|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Radikali - ko su oni ? |
|
|
|
Genius
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Pol: Muško
Godine: 40
|
Odgovor: Radikali - ko su oni ? -
07.06.2007, 04:44
Citat:
Verovatno ne bi postojali ni ratovi, mrznja..... A Patriotizam i nacionalizam nemoj da mesas......ta dva pojma ne idu zajedno.... |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 10:49
Godine: 28
|
07.06.2007, 12:55
Citat:
____________________________ Uz blagoslov Magle i Nebeske pravde Sad vreme je,vele, da da idem odavde. Ej,ne volem s takvima ni da se svađam, Al,nisam ja došao,di da se vraćam? Tu je sjahao moj askurđel, Tu je naša ledina, Naša Vojvodina, Jedna i jedina... ...do vina i maslina... ...ajmo malo na jug Italije... ...zatvori oči... |
|
|
|
|
|
|
Banovan
![]() Offline
Član od: 06.06.2007.
Poslednji login: 23.10.2007 11:57
Godine: 43
|
07.06.2007, 13:58
Radikali su svi kukavice , brzi na jeziku , ali na delu nula !Možda znaju da započnu rat , ali ne znaju da ga dobiju !
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.04.2007.
Poslednji login: 27.08.2007 14:27
|
10.06.2007, 17:55
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
http://www.mediaclub.cg.yu/izjave/03-00/24.htm Dakle, nishta shto uradite nece vishe nikoga iznenaditi. Vash cilj je dobro poznat svakome ko pamti malo duzhe ... |
||||
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:02
|
10.06.2007, 18:03
Радикали су по мени, ако говоримо више о странци него о члановима, штеточине, демагози, екстремисти који шире мржњу и нетрпељивост и дестабилизују земљу, с циљем да закоче њен развој. Иако се позивају на патриотизам, по мени нису ништа бољи од ЛСВ или ЛДП, малтене су исти.
...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.05.2006.
Poslednji login: 10.10.2008 00:26
Godine: 47
|
Trenutno traje Skupština (ili šta reći).
Bezobrazluk ! Taktika opstrukcije, pragmatizma, je ovde dovedena na najniži stepen Predlog deklaracije o Kosovu i smeni Vlade, sada i nije bitno. Bitni su komunalni problemi u naselju kraj Beograda, koje su velikodušno i sa debelim interesime, podelili Radikali. Dodelili kao Buš, Kosovo. Šta me briga za posle. Zamaglivanje, politički poeni, ... sramota Neartikulisani, nepismeni, pretenciozni govori ... to je trenutna slika. ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.03.2007.
Poslednji login: 26.09.2008 20:40
Godine: 39
|
Nemogu a da se neoduševim
Ova Vaša pljuvačina po Radikalima, stranicu po stranicu, gora do gore, nije i neće izazvati nijednog Radikala. Da se tu nešto sa Vama, kao prepire i svađa, nepada im napamet, što znači da ste svu svoju mržnju prema tim ljudima uzalud kuckali a ljudi idalje rade svoj posao a Vama ostaje da se nadalje nadate, eto pašće rejting ili videće ljudi kosmo mi a ko oni.Mislim ipak gospodo da je to većinska Vojvodina ito sa Đokinim vozom i pride. A manjinskoj Voši ostaje, ostaje baš to poput vas, da uprazno vređa. Biće to sve kako valja, samo kad manjka te mržnje, eto kao u tim postovima gore iznad.Nekste mi živi i zdravi al za svađu je ipak potrebno, barem, dvoje a Vi piskarajte i dalje možebiti i neko vidi tu njihovu pristupnicu, da ga mine želja ![]() |
|
|
|