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
forever man
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 18.11.2008 14:06
Godine: 24
|
25.02.2008, 12:48
Citat:
), čiju su čitavu familiju u jednom danu poklali i bacili pod led, ti divni, darežljivi Mađari. ![]() moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve, koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje, sujete, vlasti..." |
|
|
|
|
|
|
rekreativnikonzument
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.12.2007.
Poslednji login: 25.11.2008 17:48
|
25.02.2008, 13:05
Citat:
razmisljanja, ne bi upadali iz jednog sranja, svemirskom brzinom u drugo sranje ,kosmopolitizam i odsustvo ksenofobije [koja je u porastu ] odslikava realnu sliku pravog primerka srpstva. my respect bro ![]() ![]() just take it easy, as it comes..
|
|
|
|
|